Think about another day

Imorse ville jag inte gå upp, så drog ut på tiden riktigt mycket, hade glömt tvätta av gårdagens smink och när jag då tog mig ur sängen lät jag det vara som det var och bara drog på mig kläderna och gick sen upp, tog två bullar, borsta tänderna och gick ut till bussen.
Värsta stormen ute och flög nästan iväg påväg upp till skolan, hahah...

Fick sluta redan 11.55 idag så käkade eller ja käka och käka, åt lite ananas, gurka, ris och knäckebröd, det vill jag inte kalla käka. Följde med Amelie hem och chillade där innan jag vid fyra stack hem och nu har jag precis käkat ORDENTLIGT, mums med stekt potatis, bacon och stekta ägg med ett glad mjölk till det!!!

Rotade lite i garderoben och fick hittat mina grusskor långt där inne som jag ska använda idag då vi slår på stort och kör på grusplanen, hahha, ska ha massa kläder på mig sp jag slipper frysa, har även lite tur med oss då vinden dragit ner rejält!

Haaaa deeee

Dagens outfit finner ni bland bilderna nedan:


Nobody knows

Vaknade av alarmet vid åtta idag och rör lite på mig i sängen, tror ni inte att telefonen ramlar ner under sängen och hamnar längst in i hörnan så jag måste krypa in under sängen för att ta telefonen och stänga av alarmet, hahaha så jävla fail...
Skolans höjdpunkt var idag lunch där det serverades pizzzzzzzzzzaaaa, mums!!!
Nu har jag i alla fall kommit hem och är ganska hungrig men vi ska käka snart så det är lugnt, har fortfarande inga läxor så jag tar och sätter igång filmen som jag somna till igårkväll, Honey 2.
Ikväll har jag som vanligt ett core-pass inbokat på gymmet. De enda dagarna jag inte tränar är fredagar och söndagar, 5 av 7 dagar, ja det är minsann bra!!!
Haaa deeee


Do you wanna be a friend of mine

Ligger på soffelocket och är slutkörd efter dagens brottarträning, kan redan nu se framsteg, saker som jag knappt kunde göra första gången och gör riktigt bra nu, tex. när vi ska göra armhövningshopp, vilket innebär att man ska stå i rullebörsposition och istället för att gå med händerna ska man nu hoppa fram med hjälp av armarna, svinjobbigt! Eller alla dessa olika armhövningar vi gör, man ser att man utvecklas och går längre och längre ner, mot den utmärkta armhövningen.
Nog pratat om mig och min framgång i träningen.

Som varje tisdag var det sovmorgon idag med, åt lunch hemma och blev sedan skjutsad till skolan. Hade engelska där vi bara kollade film och på matten repeterade vi vidare, alltså var dagen riktigt onödig...
Träffade i alla fall Bettan (Minela), Amelie, Saga och Felix på bussen från Landskrona och hem, sjukt att alla vi tog samma buss.
Eftersom jag inte hade några läxor så tog jag och syrran den tiden till lite filmtittande innan jag stack till träningen.

Nattiiiii!!!!


Ny favvislåt!!!


Let me get this right

Köttade på passet idag och eftersom det var Monika som hade det blev det riktigt många plankor.
Har precis stått och diskuterat med mamma och lillasyrran över att jag har blivit faktiskt lite biff på dessa 4 månaderna jag gymmat, man börjar verkligen se det muskulösa tycker jag, särskilt på axelpartiet och armarna. Gått upp cirka 5-6 kg på det också och jag är bara nöjd och stolt över mig själv. Känner att det kommer ge mig fördel till fotbollssäsongen, hoppas jag i alla fall!


So sick av lovesongs so tierd of tears

En låt du aldrig tröttnar på, acoustic versionen är så mycket bättre också!!!

Idag vaknade jag upp vid halv tio av mig själv, sköt lite till Felix om att jag var ledig då han bara chillar genom sina skoldagar.
Har i alla fall fått rätt mycket gjort idag. Började med att plugga tyska i sängen tillsammans med min chillout-lista. Därefter började jag baka, både kanelbullar och vetelängder, har inte smakat något än men dom såg verkligen goda ut. Sedan stack jag ner till Apoteket och vårdcentralen och efter att dom klöddat klart så kom jag där ifrån 40 min senare.
När jag kom hem så började jag med maten som blev fiskpinnar, potatis och citronsås, en favorit!
Nu smälter jag maten och vid sju är det dags för ett Total Body pass på gymmet!
Imorgon så blir jag körd till skolan då Chrille ändå skulle till Helsingborg och det bästa är att jag börjar halv ett med engelska sen har jag bara matte efter det, sen slutar jag igen.
Vilken jäkla glidarvecka jag har denna veckan alltså, underbart då NV-3:orna är i Cern och sen är asmånga från skolan på den årliga skidresan i Alperna! Så vi som är kvar i skolan förtjänar lite lyx!

Ha deeeeee


Filmmaraton

Jag startar nu ett filmmaraton med de klassiska kärleksfilmerna, nu såhär efter 3 h jobb ute i kylan.
Ledig imorgon från skolan, bara för att jag är bäst, skriv ner det så ska jag tänka på er när jag ligger och gottar mig i sängen imorgon (;
Haaaa deeee


All the crazy shit we did

Gårdagen var grymt bra!
Började med en stadig frukost innan jag drog mig upp till gymmet för kickboxning med laget, var totalt död efteråt, sen bastade några stycken och duschade där.
När jag kom hem så tog jag det mest lugnt försökte få tillbaka lite energi osv inför kvällen. Matilda kom vid 4-tiden så chillade vi själva hemma hos mig med musik och så, när vi blev hungriga så beställde vi pizza/kebab och käkade det, mumma! Började göra oss i ordning där Nelly och Annika joina oss på den punkten. Sen så körde vi igång kvällen vid 8 då första gänget kom, allt rullade sen på och kvällen blev riktigt lyckad och rolig, precis som det ska vara helt enkelt! Sammanlagt blev vi nog ett trettiotal som tillsammans rockade kvällen i mitt hus!
Det verkade som alla hade samma åsikt som jag där och tackar verkligen alla för en härlig kväll med många skratt!


EGO!

Jag ger ego 4/5 mackor!
Det är för att jag satte alldeles för höga förväntningar men den var fortfarande sjukt rolig och hade en bra story. Rekommenderar alla att se den, ni kommer inte bli besvikna!
Grym film, simple as that!


Black and Whitney

Körde på de simpla färgerna svart och vit till min outfit idag, simpel elegans om jag får säga det själv!

Vaknade upp med en svullen gom så jag drack tee och åt fil till frukost, tog en Ipren och sen bar det av mot skolan.
Efter sista lektionen så blev det käk i matsalen men såklart var det smockfullt vilket gjorde att jag fick ta en senare tåg hem, var hemma vid 3 och Chrille hjälpte mig med jobb, sen nu håller jag på med en partylista på spotify inför imorgon.
Om en stund kommer Ebba hit och sen drar vi och ser förhoppningsvis den grymma EGO!

Ljuva braiga fredag!

Ps. En bild visar Matilda när hon sitter själv i klassrummet då man fick välja på vilken fysikenlektion man ville gå på, antingen morgon eller eftermiddag, såklart hade hon hon hade missat detta när vi alla andra i klassen gick på den tidiga, hahha!


Kastar upp bollen i luften, ser var den landar, låter den studsa, ler när den stannar

Precis snackat med min favvisebba och vi har bestämt oss för att kolla på sverigepremiären av EGO imorgon, myyyys.
Känner på mig att denna helgen kommer bli bra; som sagt bio imorgon, träning på lördag förmiddag och fest på kvällen sen söndagen till jobb och chill!
Den innehåller faktiskt det mesta, perfekt kombination!

Lite roligare träning i samma lilla hall som sist idag, saken var den att nu hade jag tagit med mig min iPhonehögtalare så då blev man mer motiverad till att köra på fullt ut och sen började samt avslutande vi med 5 min spel, vilken kärlek jag har till denna sport alltså!
Nu är det dags för lite sömn, godnatt!


The reason i am alive

Vaknade imorse runt halv sju snöret och fixade till mig samt klädde på mig, vilket gick ovanligt snabbt så jag och Matilda hade lite extra tid att lägga åt frukosten.
Bra dag i skolan, ingen ångest över att man inte gjort något eller för att något är jobbigt, utan det var en bra skoldag helt enkelt!
Åkte samma tåg som Nelly hem vid två och hann landa hemma i cirkus en timme innan jag fick en briljant idé att åka skridskor på Svalövssjön, så tvingade med mig Chrille och smågrabbarna för lite glid på isen men självklart också hockey!
Man var lite ringrostig men åka kunde jag, sen att jag inte är bäst i världen på det är en annan femma.

Nu ska jag käka ordentligt med mat för att ladda kroppen inför träningen ikväll!

Nedan ser ni bilder på dagens outfit, skridskoåkningen, några riktiga iPhonenördar och lite snygga bilder på mig och Ada! :)
Ha deee


Mina områden

Tja!
Skolan flöt igenom enkelt idag och på lunchen hann jag med att inhandla ny väska då min gamla verkligen är i sämsta laget. Och efter skolan sprang jag och Matilda som skulle med mig hem in om VILA för att inhandla en topp jag kollade på igår.
När vi kom hem till mig så kollade vi två avsnitt gossip girl därefter blev det mat, semla och plugg.
Avslutar dagen till Eva & Adam med Matilda som slaggar här inatt!
Godnattens!


Healthy donna

Precis kommit hem från träningen, idag var det mycket roligare än sist, fokus på benen men med mycket mer tävlingar och gruppövningar, då blir man mer pepp på att göra det fullt ut, säger jag som är en riktig tävlingsmänniska.
Ramlade när vi körde en övning där vi skulle frakta över halva laget (en i taget) på ryggen, fick då framvikt och slog en vurpa, slog i knäsålen rejält och fick en fetebula, får se hur det känns imorgon om jag överhuvdtget kan gå med all träningsvärk jag kommer få.
Nu sitter jag och avnjuter lite apelsin, vindruvor, blåbärsfil och en hemmagjord bar.
Säga här med godnatt för idag!


förnuvarande favoriterna i musikens värld


Sweet disposition

Trots ca 10 h sömn så var jag inte alls pepp på skolan idag, pressade mig själv att gå upp och äta, klä på mig och sånt. Sen väntade jag på knutan till Matilda kom och så gick vi till VILA för dom hade utförsäljning pga stängning. Sen jobbade jag duktigt på engelska och matten, där emellan hade vi en 25-min rast som jag och Matilda stack ner på h&m och fjönta oss eller mest jag för hon fick några klipp med sig därifrån sen var det dags för svenska och jag, Matilda, Rebecka, Marija ocj Ada satte oss ute i sofforna och Matilda "skojskratta" sen började vi alla skratta åt henne och låg nästan dubbelvikta helt röda i ansikten, att något sånt kan vara så roligt hahah.

Nu ska jag bara ta det lugnt och ladda energi inför mördarträningen som jag kallar den (brottarträningen) med lagkamraterna, ska fan kötta ut all min dyster nu!

Riktigt laddad inför helgen också, lördagen kommer bli grym!!! :)


Alla borde ha en vän som du!

Så jävla underbar människa!


Total body

Nu är jag slut i både skallen och i kroppen efter gymmet och andra faktorer.
Sovmorgon till 10, brottarträning, älskar tisdagar!
Nu nattar lugna favoriter och tårarna mig, godnatt!


All i need is your love

När man kommer till sin mamma, ledsen som bara den och hon säger:
"Det är bara för att du har ett sånt stort hjärta älskling"

Loveu!


Feel again

Fett less på allas negg, dubbelmoral och ouppskattningar! Kan inte någon fatta att allt som kommer ur munnen menas inte illa, så varför ta det så VARENDA JÄVLA GÅNG? När man mår dåligt själv som person så ska det inte behöva gå ut över andra, det är som en sjukdom, stanna hem så slipper ni smitta andra.
Men jag är fan starkare än dom, det är inte jag som kommer krypandes sen när det väl passar!
Som tur hade jag min goa vän Minela att snacka med hela vägen hem på bussen, thank god for you Bettan!

Nu ligger jag i sängen och kollar Gossip Girl, 19.10 är det ett total body pass på gymmet med Caroline som gäller!


Tomorrow it's monday again...

Jag precis som rubriken visar är jag inte glad över att det är måndag och skola imorgon...varför ska helgen alltid gå så fort?
Som varje söndag så har min bestått av jobb och därefter chillande, inget att notera direkt :/
Fått ching på låten "Drunk in the morning - Lukas Graham" grymmmmmmn!
Nu ska jag försöka få lite sömn innan en hel skolvecka väntar...


BUY, CHANGE, LOVE

Pysseldanni som Lollo säger ;)


Santorini

Vilken jävla restuarang vi var på, det var svinkallt som tur var maten god men ändå, så till slut sluta det med att jag tåg värmefläkten dom hade där och satte precis vid mig hahah, mycket trevligt sällskap må jag säga, detta får vi göra om :)
Avslutade kvällen med en mcflurry toblerone, bra kväll!
Nu ska jag precis gå in genom dörren där hemma och somna till en film! :)


You will se me shakin'

Ställde klockan på 10.00 idag och gick upp och åt frukost i form av müsli och kokt ägg, sen cykla jag upp på Häslomgasinet och mötte brudarna från laget när det var dags för 75 min kickboxning. Är och har varit sen kickboxningen riktigt skakig i hela kroppen, blev bara massa vågiga linjer när jag skrev men nu har det lugnat sig lite.
Började i alla fall direkt med bakning när jag kom hem; Müslibar frukt & nötter och Lion Bars, en nyttig och en onyttig bar.
Både blev jättegoda men såklart är suget efter den onyttig Lion Baren större hahah.
Nu ska jag fixa till mig lite inför kvällens middag på Santorini i Helsingborg för att fira av Matilda, tradigt att man inte är 18 och kan gå ut med henne sen bara...
Ha en bra lördag!


Svar på kommentar

SJÄLVKLART VET JAG ÄR JAG ÄR KING REDAN!
Det nya förslaget kan jag tänka över och återkomma med, det kanske blir en surpise eller så (; HAHAHHAH


Står vi på toppen

Gick upp tidigt idag så jag kunde gå på r-tiden, vilket också gjorde att jag kom ikapp i både fysik och matte, dvs. med det dom gick igenom i torsdags.
Dagen var lite halvt nedstämd då alla verkade helt trött och tråkiga, tur att vi inte hade kemi så vi fick sluta tidigare, så då tog jag och Lollo lång tid på oss i matsalen med två portioner jättegod mat, plus att vi fick en negerboll till "efterrätt", love my school!!!
Sen gick jag till Ljud & Bildskolan för att möta upp Amelie, satt i deras matsal med henne, Matilda och Ankan son livade upp stämningen lite :)
Tog tåget hem 13.33 och sen dess har vi varit här hos mig och chillat, lagat krabbelurer, snackat i mängder och nu är det dags för film; vi ska se Click, den skulle tydligen vara skitbra enligt Amelie så då trycker vi på play nu och ser.
TGIF!


Hakuna Matata


Too close

Idag var jag på informationsmöte i Malmö för företaget Prescott Lewis AB, mötet höll i World Trace Center byggnaden och det är inte den lilla byggnaden hahah, men som tur så hittade jag och Erika rätt direkt.
Mötet var cirka 1h med ungefär 25 andra, där var då en man som gick igenom allt vad som kolla skall och bakgrund bakom företaget, om jag ska förklara kort så har dom hand om pensioner om jag fick allt rätt för mig. Jobbet lät väldigt bra och lönen var jättebra, så nu kan man bara hoppas på anställning, ska på enskild intervju onsdag eller torsdag nästa vecka så vi håller alla tummar vi kan!
Blev ingen skola för min del idag så får ta igen det genom att gå på resurstiden imorgon kl 8.00, tränade pga all snö på grusplanen i världens minsta hall vi hittade, körde i alla fall styrka på 8 olika stationer med fokus på ben.
Bra dag helt enkelt, nu ska jag sova, godnattens!!! :)


Muslibars recept

Kollade runder igår på telefonen efter bars-recept och hittade ett par stycken som jag tänkte dela med mig av, ska få gjort några i helgen om jag hinner, perfekt när man är som hungrigast i skolan och lunchen är lite senare samt jättebra efter träningspass av olika slag!


Call me maybe

Sånt som händer när man har tid över och är på knashumör!!! :D


Skulle bara testgöra ett videoinlägg


Springtime Helsingborg

Såg på bussen när jag åkte hem att skolan tänkte sätta ihop lag till Springtime den 4/5 och att man kunde anmäla sig om man ville vara med, såklart gjorde jag det också!!! :D


Looking from a window above

Tja!
Fick sluta 50 min tidigare idag då vi hade föreläsning mitt inpå sista lektionen, skönt!
Så jag och Matilda tog tåget 15.12 där vi stötte på Saga,Sara och Melinda, vi käkade även goda choklad crossianter som färdkost!! :)
När jag kom hem spenderade jag tid med familjen; började med att hjälpa mamma att styrka när hon sydde på symaskinen, sen spelade jag innebandy i vardagsrummet med smågrabbarna, käkade hamburgare, sen följde jag Max (Kevins kompis) hem för han vågade inte gå själv så jag erbjöd mig att följa han då jag vet själv när man var i den åldern att det var läskigt att gå hem själv.
Nu ska jag snart dra mig upp till gymmet för ett core-pass, trotsar min träningsvärk lite, fick en kommentar av Melinda idag att jag tränade jättemycket och jag kan inget annat än hålla med henne hahahha.
Ha det gött!

Ps. Tyckte jag var lite söt i Adas brillor idag hahah
|
V


Matilda 18 bast!

Igår så följde Louise och Amalia med mig hem men kunde inte skriva det igår då Matilda in fick veta något.
Vi bakade en ursnygg tårta som var marängbotten/kladdkaka med smält choklad i smeten/marängbotten sen täckte vi den med chokladfrosting och dekorera den med glasyr, riktigt god!
Så imorse vid 6.00 tog vi bussen hem till Matilda i Landskrona och sjöng med hennes familj vid 7-tiden, hennes reaktion var ju inte nådig, när hon såg oss så tog hon täcket över sig och frågade vad vi gjorde där hahha.
När vi sedan gick ut till matrumsbordet så hade vi dukat upp pannkakor till frukost. Vilken sockerkick det blev sådär på morgonen.
I skolan hade vi 2:or på skolan föreläsning kl 9.00 så vi sa till läraren att vi skulle sjunga för Matilda vilket vi också gjorde, så jäkla bra allt blev!!! :D
Grattis darling, love u!!! <3


Dagens outfit


Inverterad hästsvans

Körde på en ny frisyr/håruppsättning idag, jätteenkel med då jag gick upp 10 min innan bussen gick idag, tajt med tiden men hann ändå med en väldigt bra look idag, tycker att man blev nöjd med hur man såg ut idag inte är så egoistiskt om det är någon där ute som tycker det, det är bra med lite självförtroende ibland, dock inte i överdrift!
Skolan gick galant trots min tröga uppgång men nu ligger jag i sängen och ska sova, föreläsning imorgon kl 9.00-12.00 så godnattas!!!


Snacka om att ha bollen i sinnet hela tiden

Kommer på mig själv när jag sitter vid datorn att jag håller på med bollen under bordet, jo jag är en fotbollstjej hahaha.
Nu går jag och lägger mig utan någonting att kolla på så jag somnar fortare, godnattens!


Äntligen nöjd efter dagens prestation!

Tog mig upp och käkade mannagrynsgröt imorse vid 7.00 innan jag gick upp till ip för samling.
I den här cupen så i fredags var det ett gruppspel med 6 olika grupper där 1,2 och de 4 bästa 3:or gick vidare och idag så delades vi in i 4 nya grupper och spelade ett till "gruppspel" där blev matcherna:
Första mot Sjöbo, 2-0 till oss
Andra mot LB07, 2-0 till dom
Sista mot Södra Sandby, 3-2 till dom
I de två sista matcherna chansa vi på slutet genom att trycka fram laget eftersom det var två så pass bra lag vi mötte. Satte själv två mål, ett i första och ett i sista, och vi spela faktiskt riktigt bra, där var till och med folk på läkaren som frågade oss efter matchen mot LB07 "var e ni ifrån?" och "vilket lag är ni?" då dom var så imponerande, riktigt roligt att höra!
Ska nu ta och laga min egen mat som blir tortellini då mamma och co. kör på fiskgratäng.
Imorgon är det tråkigt nog måndag igen och 5 dagar till innan man tar helg igen, fyför är så trött på allt som heter skola...
Men jag ska ta mig igenom detta, never give up you know!

Ha det gött!


Why won't you release me, i beging you please

Sov hela 12 h inatt och jag kan säga att var verkligen vad jag behövde. Började med att göra krabbelurer innan jag fixade med reklam. Vilket har gjort att jag inte gjort något annat idag.
Nu sitter jag i sängen och kollar på de två sista avsnitten i säsong 9 av One Three Hill med en Naturchips-påse.
Imorgon blir det uppgång vid 7.00 då vi samlad 7.30 för avgång till cupen, hoppas verkligen det går bra för oss och jag blir nöjd över min insats vilket jag inte var i fredags, jag hatar att jag nöjd över mig själv på träningar och känner att allt går precis så som jag vill men sen under press på cuper så går allt åt skogen och jag känner mig verkligen sämst på fotboll, åhh så sjukt irriterande när det går nedför när man vet att man kan så mycket bättre!


Historiafilm till skolprojekt!

 
Här är historiafilmen vi gjort i skolan som jag snackat så mycket om, enjoy!

What doesn't kill you makes you stronger

*Pust* äntligen hemma efter att varit borta utan hemvända i 15 h...
Intervjun i Malmö gick bra och nu är det bara och vänta sen se hur det blir, ska dock på en till på torsdag nästa veckan på ett annat företag.
Hann inte till samlingen i Svalöv så hoppa av i Teckomatorp och gick hem till Wallins innan jag blev hämtad 20 min senare, på dom 20 minuterna gjorde jag i alla fall varma hallon/blåbär med vaniljglass och åt det, mums!!!!

Blenarpscupen:
Första matchen mot Korpföreningen (särnamn jag vet) blev 5-0 till oss!!!
Andra matchen mot Skurup blev 1-0 till dom...
Sista matchen mot Sjöbo blev 3-1 till oss!!!
Detta resulterade i att vi blev grupptvå och åker än en gång dit på söndag för slutspel.

Somnade i Connys (min tränare) bil påväg hem så jag tar och säger godnatt för idag!


In my mind

Sitter på tåget mot Malmö nu och bara tänker på hur allt kommer gå, lite nervös också...
Sen längtar jag tills ikväll och cupen då jag får göra vad jag älskar som mest! Hoppas verkligen det går bra och vi går vidare då det är prispengar med i potten, så taggataggatagga!


DET GÅR BRA NUUUU

Fick ett samtal för ungefär tio minuter sen om ett jobb i Malmö (också som mötesbokare) och ska på intervju redan imorgon, ahhhhhhhh så glad jag blev!!!
Så imorgon blir en hektisk dag först skolan sen pendla till Malmö för intervju och sen pendla till torp för att bli upphämtad och därefter dra på cup i Blentarp, BRA DAG OM JAG FÅR SÄGA DET SJÄLV!

Har precis avklarat idag också ett dubbelpass; box och zumba.
Ska packa inför imorgon då jag inte är hemma förrens efter cupen så måste jag asa med alla fotbollsgrejer och sånt till skolan.
Snart mat och en dusch innan jag hoppar i säng!


EGO

EGO har biopremiär den 25:e januari och jag måste verkligen se den.
Jag som älskar svenska filmer också!!! Gå in och kolla på trailern, jag lovar ni kommer också vilja se den!


Prövat på nytt pass på gymmet!

Imorse övervägde jag verkligen att skippa skolan, var dötrött och inte alls på humör men som den tönt jag är tvingade jag mig upp ändå men tror ni inte att jag missar bussen då för att den för en gång skull var i tid och när jag skulle ta nästa så var den som vanligt 5 min sen...
Tog mig igenom skolan och avslutade med filminspelning till historian och filmen är äntligen klar!!!
Vid hemkomst stod maten på bordet och det var bara att sätta sig ner och käka innan jag drog på spinning med Ola som instruktör sen blev det lite spontant ett till pass Core med Annelie J som instruktör, sjukt bra träning för bålen (mage+rygg) men det var dock några balansövningar och jag, tjejen med noll balans vingla mest av alla, hahha! Rekommenderar verkligen passet till er som vill träning mage och rygg!
En dusch nu och lite mer mat sen ska jag i säng i tid idag så jag orkar morgondagen utan tvekan.

Ciao!


Locked out from heaven

...by Bruno Mars, riktigt go låt!

Idag var det betydligt svårare att ta sig ur sängen, trots sovmorgon till 10, jag måste vara sjuk på något sätt.
Tog mig igenom 3 lektioner och åkte därefter hem, gjorde lite plugg, kolla lite oth och sen drog jag på fotbollsträning, bara älskar den 1,5 h då man bara får lira med sina lagkamrater. Ska spela cup i Blentarp på fredag och om vi går vidare även på söndag.
Nu ska jag ta något gott att äta sen med ett oth avsnitt lägga mig i sängen! :)
Godnatt!!!

Dör lite åt denna bilden;


Just do it!

Träningen ger resultat!
Och det bästa är att försäsongsträningen med fotbollen har inte ens börjat, det är alltid lika stentuff så då köttar man också satan!!!
Om inget ändrar sig så ser träningen ut såhär när den nästa vecka börjar:

Tisdagar, är det brottarträning som gäller i Idrottshallen med Patrik Ekbom där det är brottning, styrka, kondition och spänst inräknat i nästan 1,5 h!
Torsdagar, är det grusträning på grusplanen med förmodligen fokus på kondition men säkerligen styrka och spänst iblandat också, inga tider bestämda men tror på 1,5-2 h.
Lördagar, är det upp på Hälsomagasinet där troligtvis box kommer hållas i också cirkus 1,5 h!

Sen eget gymmande på det, shiiiiiiit mannen!!

Nu ska vi bli riktigt vältränade lagkamrater!!!


I'm alive

Att gå upp imorse gick ovanligt smidigt och gick till och med upp 50 min innan bussen gick, och jag som stressar sönder sådär 15-20 min innan bussen går, hahah!
Skolan flöt på och det var skönt att träffa kvartetten igen :)
När jag kom hem hann jag nästan precis bara och vända innan gymmet och ett Step-pass kallade, Gud så roligt det var idag, såklart tycker jag att det är det bästa passet men det var extraextra roligt idag, kände verkligen vilken power jag hade och för en gång skull gick allt som jag ville!!! :D
Nu ska jag ta mig en dusch innan jag joinar mina kuddar och mitt täcke i sängen, hoppas ni haft en bra dag!


AAAAAAAHHHHH, GLAD TJAJ!!!

Hur kan en helt okänd person göra en så glad?
Jag blev ytterligt glad i alla fall när en man ringde till mig och hade sett min jobbansökan som mötesbokare på ett företag i Malmö och undrade om jag fortfarande var intresserad, hell yeah!!!
Så ska dit nästa vecka på informationsmöte sen får vi se var det tar mig, håller alla fingrar och tår jag har för att det här ska gå bra!


Dags att sätta igång skiten igen...

Det bästa som finns är att stänga av alarmet men nä, nu ska man sätta igång skiten igen, så jäkla ledsen man kan bli...


SÖNDAG 6 JANUARI

Vakande upp med Felle vid min sida och vi käka frukost nästan direkt innan hon drog sig hemåt och jag väntade på att mamma skulle komma hem och fixa cykeln så jag kunde dra på jobb. I den väntan mailade jag in mitt CV till 7 olika ställen, vill verkligen hitta något annan jobb en det jävla skitet jag har nu...
Mamma kom hem och jag drog på jobb.
När jag kom hem så hade mamma fixat upp två nya spotlights på mitt rum som blev perfekt (den jäveln som klagar på att det är dåligt ljus på mitt rum nu ska fan få).
Käkade asgod mat i form av klyftpotatis, ytterfile och beanaisesås :)
Och nu ligger jag i sängen och försöker bortse från att det är måndag imorgon och för min del börjar även skolan då, aaaaahhhhhhh bajsskola!!!
Måste ändå summera mitt jullov som FUCKING GRYMT!!! Gjort massor crazy, spenderat det med dom bästa samt blivit nöjd över mitt rum! Sen måste jag säga att från och med nu ska mina nyårslöften uppfyllas, go girl!!!


He will coming back one day

Sjukt tradigt att en av ens närmsta vänner åker iväg till England i ett halvår imorgon, Sebbe du får ha det bäst och när vi ses igen så ska alla vi välkomna dig hem på bästa sätt!!!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

Det är ingen vanlig dag, för det är Ebbas födelsedag, hurra hurra hurra!!!
Grattis hjärtat, massa kärlek till dig <3


Magic Mike

Precis avslutat filmen Magic Mike, grymt snygg Channing Tatum är i den filmen istället!!!
Jag och Felle gjorde vaniljglass med varma hallon som belöning över att ha cyklat till Svalöv från Torp, då jag cyklade dit innan vi bestämde oss för att dra hem till mig och kolla film.
Nu har vi girltalktime innan vi tackar och säger godnatt för idag, ciao!


Pööööööööööööss

"Eeeeeh hej, vi skulle bara pröva lägga ut en bild"


We gonna rock, we gonna roll

Bowling, mat på subway och nu är vi alla hemma hos mig och kollar gladiatorerna, bra dag!


We are gonna score tonight

Sitter och lyssnar på "Score Tonight" från Grease 2, vilket passar asbra in för mig och mina vänner ikväll på bowlingen :)
Ahh älskar bara Grease-filmerna och sen på fester bara sätta igång en låt från Grease och alla sjunger med och dansar, love that moment!!!

Har inget vettigt att säga egentligen så jag bara väntar på att klockan ska bli fem så vi kan bowla hahah, [email protected]!


Shine Bright Like A Diamond

Fick ett samtal från Annika att hon var badsugen vid tvåtiden idag, så vi tänkte dra till Karlslundsbadet i Landskrona men så blev det icke, vi åkte istället till Karlsobadet i Eslöv med JB och Hampus K. Det var ett sånt äventyrsbad och jag och Annika kände verkligen oss som 10 åringar igen hahah, men sjukt kul med alla rushkanor!!!
Imorgon så har jag bowling inbokat på eftermiddagen med massa goa vänner i Lund, älskar bowling!!!

Ciao!


Mitt mästerverk

Gårdagens början på projektet är nu slut och jag är fruktansvärt nöjd över det. Måste tillägga att jag gjorde detta utan mall, vattenpass osv jag använde mig endast av en penna, suddi och tumstock vilket Chrille tyckte var imponerande :D
Hann måla en bokstav igår och fortsatte med de 10 andra idag, jäkla jobb det där, tur radion och Lugna favoriter har hjälpt mig genom allt!!!
Stolt över mig själv!


NYÅRSLÖFTEN


ALVIN & GÄNGET 2 PÅ TV4


Projekt motto

Inventerade imorse och duktiga som jag och mina lagkamrater är blev vi färdiga 2 h tidigare, wehhhiio!
När jag kom hem var jag fruktansvärt rastlös och drog därmed igång med ommöblering av rummet, jag är en sådan person som gillar nytt därför ändrar jag lite och det blir lite nyare hahah. När jag flyttade garderoben så upptäckte jag att en sidan som stått in mot väggen var sönder samt inte målade som de andra sidorna så jag fixade fram spakel, färg och allt som behövdes, kunde dock bara börja på spacklingen idag. Men så klart ser jag då att hela min ena kortsidsvägg är tom då jag tagit ner allt och drar igång projekt motto, kommer bli ett mästerverk, blir klart imorgon så ni får se det då, spännande hehe!!!

Nu ska jag ta tag i chillandet faktiskt, ha en fortsatt go kväll!


Vad fan gör vi uppe nu?

Inventering på Willys i Lödde mellan 6-11, fml, men vad gör man inte för Barcelona resan, 71 dagar kvar, Gud vad jag längtar!!!


1 januari, den officiella bakisdagen

Sitter i sängen och mumsar på en kladdkaksmuffins efter att ha käkat en kebabtallrik. Idag är för mig och säkerligen 95% av Sveriges befolkning den officiella bakisdagen då alla pizzerior tjänar mest på hela året.
Går i mina pyjamasbyxor och min slappetröja, skönaste outfiten!
Nu tar jag upp oth-tittandet i säsong 8!


2013 - believe to achieve

OMG VILKET NYÅR!
Börjar med att tacka, tacka alla som man träffade igår, you totally made my new years eve!
Jag hade en sjuk kväll som var asgrym må jag säga. Var först i Svalöv hemma hos Sara G i cirkus 2,5 h och kicka igång kvällen sen åkte jag, Annika och Ebba vidare till Lödde för att köra vidare på kvällen. Älskar verkligen människor som kan bjuda på sig själv och det gjorde gårdagens folk bra. Som jag sa till Emmy, bjud på dig själv så gör alkoholen resten!!!
Vi dansa, drack och rent ut sagt bara levde livet, vilket gjorde succé!
Hoppas verkligen er nyår var lika grym som min!

Just nu ligger jag i sängen som nästan alla andra i Sverige också gör, har sett en film och fortsätter nu, i'm out!


NYÅRSOUTFITEN


RSS 2.0