KÄRLEKSHOROSKOP JUNGFRUN




OBOY VILKET VÄDER

Började inte förrens 12.15 idag så hade en go sovmorgon där jag hann med mycket. Hade sedan religion en timme och sen gick jag även på den frivilliga matte5 lektionen då jag inte hade börjat på en inlämningsuppgift som ska in på söndag så var asbra att jag gick för nu är jag nästan klar!!!
Åkte hem och invigde en av bikinisarna i trädgården, gud vad skönt väder vi har, kan bara tänka mig hur varmt det är i Kroatien när vi åker den 24 maj! 





Nu ska jag ta och öva inför mitt NP tal som jag har imorgon, få i mig lite käk och sen titta lite Prison Break innan jag även klarat av denna måndag! BARA 3 RIKTIGA MÅNDAGAR KVAR, sen är det Kroatien och direkt efter studentveckan, sjukt så nära det faktiskt är! 


NYTT INFÖR KROATIEN





Införskaffade mig en kimonos, två bikiniöverdelar och en underdel på min sovmorgon idag, allt perfekt inför seglarveckan i Kroatien!!!
Älskar verkligen bikiniöverdelarna, och när jag kom fram till kassan så var det extrapris så fick nästan 2 st för ordinariepriset av en, vilket klipp!


LIVING IN THE DISCO

Efter en hektiskt fredag som bestod av föreläsning, en lektion, dubbelkörlektion, jobb 3h, dömning i Trollenäs och 20-års fest så somnade jag gott i min säng runt ett tiden eftersom det var dags att gå upp igen vid halv sju för fem timmars jobb och sen direkt och döma i kågeröd. 
SEN var det dags att andas lite, åkte med mamma och kolla Harrie mot något malmölag då Ralle spelade. 
En lugn lördagkväll och en lugn söndag med fotboll på ip och sen fixande i trädgården som nu precis avslutades med en planka med familjen på kockens , mums!!!





ENSAM ÄR JAG STARK

jämnt säger jag både till mig själv och till andra att "jag har det bra själv" och återkommande gånger bevisar andra för mig att jag har rätt, det är enklast att va själv, slippa allt tjabbande och känslor vafan är de?
måste vara för att jag inte skicka iväg dom där kedjebreven på msn när jag var liten, för otur i kärlek kan man lätt säga att jag har eller så är det inget för mig bara.
Men något jag är säker på är att jag är jävligt trött på att få ryggen vänd emot mig efter halva vägen, när man öppnat dörrfanet och bjudit in mig självmant. 

BRB DÖR LITE SÅ NÄRA




BEN ÄR GOTT






SKÄRTORSDAGEN






Fyra bilder sen i torsdags hos Jesper! 
Antalet bilder får väl stå i att jag inte riktigt jade tid med det utan hade en sjukt roligt kväll med finaste vännerna istället! Tack än en gång Jesper och Kalle som fixa det spektaklet! 

LJUVLIGT VÄDER VI HAR!!!



Dömde Glumslöv-Gantofta igår, tre straffar till glumslöv, varav en dömd av AD och ett brutet ben, vanlig fredag eller?



Lira lite boll på IP med mig själv imorse, ser bra ut inför hemmapremiären på måndag, kl 17.00, Svalövs IP, be there!!!



Sådär ser det ut förtillfället, det ska grillas lite hamburgare och laddas upp inför ikväll då några goa vänner anländer hit innan vi drar vidare på utgång, fint ska det vara!!!

Ha en go lördag vänner!

FIX UP




- Morsan hon kan hon! 

Använder mig av Garniers Natur & Easy med färgton 576 vilket motsvarar "Kastanj

JAG VILL VARA DIN SOLDAT

Andra dagen avklarad på "lovet", jobbade mellan 11-16 idag, jobbar ca 8-14 imorgon och ca 8-12 på torsdag.

MEN SEN SÅ, då jävlar i det är det dags att bli full och gla och ha en grymt torsdagskväll/natt med världens goaste vänner! Grymt partysugen, kanske till och med får med mig någon ut på lördag om jag har tur!!!

Tänkte färga håret imorgonkväll också, när lillebrorsan talar om för mig att det ser ut som att jag har grått hår i hårbotten så är det nog dags hahah!
Rosa, grön eller blå? Inte bestämt mig än ;) 

Nu måste jag sova, även fast jag inte kan, helt klarvaken, godnatt folks!


JAG KOMMER KRIGA FÖR DIN SKULL



Vilken låt asså!!!

FREDAGSMIL





Första milen i år på 46 minuter, det här bådar gott! 🏃

LOOOOOV





Äntligen lov, även om just mitt inte kommer bli särskilt lugnt men ändå, jobb tisdag onsdag torsdag, körskolan måndag torsdag, tandläkaren onsdag, påskmiddagar torsdag fredag, löptest fredag och dömning fredag söndag.
Och så ska jag hinna få in lite pluggande däremellan också, jaja, cash is king! 

Nu ska jag ta fredag och ladda upp inför seriepremiär borta imorgon!!! 

STUDENTMÖSSAN HAR ANLÄNT




NEW IN






THE WORRYING KIND



mitt huvud befinner sig förtillfället i rusningstrafik, har grymt ont i ryggen, sötsuget ska vi inte snacka om, bölar och bryter ihop för inget, alldeles fel vecka också, eller det mesta kan nog bero på det sistnämnda...

Måndag, tisdag, onsdag avklarade och morgondagen kommer gå snabbt med endast NP i svenska sen körskola och så avslutar jag med det bästa, torsdagsträning! 

- Matildas goa pannkakor som hon gjorde till oss imorse efter jag varit på körskolan



DETTA




HÖGT LÅGT ÖVERALLT

Dags att slappna av nu, släppa på trycket med all frustation i kroppen jag går runder med. Känns som att jag glömmer bort att vara den där glada personen som jag brukar va på grund av allt runt omkring, all press och den höga nivå både jag och andra ställer.
Vill ha beröm, goda besked och möda för det jag gör, uppskattas och tillfrågas, känna mig stolt och nöjd med mig själv, allt det där som folk tar föregivet att man ska förstå och va.
Stå rakryggad och visa upp den riktiga mig, som skrattar och sprider glädje runt omkring sig, dra de där torra skämten som bara jag tycker är så fruktansvärt roliga, må bra helt enkelt!

Det är dags att le nu daniella, igen, på riktigt.



I CAN




Bilderna beskriver halvt min helg, känns som att det är så jag spenderar mina helger nuförtiden med 2 st 90 minutrare och x antal timmar på jobb.
Serien drar dock igång nästa helg (ÄNTLIGEN) och då förhoppningsvis blir det lite lugnare om mina tränare inser att jag inte är något mirakel som klarar hur mycket som helst, inte det att jag inte pallar konditionsmässigt utan mer hur mycket det tar på krafterna i kroppen och hur mörbultad man blir efter alla smällar. Om jag hade haft pojkvän så skulle nog folk börja undra om jag blev misshandlad eller något, så mycket blåmärken har jag efter fotbollen. 
Nog om de.

Går in på sista veckan innan ett välbehövligt påsklov, kommer spendera mestadels tid på körskolan(LÅT MIG FÅ DET JÄKLA KÖRKORTET NU), träningar och i skolan. 


ÄNTLIGEN!




Gud vad jag längtat efter det här, spela riktig fotboll ska spelas på naturgräs och idag hade vi första träningen på det, satt som en smäck och till det hade vi med oss solen och självklart fanns det inga långkallingar på mina ben iallafall. 
Avslutar även denna tisdag med fotboll,  Man United - Bayern München! 

RSS 2.0