miss someone

Jag vill känna något för någon, för just nu är det alldeles för tomt



Studiedag = sängliggandes

Ligger i sängen framför pll med vovvsingen, har precis ätit amerikanska pannkakor som jag fick för mig att göra.
Somnade väldigt tidigt igår så vaknade vid 5 och gick ut med Nova en snabb sväng innan vi somnade om igen.
Tänker ligga kvar i sängen fram tills bussen går för utvecklingssamtalet, som för min del ofta bara tar max 10 min!
Hope u have a good day!



Jag minns varje sekund


Precis duschat och bäddat sängen och ska snart äta kinamat och avsluta kvällen med pll, hur bra är inte denna söndag? 
Dömde i Landskorna idag med en sväng, p13 så det var en ganska lugn match!
Igår bestämde jag mig för att dra bort till Oskar, hade myskväll med han, Nelly och Erik, godis och film i mängder! 
Man kan säga att den här helgen har varit sjukt bra, den har innehållit ALLT! 
Härlig utgång i fredags med ett gott gäng, dömde derbyt TAIK-TSK på linjen i lördags och sen avslutade den med bästa vännerna, idag har jag ju som sagt dömt och sen bara tagit det superlugnt! 
Har studiedag imorgon eftersom det är utvecklingssamtal, mitt är 14.50 så förhoppningsvis får jag pluggat undan lite innan dess. 
Hoppas er helg varit lika rolig som min, harrreee!

Min knäppis

Avskedsfest för Nathalie och Kim + utgång

Igår va en bra kväll!













New in


Stadium, underbyxor, 199:-
New Yorker, shorts, 15:-
New Yorker, klänning, 35:-

New Yorker, klänning, 35:-
New Yorker, klänning, 15:-

Fick verkligen med mig några klipp hem idag! 

Studentmössa

Provade studentmössa i skolan idag, ahh kan inte förstå att jag om 250 dagar tar studenten och upplever troligtvis den bästa dagen i mitt liv! 


Dagens outfit




Av kött och blod

Idag kändes det extra bra att packa upp väskan efter att ha satt Harrie på plats med en seger. Trots att domaren var på sin avslutningskarriär (60+) och inte riktigt hängde med så satte vi bollen hårt i nätet och vann med 1-0, varav dom sen missade en straff som var i den sista minuten, någongång får vi ha turen med oss som vi alltid brukar ha emot oss! 
Nu ska jag med lite smärtor i höften ta mig till sängen och nanna med vovven till pll, sovmorgon imorgon till 9, då jag inte börjar förrens 10.30, gött :) 
Ha de vänner! 



Dagens outfit





Find someone

Börjar undrar om där någonsin kommer finnas någon för mig



Little paper doll

Tänt upp massa ljus och satt igång mysmusik, välbehövligt efter att mitt huvud varit helt uppe i massa tankar idag, bästa avkopplingen!





Älskar mina nya pyjamasbyxor




Dagens horoskop - Jungfrun



Blandade budskap här ja

Tweet




Ready to kick some ball




Nova, min älskling

den här tjejen gör det så himla svårt att ta sig ur sängen på morgonen...






shame on me for loving you

Sådär ja, så sitter man på tåget hem och har hunnit med väla och Ikea med, flitigt!
Hade svenska och fysik idag innan jag och Matilda skippade fiskgratängen i skolan och tog oss till knutan för lite McDonalds istället, det satt fint kan jag säga! Sen tog jag själv bussen till väla och har införhandlat nya svarta byxor från piceces (dösköna), ett sött linne från new yorker, två enkla t-shirts från hm, ett par mysbyxor från Cubus och 4 st lådor till min nya hylla för att förvara underkläder och skönhetsgrejer i, kommer bli superbra! 




När jag kommer hem är det intensivt matteplugg som gäller (skulle gjort det igår...) innan jag tar mig ner till fotbollsträningen och sen avslutar dagen i sängen med lite pretty little liars, ja har ju börjat kolla på pll eftersom jag hade sett klart oth säsongerna för andra gången nu och tänkte att det behövde något nytt! 

Hoppas ni haft en bra dag kompisar! 




Daniel Adams-Rays nya singel




eftersom folk är nyfikna...

...tänkte jag ta och berätta varför och vad min tatuering på ryggen står för. 
För 2 år sen så valde jag att tatuera in "never give up" på ryggen och har fått många frågor om vad den står för, och jag kan börja med att säga att den står för mig
Jag har aldrig varit den personen som bara kan någonting och har allt naturligt, jag har alltid fått kämpa mig till att bli bra, tex i skolan, vissa bara har det här smarta i sig och ser allt så lätt, jag har aldrig varit en av dom utan jag har alltid fått plugga mig till det och kämpa för att få bra betyg, och det lönade sig efter att ha kommit in på en skolan där nästan alla låg på över 300 poäng i intag. 
Sen fotbollen, när jag för 10 år sedan för första gången satte min fot på fotbollsplanen så var jag så otroligt dålig, det fanns ingen bollkänsla eller någonting i mig, men jag fortsatte, jag gick på varenda träning, lyssnade på tränaren, var ute och sprang själv osv, allt för att en gång vara den som alla sa "åhh hon är en jättebra fotbollsspelare", jag kämpade alltså mig fram till där jag står idag, där jag har modet att kalla mig själv en riktigt duktig fotbollsspelare, för att jag var inte den som hade det i "generna" eller bara kunde sådär, utan för att jag har åstadkommit det här själv genom att kämpa
Samma gäller andra saker i livet, när jag var liten så föddes jag med epilepsi, vilket är en sjukdom som kan göra att du slutar andas, men jag klarade mig ur det också, jag växte ifrån det, jag kämpade och jag var stark.
Det är kanske från alla dessa upplevelse i livet som jag varit med om där jag fått mig starka vilja, utan den så vet jag fan vem jag är, det är lixsom en bit av mig, att vilja och kämpa tillsammans gör att du kommer långt, längre än du hade kunnat tänka dig från början.
Så "never give up" står på min rygg, jag har det alltid med mig, kämpa och vilja, du kan inte få allt här i livet, ta inget föregivet! 



fyfan vad jag älskar denna sport

Tog hem en pinne (2-2) på hemmaplan mot serieledarna som vunnit ALLA sina andra matcher med minst 2-0 så det känns hyfsat gött, tyckte vi hade matchen och dom var väl lite nonchalanta för att dom vunnit alla, vi hade till och med kunnat vinna idag om vi satt vår sista chanser, men vi är nöjda med insatsen idag ändå! 
Spelade på yttermitten idag, älskar det, de är verkligen min position!!!
Kan ju heller inte förstå vad det är med folk och att stämpla mig, tror inte det gått en enda match utan att jag fått en riktig tryckare på foten, gör ju döont, ryggen tar också emot fortfarande, fan asså, orkar inte med skador, klarar mig inte utan fotbollen...

Ska nu lägga mig på soffan och ta det lugnt hela kvällen, skola imorgon och nya tag! Ha de



sötis

Har lärt vovvsingen att åka i cykelkorgen, gullis!!! 





Knowing is the best part

Helluuu!
Igår åkte mamma och Chrille till Frankrike så just nu har moster ersatt dom fram till lördag då dom kommer hem. Blev en ingentinggöraeftermiddag igår även fast jag hade behövt göra matte, får ta igen det till helgen istället. 
Just nu sitter jag i köket och äter mannafrutti innan jag beger mig till Ada och Helsingborg för först lite mysmiddag osv innan terminens första ppp på urbans, kommer bli en bra kväll hoppas jag!
En lektion imorgon sen tar jag helg, göttigt må jag säga, men en fullspäckad helg dock med matcher, vaktning på företagsmässan och dömning. Sen lite vila på det så ska detta nog gå bra.
Ha de så länge! 




I can see you shine

Jag och Nova ligger framför vår favvoserie oth. Har varit på träning i regnet och dagens träning bestod av typ bara spel på olika stora ytor, megakul, men det är alltid träningen. Här får ni lite backstage i omklädningsrummet med brudarna:

Här är lite andra bilder från dagen:







We got the power

Har precis landat i soffan efter att ha verkligen sprungit allt vad jag kunde till bussen från tåget i Landskrona eftersom tåget var någon minut sen, hann precis med den och nästa hade inte gått förrens 1,5 h senare, så lite tur hade jag trots omständigheterna.
När jag väl kom hem runt ett så packa jag upp idrottsväskan och gick en runda med Nova. 
Nu hade jag tänkte ta en kopp te och lite kex till de och placera mig i sängen framför någon film eller serie.
Ha de så bra sålänge, ciao! 
Dagens outfit
Min buse

Negerbollsbak med lillasyrran





Sjukligt söta





On top of the world

Somnade framför tvn redan halv tio igår med Wallander på 4:an och Nova tätt intill mig, finns inget bättre sätt att somna till. Men innan det hann jag hjälpa till hemma, steffi och mamma/Chrille har allihopa bytat rum, nu är lillsyrran på nedanvåningen med mig och Ralle sen har mamma/Chrille fått steffis gamla, så nu har vi ett megastort vardagsrum istället! 
Sen bakade jag och Kevin birkor och laga mat tillsammans med familjen, blev en väldigt skönt dag med familjen kan man säga.
Idag var jag hos tandställningstandläkaren kl 8.00 i Helsingborg, kan ju säga att det känns i tänderna nu, riktigt öm är jag så det gör rätt ont att käka, och på det så är jag vrålhungrig... Aja får äta något mjuk idag (eller så står jag ut smärtan). 
Påväga hemåt nu på tåget och har planerat att inte plugga idag utan bara ta det lugnt, greatsome! 
Ciao!




All you need is love

Matchen igår blev tyvärr en förlust med 2-1, ledde första med 1-0 och sen i andra så missa vi några chanser vi skulle satt, men fyfan vad skönt att sätta lite skräck i Billesholm i första, dom höll ju på att gå in i väggen hahah.
Sen åkte jag och Nathalie direkt till Landskorna och Lina för att fixa inför lagfesten, kvällen blev en lyckad kväll som slutade en sväng in på Fellini och därefter 2 h dansande inne på Tages. Sen blev det en promenad bort till moster där jag somnade gott. 
Just nu ligger jag på soffan hemma och har städat lite här hemma. Idag är absolut nada inplanerat, mysa med min lilla älsklingshund! 











Try to change me, it never gonna happen


Sitter och laddar match i köket med radion igång och en sånhär go frukost ^
Som sagt match på schemat sen lagfest och utgång, låter som en fenomenalt bra lördag enligt mitt tycke! Eller vad säger ni? 
Hoppas ni får en kalasbra lördag ni med kompisar! :) 

Fredag den 13:e







håller tummarna





Dagens...

...look,




 lunch i skolan
och den megaproppade bussen hem.



Här gillar Nova att ligga...

...under varma täcket, mellan mattes ben, mysigt värre! 


Anmälan avklarad till högskoleprovet!




brain out

Känner att jag blivit lite sämre på det här med att blogga, uppdaterade blogg.se-appen och den blev bara sämre, helt annorlunda, typ som om du skulle loggat in på blogg.se på datorn...
Iallafall så var det skola och träning igår och skola och match idag, testade nya positioner och ett annat spelsätt för att förbereda oss inför lördagens viktiga match, det är den som avgör om vi hamnar på kval uppåt eller stannar direkt kvar i 3:an! Blev tyvärr förlust idag men kände att jag bröt väldig många bollar på min idag vänsterbacksposition vilket personligen känns väldig bra.
Påväg hem nu, till min lilla älskling, hon är så mysig att sova med, kryper tätt intill mig under täcket som hon kan, finns ingen bättre på denna jord än min Nova! 
Skola imorgon 9.35-13.50 sen ska jag plugga inför matteprovet på fredag och bara ta det lugnt, eftersom det var match idag och match på lördag så ställde vi in träningen imorgon, välbehövlig vila kan jag säga, ont i låret efter en smäll på träning typ som en lårkaka, sen ryggsmärtan som jag haft länge nu har inte släppt, sen fötterna, ja kroppen har fått ta mycket stryk på sistone. 
Det var allt för mig kompisar, godnatt! 





NEW MUSIC




until the morning sun

Valde att stanna hemma från skolan idag då jag har asont i huvudet och det hade bara varit jobbigt att koncentrera sig. Så ligger nu i sängen med Nova i sängen och kollar oth och planerar inte att göra något speciellt idag. 
Ciao!





Uppgraderar

Har förlängt abonnemanget och därmed också gått "snäppet längre" till en iPhone 5 (min humor asså...)


you make me

Brorsan har precis ockuperat soffan och tvn med världens tråkigaste program, nog att han tycker om program om djurens levnadssätt i Nordamerika, jobbiga jäkel!
Så ska ta mig ut med min ängel en sväng och sen ner i bingen för imorgon är det ju måndag igen, buhuuuuuu...
Dömde idag igen och sen kollade jag på j-lagets match med mamma och nova på ip. Annars baragjort massa saker man bara kan göra på söndagar, städat, fixat tvätt och käkat, inget roligt med det!
Säger godnatt för idag, nova hälsar!


MIN HJÄLTE

Gratulerar min mamma, min värld, på födelsedagen, du är den bästa på denna jord!
- älskar dig <3


sorry...men jag har levt lite

Inte skrivit på ett tag men jag har haft fullt upp men min goa hund!!!
jag i torsdags i skolan ville jag bara hem efter att ha lämnat henne hemma på morgonen, så har myste med nova hela kvällen med ett uppehåll då jag var och tränade.
Sen var det ju fredag och fullt upp, skolan, sen åkte jag och fyllde i min tattoo sen hem och piffa upp mig innan det var dags för helgens höjdpunkt, MIN OCH SARAS 18-ÅRS FEST! Åhh gårdagen var toppen, och det är bara att tacka alla som befann sig där, det hade inte blivit så bra och ni inte varit där!
Idag vaknade jag upp i hyfsat skick och blev skjutsad till kågeröd vid ett för att döma, sen hämtad igen och snabbt hem om och duscha sen vidare till Teckomatorp för att kolla Ralles match som dom vann!
Sen dess har jag bara varit hemma och umgåtts med familjen.


Världens lyckligaste

För det första så fyller lilla jag 18 bast men inte nog med det så har jag blivit matte till en 3 månader gammal Jack Russell valp vid namn Nova, min egen lilla stjärna! Hon är verkligen världens finaste!!!
Imorse kom Matilda hem till mig så jobba vi lite på gymnasiearbetet och hon överraska med lite tårta, gosse!
Åkte till skolan och hade matte i 2h sen åkte jag hem igen och möttes av världens gladaste i dörren. Gick ut med henne och sen dess har vi bara legat och myst med tvn på.
Ska ta mig upp och äta lite innan det blir standard glasstime som alla andra födelsedagar i familjen!
Tackar för alla grattis överallt, Facebook, Twitter, instagram och på bloggar ni är bäst!!! :)


Nostalgi

Avslutar denna dagen med Eva&Adam!


om och om igen spelas dessa på min spotify


Jag kan vara ditt plåster, skydda dig ett tag men vi vet båda att plåster faller av

Matchen i lördags gick kanon och det blev en seger med 3-0 och det gick faktiskt jäkligt bra för mig. Efter där så blev det en himmakväll i soffan framför lite film. Igår befann jag mig också hemma fram till tre då jag begav mig mot Lödde och Willys för inventering, hade hellre legat hemma men klart man ställer upp!

Nu är jag påväg mot skolan i det regniga vädret, ciao!


RSS 2.0