VARDAGSLYX TILL LUNCH


-med bästa Matilda!! ❤️

SPRINGER OM ER

Har placerat mig i soffan för att kolla på favvoprogrammet Sveriges Mästerkock efter ett Tabata pass med Amelie, eftersom jag redan hade träningsvärk sen igår så kändes det lite extra under passet, men skön känsla efter som vid all träning! 
Duschen, nya PLL-avsnittet och nya Top Model avsnitten kallar innan det blir nattedags för min del. 

Två dagar kvar att ta sig igenom innan helg, göttigt!!!



sånt dära som alla kan

http://open.spotify.com/user/lakkelakk/playlist/0JzEvY2oanaAxBngq4PzAX
 
Skapade precis en asgrymt lista men gamla goa hits, älskar verkligen låtar som alla kan och kan sjunga med till, sånt som höjer en fest några nivåer! 
Klicka gärna på länken ovan! 


100 dagar till studenten




När vi två blir en

Överbra körlektion och träning nu, bra eftermiddag, mycket bra!!!



ny favorit




You will be My resolution

Jaha då var det söndag och detta lovet över också, känner inte att jag gjort något särskilt märkvärdigt mer än vanligt, körskolan, jobb, tandläkaren och någon kväll har jag spenderat med goa vänner. 
Igår var Sara, Felix och Oskar här hemma och spela kort och kollade film, en trevlig lugnt lördag och idag kollar jag hockeyn, fick iväg några jobbansökningar och var ute och gick med Amelie och Nova för lite catchup, fått babbla av sig lite haha ;)

Har myst med Nova och lugnt musik hela kvällen och snart är det väl dags att sova så man kommer upp till skolan imorgon, natti!



SLÄNGKYSSAR DENNA SÖNDAG







HYFS TAGGADE




LÖRDAG





waddup kompisar? 
började min lördag med jobb 6.45-12.00 sen hämta mamma mig och vi räserkörde upp till Höganäs för match med u-laget då det är så många borta på skidsemester, vände ett 1-0 underläge till en 2-1 vinst efter en sjukt go andra halvlek, Gud som vi kämpade och det lönade sig. Det hade dock sina nackdelar då motståndarna var väldiga humörspelare och gick det inte deras väg så fick vi på fan för de, en brud bara sprang förbi mig och slog en knytnäve i magen, man bara "vem fan gör så?", sen två stycken i full fart mot mig så jag åkte i backen och slog i svanskotan riktigt hårt, inte nog med det så ett par smällar i ryggen... 
Jaja men vi stod på oss och drog in målen istället för motståndarna i backen :)

Får se vad denna lördagskvällen har och bjuda på men jag löser det nog med något roligt, ha en go lördagskväll!!

KLIRRADE DESSA GODINGARNA DENNA FREDAG




MYSKVÄLL I BENARP







Tacos, pannacotta, spel, gitarr, sång och massa skratt med goa brudar, så skulle jag sammanfatta denna kvällen hemma hos Nelly, bra fredag helt enkelt! 
Nu kallar sängen så man pallar gå upp kl 6 och jobba till 12, sen direkt till Höganäs för match! Godnatt allesammans ☆

HEJA SVERIGE

Sitter helt spänd på jobb framför radion och hör på hockeyn, så jävla gött det hade varit med final, inte mycket kvar nu, 2-1 till Sverige, KÖR FÖRFA-AN!



MORSNING KORSNING

Ångrar mig i denna stund att jag valde tandläkartider kl 8.50 i Helsingborg, tog emot att gå upp kl 7 såhär på lovet.
Igår var jag på körskolan 10.30 och som alltid när jag är lite hängig så går det asbra (peppar peppar ta i trä) så det var skönt, kollade på teamsprinten när jag kom hem och sen gjorde jag inte så mycket mer förrens Oskar tittade in en liten stund på kvällen, skönt att få prata av sig lite och bara ha allmänt kul, spelade plump bara vi två och ja det gick ju sämst för mig hahah...

Nu går snart bussen till Helsingborg, så måste kila! Ha de

KALORIBOMBEN JAG OCH SARA ÅT IGÅR



Våfflor med nutella, vaniljglass och oreokakor, mums!!!


KANELBULLAR


Så jäkla bäst jag är!!!

LÖRDAGENS UTGÅNG









som ni kanske ser så hann jag färga mitt hår innan utgången i lördags, det var så urtvättat med utväxt och allt så var tvungen att färga de, blev en mörkbrun färg och nu känner jag verkligen att jag behöver sola så det ska jag göra mycket på lovet haha.
om utgång kan jag ju bara säga att jag festade i lördags, vaknade upp full i söndags och är halvt bakis idag, illa...

SPORTLOV

sådär då var sportlovet igång, även om det inte känns så då jag gick upp innan sju för att gå ut med nova, gick och la mig en timme till sen begav jag mig till jobb mellan 9.00-11.30 och sen direkt vidare till körskolan.
Gjorde dagens goda gärning och stanna vid en bil som var rejält krockad och såg till så att han fick hjälp, han hade krockat med bussen och sen hade den bara kört iväg, vilka idioter det finns...
Påväg hemåt nu och ska ner till vårdcentralen sen har jag möte med mina domare ikväll 17.30 så ja man kan lugnt säga att min dag har innehållit väldigt mycket.
Oplanerad morgondag så hoppas på att få ta det lite lugnt då istället!

Ha de



ALLA HJÄRTANS DAG PÅ JOBB








ALLA HJÄRTANS DAG


fick ett vaniljhjärta av Amelie och...
...den här fina ängeln av mamma! 

Skola, jobb och en runda med Nova med Amelie sen är det nu dags för en dejt med cirkus 25 kille PÅ EN OCH SAMMA GÅNG?!?! Vad hände där?? Och på världens bästa och finaste plats, fotbollsplanen hahah, ska iväg och döma nu för er som inte fattade de.
Sen ikväll är ännu två killar som ska dejtas, Ben&Jerry, vem behöver kille i min situation asså??? 



LITE MUSIKGODIS DENNA TORSDAG




EFTER EN IPREN...

... och en hel labbrapport klar, den lilla tabletten gjorde ett under!



HAHAHAHAH FAIL




SJUKIS




INNEBANDYTURNERING

Var inte i skolan igår för jag hade ont i huvudet och hade ingen energi alls, men idag trotsa jag mig upp med halsont och täppt näsa till innebandyturneringen, nu i efterhand var det inget bra val då jag mår piss ju nu men vårt lag kom iaf till semi, där vi tyvärr åkte ut på straffar, men förövrigt var vi grymma må jag säga!!!
Som det känns nu hoppar jag skolan imorgon men ja vi får se, ligger halvt död i sängen framför Hart of Dixie, halvvägs in på andra säsongen på endast två veckor hahah.
Ska även kolla det nya pll avsnittet om en stund, sen äta skulle ju också vara en bra ide. Måste egentligen skriva på min labbrapport men det har jag verkligen inget kraft till förtillfället...




GÅRDAGENS MASKERAD












RUN THEM RED LIGHTS





Hunnit med mycket idag och kl är bara snart fyra, effektivitet!!!
Jobbade mellan 6.45-11.00 sen cyklade jag direkt till Hälso och körde slut på krafterna med laget med köttig kickboxning, gav verkligen allt och det visade sig nu när man skulle sminka sig, skakade som fan hahah.
Duschade och basta efteråt med några stycken, fyfan vad gottit, kom hem cirka halv två och sen dess har jag bytat om, fixat mig, packat och gått ut med nova👍
Ska alldeles strax bege mig till bussen mot Nelly och så kör Kurre därifrån till tågarp och Erik för lite matlagning och mys med Erik och Ada innan en brakande maskeradfest ikväll, dötaggad, känner på mig att denna kvällen kommer bli en av de bättre!

Ha en go lördag vänner!

SCHWEIZ MED NA-KLASSERNA 2014

 

WAVES

Usch vilken helvetes dag, humöret har varit på botten, samma med tålamodet, gett arga blickar och snäst av alldeles fel personer, bägaren liksom rinner över, en människa pallar inte med hur mycket som helst, ena sekunden vill jag bara slå in i väggen och skrika åt alla helvetes människor som fått mig att må såhär och andra vill jag bara falla ihop på golvet och gråta, och heller finns där ingen som ser, ingen som kommer fram och säger "det kommer bli bra Daniella, du klarar detta" nä jag står här själv utan att veta vad jag ska göra, alldeles jävla ensam och jag orkar inte mer

NYA FAVORITER







BAKAT DRÖMTÅRTA

http://recepten.se/recept/droemrulltaarta.html 


Precis bakat Drömtårta då jag var sjuk sugen på något sött, så istället för att bli tjock på godis blev det en kaka denna gången hahah, den ligger förtillfället i kylen och hittar sig och tror den kommer sitta som grädden på toppen när jag kommer hem från träningen ikväll, nu hade jag tänkt checka det nya pll-avsnittet och sen byta om och så hämtar Sara mig för träning.
Lite halvtaskig dag och då känns det extra gött att avsluta med det som är bäst i världen, fotboll!!! 

Fredag och helg imorgon, VÄLBEHÖVLIGT, JA TACK! 

120 DAGAR KVAR!!!




Det ska vara gött och leva

Började denna dagen med en tur till Lund kl 8.00 för ett möte med vår handledare för gymnasiearbetet, fick ut mycket idag och var klara redan halv tio men både jag och Matilda var grymt hungriga då vi det blivit en tunn frukost, så det var en given "lunch" på subway, tog en hel för att kunna hålla sig hela dagen till man kom vilket också funkade!!! 
Hade psykologi när vi kom tillbaka till skolan vilket är en av favvolektionerna och sen för att fördriva tiden lite gick jag på stan och hittade min jacka som jag la ut igår och köpte faktiskt den med, övernöjd då jag älskar färgen! :)
Sen mötte jag upp Nelly som hängde med mig hem och vi hade en superbra catch-up kväll, fler sånna!!!!

Nu är jag bänkad framför Sveriges Mästerkock och kommer sen avsluta denna dagen med PH och Hart of Dixie!

Ciao!



GÅRDAGEN FIKA MED ADA

At Ebbas Fik



WANTIES






NEW IN


Följde med mamma och Sandra till CenterSyd efter jobb idag och när dom stod ute och rökte gick jag in på Cubus för att fördröja tiden och hittar dessa godingarna, en gudahälsning till mig då jag alltid velat ha ett par lite baggy jeans men aldrig hittat några som passar mig bra, mamma köpte ett par likadana och gissa vad??? Hon köpte en storlek mindre än mig?!?!? Asså vad hände där, måste banta eller något, nä skämt och sidor men det bästa var att dom hade kostat 499kr men nu så var det 2st för 199:- , så 100 spänn för dessa var ju bara ett måste att köpa!!!

Är hemma själv ikväll då mamma och Chrille ska på supporterfest och syskonen är bortlämnade, döskönttt!!!
Tänkte dra hit någon go vän på lite mello-mys så min kväll blir bra den med.
Hoppas ni får en bra lördag kompisar!!!

SHEINSIDE.COM

Var och hämta ut dessa på gunnarssons idag, tipsar er verkligen att gå in på deras hemsida, massa fina och unika kläder!!!





RSS 2.0