Amazing for a minute

Sitter nu i soffan och surar eftersom jag inte får äta ordentligt mat, har ätit TOMATSOPPA, jo för det blir man väll mätt på, jävla bajstand...
Har även feber så när värktabletten slutar värka så frysar jag som en gris, sen när tabletten värker svettas jag så varm jag är, mitt liv suger.
Åt i allafall krabbelurer innan tandläkaren och dekorera med hjärtformad sylt och socker.

Det ända bra med idag är att det är 14 dagar till Barcelona!!!!


En sak är säkert, vi två vi brann

Matchen i tisdags blev tyvärr en förlust, men för en gång skull var jag riktigt nöjd med min prestation.
När jag kom hem så hade mamma gjort fruktsallad som blev ett perfekt avslut på dagen.
Igår var det innebandysturnering i skolan och jag fick verkligen bita ihop med mina skoskav som jag fick på matchen. Laget vann 4 matcher, förlora en och spela en oavgjord vilket gjorde att vi gick vidare till kvartsfinal men där fick vi möta det bästa laget där typ alla spelade innebandy annars, så vi förlorade med 5-3. Det var tur för min del då jag inte alls mådde bra, ont i huvudet och trött.
Vilket visade sig när jag efter vi ätit vid 5 somnade och vaknade vid 11 igen, gick upp och drack lite och somnade om men vaknade flera gånger igen, frös även fast jag hade skidstrumpor, pyjamasbyxor, tshirt, tjocktröja och täcke, ja ni fattar säkert att jag ligger hemma nu och tycker synd om mig själv. Sen ska jag dra ut en tand kl. 11 också, och så får jag inte träna ikväll, idag är ingen bra dag...


Den ända vägen uppåt är ner

Åhhh, så jävla taggad och glad över att idag är det den först DM-matchen mot Kristianstad!!!
Peppar och blir superduperglad till favvislåten, as usual! Hem och käka sen ner på samlingen, idag flyter det på!

Igår behöver vi inte prata om, pluggade i skolan och pluggade när jag kom hem till ungefär nio då jag inte pallade mer, hade diskussionen kvar på labbrapporten så gick upp vid nio imorse eftersom det är sovmorgon-dag och fick värsta flowet så hann klart med den innan jag stack till bussen.
På sista lektionen av de tre vi hade idag var det svenska där vi har gruppuppgift om ungdomsspråket så nu har min grupp till och med fixat ihop en låt, my idea ofc!!!

Imorgon kör jag på sportoutfit då det är innebandysturnering och vi har bara ett infomöte om en projektvecka innan så det blir ju fett najzzz.
LOVE IT!


Jag tänker aldrig gå med tunga steg igen

Dagen har flutit på galant och måste ge mig själv lite extra creeds på cupen idag, jag var grym, hahah vi alla behöver en egoboost någon gång (;
Umgicks lite med familjen när jag kom hem, älskar när vi är samlade och bara är.
Johan Falk är för nuvarande på tvn och det är mitt avslut på detta sportlov. Lite mindre än 3 veckor till Barcelona och 4 veckor till Påsklovet, lovelife!

Tackar för mig nu och säger godnatt!


Helgens festbilder

Ni fick bara en festbild från i fredags och dom andra är alla från igår då vi firade Oskar som fyllde 18 år, happy birthday my great friend!
Hade en rolig kväll och trotsade min trötthet efter för kickboxning 1.5 h följt av dömning i 6h.

Nu sitter jag på tåget till Helsingborg för uttagning till skolans Springtime-lag som vi anmält, peppar till det med Eriks TAGG-lista, så nu får jag visa vad jag går för och varför just jag vann Procivitas-loppet i tjejkategorin!
Mamma är så snäll och hämtar mig där efter så jag hinner till hallen för ännu en eftermiddag/kväll som domare på Billebergacupen.

Ciaooooo!


Favoritlåten


Kvällens festliga outfit


So undercover

Vaknade upp hos Matilda imorse, kollade klart 21 Jump Street (grym btw) som jag somnade ifrån igårkväll...
Åt bullar med nutella till frukost och sen låg vi på hennes rum ett tag innan vi åkte ner till stan, gick där ett tag innan vi fick med oss kladdkaka hem igen som jag precis hann fika på innan jag tog bussen hem eftersom träning stod på schemat!
Så nu ligger jag alldeles för pigg i sängen och har sett So Undercover (grym btw) och laddar upp för en tjo hej sparkande full helg!

Fredag: Tandläkaren, Plugg, Anställningsintervju till Sommarjobb, Förfest med grabbsen och Annika, Fest hos Rebecka!

Lördag: Kickboxning med laget, dömma på Billebergacupen, (en hemlis på kvällen!)

Söndag: Löparträning med skolan inför Springtime, Dömma på Billebergacupen!

Ser fram emot denna helg och ett perfekt avslut på en välförtjänt sportlov!


The worlds greatest!

Världens bästa, mamma och pappa!

Min mamma finns i ur och skur. Hon är den finaste på denna jord, älskar när jag lägger huvudet på hennes axel och hon lägger sitt emot mitt, älskar när hon säger att jag är vacker, älskar när hon säger att jag har ett stort hjärta, älskar att veta att hon alltid vill mitt bästa, älskar våra fajter med smöret eller disktrasan som ska upp i den andras ansikte, älskar att veta att jag kan ringa henne i kris var jag än befinner mig och hon kommer och hämtar mig, hennes ord betyder mer än allt annat på denna jord, för hon är bäst och kommer alltid vara, utan henne vet jag inte vad jag skulle göra! Min klippa!

Min pappa är världens snällaste människa. Han läser mig bättre än någon annan, det går inte att glömma en ledsen min för honom och det är ett tecken på att han bryr sig, är sjukt ledsen över att vi inte ses tillräckligt mycket för att få höra dina så sjukt dåliga skämt som bara jag tycker är roliga får mig att skratta och le mer än någon annan gång, att veta att du vill att jag ska lyckas, du är min trappa som tar mig upp i livet men också framåt!
Det finns ingen som du, eller iallafall ingen så bra som du!

Även om mina föräldrar är skiljda så älskar inte jag dom en sekund mindre för det, jag älskar de obeskrivligt mer än vad ord kan beskriva och jag tycker alla borde uppskatta sina föräldrar mer i dagens samhälle, hör folk till höger och vänster som både säger det ena och gör det andra till sina föräldrar, fan skärp er, det är det bästa ni har.
Mina är i alla fall det bästa jag har!


Sing for the tear

Sitter på bussen mot Landskrona och mina Landskronabuddies, har Dream On av Aerosmith i lurarna, på fnatt på Aerosmith efter att ha tagit fram Guitar Hero gitarren längst in i garderoben och spelat det, har nästan glömt hur roligt det faktiskt är!

Har övningskört idag med Chrille, FÖR FÖRSTA GÅNGEN, gick helt okej, vill bara köra mer och mer :D
Sen blev det favvismaten till middag, bakad potatis med bacon- och vitlöksgojja, (stekt bacon, gräddfil och vitlöksdippa, simple as that!)

Ikväll nannar jag hos min Matilda, pusshaaaaj!


Sometimes you realize

Godmorgon, vaknade precis efter äntligen en lång natts sömn, 11 h!
Var verkligen totalt slut igår när jag la mig i sängen.
Efter jag fixat mina naglar igår så ringde Nelly och frågade om jag ville med och bada i Lund med henne och Oskar och eftersom jag inte hade något annat för mig så blev det så, sen joina Erik och Annika med.
Direkt när Nelly ringt så ställde jag mig och gjorde pannkakor som jag tog med mig som picknick, mums!
Vi var hemma i Svalöv kvart över sju så då gick jag bara hem, packa väskan och drog ner på träningen.
Efter allt detta kan ni förstå hur trött jag var, men trots det så drog jag hem till Oskar efter träningen där Nelly, Felix, Sebbe, Erik och Annika befann sig, vi kollade film och såklart somnade jag hahah...

Idag får vi se vad dagen bjuder på, it better be good!


Nails

Gjorde naglarna igår hemma hos Louise, superduktig!
Nöjd helt enkelt!


Open your eyes

Vaknade alldeles för tidigt imorse för att det är lov men satte igång en film så tiden rulla på lite.
Käkade god frukost och smaka på sorbeterna samt marängerna, riktigt goaaa!
Vid halv ett mötte jag upp Jenny vid bussen sen gick vi till gymmet där vi var i cirkus 2 h, skönt!
Sen gick vi hem till mig och snart ska åka bussen hem till henne och mysa.
Härligt med lite catch-up!

Tuddeluuu


Resultat av sorbet


Save tonight

Har just nu slagit ner röven i soffan och slagit på TV11 med Ghost Whispers.

Dömde ju igår och sen var det melodifestivalen med familjen, inget mer än så denna lördag.
Idag vakande jag först vid sex och fick tänka till om jag var vaken då min dröm verkligen innehöll konstigt nog jävligt många personer man vet vem det är och känner i en fasansfull blandning, somnade iallafall om igen.
Utförde nästa sista helgen med reklamen innan jag slutar sen lagade mamma och jag hamburgare till mat.
Fick för mig att jag skulle göra sorbetglass, så nu står det en kiwisorbet och en hallonsorbet i frysen och jag bara väntar på att dom ska bli klara, failade lite med äggvitorna första runda till kiwisorbeten så hällde i socker och i ugnen står nu även maränger, ett bra fail helt enkelt!
Recepten på sorbeterna finner ni på bild nedan.

Imorgon ska jag gymma med Jenny som jag inte träffat på evigheter, sen får vi se vad vi hittar på.
Nu till sista 20 minuterna av Ghost Whispers och se Johan Falk som avslut på denna söndag!


Adas fiskbensfläta

made by me


15 februari 2013

Kom till skolan och trodde vi började nio men nä då var det halv tio, jag hade kunnat sova en halvtimme till...
Men tog igen det med en tupplur på soffan i cirka en timme när jag kom hem.
Efter det kom mina favorittjejer; Olivia & Tindra, Love, Sandra och kusin Markus hit.
När de åkte för en timme sen så fick Olivia stanna och ligger just nu och sussar bredvid mig till filmen Trassel.

Imorgon missar jag tråkigt nog träningen då jag ska dömma mellan 10.00-16.30, P00 drar igång Billebergacupen som pågår ett par helger framöver.

Dags för även mig att sussa, godnattas!


14 februari 2013

Åkte med Sara till träningen vid sex och när vi kom till omklädningsrummet var vi tillsammans bara 5 st, många hade tydligen blivit sjuka osv. Senare kom där 3 till så om jag inte har fel för mig så blev vi 8 st. Vi hade ändå kommit ner så då bestämde vi oss för att köra.
Men när vi kom ut till grusplanen och skulle tända strålkastarna så fungerar inte dom...
Jag och Emma sprang runt planen för att hålla oss varma i hopp om att dom skulle fixa det, efter 25 min och cirka 30-40 varv sket vi i det och gick in i omklädningsrummet för lite gemensam styrka och därefter dusch.

Nu står jag och gör dippa till mammsen, Chrille och mig själv för lite extra gott ikväll!
Ha deee

Ps. 28 dagar till Barcelona


Älskade ni

Gav bort 10 röda rosor till min kära mamma tillsammans med en liten egenskriven text.

Skrev en betydelsefull text till pappa på sms.

Fick en rosa ros och ett lott av mamma!


Alla hjärtans dag!

Tjaa, alla hjärtans dag brukar inte vara för mig något speciellt för mig.
På Landskrona station dela dom ut chokladhjärtan och alla bara gick förbi medan jag självklart tog emot en.
Sen i skolan hade dom vaniljhjärtan till efterrätt, klart man tar det med.
Så min alla hjärtans dag handlar om att äta massa gott, hihi!
Och träna ikväll såklart!

Var hos tandläkaren vid elva idag och nu bestämde vi oss (jag och min tandläkare tillsammans) att vi ska dra ut två tänder för att jag måste anstränga mig att sluta läpparna i och med att jag har kort överläpp.

Annars inget roligt medan att jag redan är hemma och ska cykla ner till Ica eller netto och hitta något till mammsen!

Ha deeee


Det är väl det man lever för

Hejjjj, usch så slut jag är, helt kaputt, död, ja ni fattar...
Dagen idag liknade dagen igår: skola, subway på tåget till film, jobb!
Har officiellt skrivit anställningsavtal nu och är numera mötesbokerska för Atis i Malmö!
Den avslutande delen av kursen idag var typ öva in mallen som vi använder när vi ringer och prova samt lyssna på de andra, simple as that!

Failade totalt när jag skulle hoppas av från stadsbussen på Centralen i Malmö då jag missade hållplatsen då mitt huvud var mitt uppe i allt annat och fick springa fram till busschauffören och be honom öppna, så var han så cpsur och frågade varför jag inte hoppade av på stationen, jag tyckte det var ganska glasklart att jag missade det totalt så jag sa det, då börjar han arg säga till mig "vet du att jag inte får stanna här egentligen, blabla" jag bara "kan du förhelvete inte bara öppna dörren?" och då fattade han äntligen och öppnade dörrfanet, hatar otrevliga människor!

Nu ligger jag FINALLY i sängen och ska SOVA, love daniella...


Jag skriver för er - Ken Ring

Underbart skön låt med ett bra budskap!

Sitter på bussen från Torp hem till lilla Svalöv efter att varit i Malmö på jobb och genomgått del 1 av kursen, kan ju säga att jag fick världens goaste mentor eller vad man ska säga, sen verkar alla andra vara fett sköna också, har helt enkelt fått ett riktigt bra intryck i det här!

Skolan flöt på bra, älskar ju tisdagar då det är sovmorgon, idag gjorde jag krabbelurer till brunch innan jag tog tåget till skolan, hade alla tre lektionerna i samma sal vilket gjorde allt så himla enkelt och chill. Fick lite info mitt i en av lektionerna om 3:ans kursval, så massa tankar snurrar just nu, har iallafall spikat för mig själv idrott och hälsa 2 sen funderar jag på psykologi och filosofi, det låter intressant tycker jag, men vi får se.
Käkade Subway (bästa) påväg ner till Malmö efter skolan tillsammans med filmen Hypnotisören (grym), tåget fastnade bakom ett pågatåg som inte kunde stänga sina dörrar i 25 min så blev sen till kursen men det gjorde ingenting alls då vi mest chilla den sista timmen.

Ska hem och sova direkt nu, hoppas ki haft en go dag, pussss


Ingen blir som man tänkt sig

Ändrade alla planer jag satt upp idag!
Först så blev det inget gym utan jag målade garderoben istället.
Inget Grease-tittande utan istället kollade jag på Familjen Annorlunda och Dicte.

Sen fick jag en extra nyhet nu ikväll då jag redan imorgon ska in på kurs del 1/2 för det nya jobbet jag sökt, blev för er som undrar det första jag sökte för International Atis i Malmö och inte det andra hos Prescott Lewis då dom inte ringt på över en månad när dom sa en vecka, och nu har det andra företaget ringt tre gånger så jag tog det erbjudandet!
Kurs del 2/2 är på onsdag!
Hoppas på att detta lönar sig och jag får trevliga arbetskamrater :)

Nu ska jag somna till The Lucky One, en favoritfilm!


Livet blir bättre när man vet var man ska

Började med att försova mig, som tur gjorde det inget. Hade fysik och därefter väntade debatten, nu är det över, så tänker jag iallafall hehe!
Lunch, kemi, biologi, historia -> nu är jag påväg hem och lyssnar på massa go musik, lite grease, funderar se på både 1:an och 2:an efter gymmet där jag idag faktiskt ska befinna mig i gymmet, alldeles för längesen sist!

Idag mår jag bra, eller ska säga nuförtiden då skolan känns lättare, har kommit över skoltröttheten som hållt i för länge, känner att jag bryr mig och människor som bryr mig och skiter i de andra, så slipper man depp över sådan människor, glad över att jag äntligen får övningsköra, träningen går bra, har världens bästa familj, det går bra nu!!!


Dagens outfit


LAGSÅNG

Det är såhär vi i SBKs damlag rullar på lagfester!


Helgens inlägg

Lite sent på det här med att blogga nu i helgen så kör på en sammanfattning nu!

Fredags: I skolan var det fokus på matteprovet och nu kan man bara hoppas på det bästa. Efter lunch som var det sista för dagen smsa Amelie mig så jag följde med henne till Väla för att köpa tv, fick skjuts hem av Tunis och stannade hos henne till runt åtta då vi packa upp tvn, käka, chilla och spela lite guitarhero! Gick hem i det kalla vädret och avslutade kvällen på soffan med mamma och Chrille!

Lördags: Tidig uppgång redan vid halv nio för att käka frukost sedan traska bort mot Trafikskolan för introduktionskursen, kände mig lite extra duktig då jag kunde det mesta efter am-kortet, sen serverade dom jättegod fika med bullar och te, riktig mysfaktor!
Åkte direkt med Linda hem till Kävlinge efter det och så handla, mös och fixade oss innan lagfesten.
Lagfesten började med mat på Pappis, jättegod mat, sen gick vi hem till Linda och körde järnet varmt under hela kvällen, hade verkligen kul! När de andra skulle ut så stack vi som inte är 18 hem då mamma hämtade oss.

Söndag/idag: Vaknade upp och mådde faktiskt jättebra, drog igång med jobb direkt och när jag kom hem igen så lekte jag lite med Love som var här med kusin och Sandra, och nyss blev jag klar med plugget som jag började direkt efter dom gick, pussshhhh, nu gäller det bara att träna träna träna till tyska debatten imorgon!
Skulle ju egentligen springa med Oskar idag med det var snö och halt överallt och tyvärr gick det inte då...

Hoppas ni haft en grym helg, ha deeeee


Någon som fattar vad vi håller på med?

Det nya sättet att spela fyra-i-rad!


Dagens outfit


Riskakor och jordnötssmör

Sitter och mumsar på riskakor med jordnötssmör på, en riktig delikatess, fick tipset av Linda och tycker ni ska prova det med!!!
Har precis genomgått en tuff träning, inte för att vi gjorde något jobbigt utan för att träningsvärken i benen är fruktansvärd, alla som var på träningen i tisdags gick som de sketit på sig hahah, så vi sprang som värsta pingvinerna...

Och dagens dummaste val går idag till mig, Daniella Karlsson, tyckte jag skulle vara lite fin och tog på mig höga skor, faaaaannn vad dumt med all på träningsvärk, fick ha ett riktigt pressat pokerface i skolan för att inte kvida allt för mycket...Har redan nu satt fram låg skor tills imorgon, så den dumma tanken inte slår mig igen.

Hann efter hemkomst mellan maten och träningen baka lite nya Lions, mmmm kan vara det godaste som finns!
Sådär bra uppladdning inför matteprovet imorgon, hoppas på det bästa i alla fall. Nu ska jag packa upp väskan och hoppa i sängen, sitter i soffan där uppe och fruktar redan trappan ner till rummet, nu tänker ni säkert "ner? det är ju ingenting" JO fyfan säger jag bara...

Hejdå, Auf Wiedersehen, Godnatt!


Sverige-Argentina

Core, check!
Träffade Anna Sjögren, som jag inte träffat på jag vet inte hur länge, påväg ut från gymmet och vi stod och snackade där ute i cirka 20 min, mest om fotbollen och allmän träning!

Tv är nu på och Sverige - Argentina är igång, gått ungefär 10 min och Sverige ligger redan under, kom igen nuuu!!!

Lång skoldag har passerat idag, två korta kvar innan jag tar helg! En helg som är ganska full, fredag är vilodag, lördag introduktionskurs för övningskörning mellan 9.00-12.45 missar tyvärr träningen men lagfest på kvällen i Kävlinge, söndag jobb och löpningspremiär med Oskar!

Haaa deee


Känsliga läsare varnas

Hjärtdissektion från gris och kyckling i skolan!
Vilka heartbreakers vi är, HAHAHHAH


This is how I do it

En glad Daniella tillsammans med lite vindruvor, och här har vi resultatet!


Walking on the street

Hittade löpardojorna på stadium men hittade ett par andra som var tio gånger skönare och snyggare så får drömma lite om att jag får dom eller något hahha.
Tre lektioner avklarade, sitter på en 10 min sen buss, hungrig som satan men lika glad är jag för det, för ikväll är det brottarträning med mina lagkamrater.

Förresten så när vi gick ner till tåget så står det en gigantisk lampa mitt ivägen hahah, skitful, tråkig som jag är sa jag "den ska lysa upp staden"!

Haaaa deee


Idag är en bra dag

Sitter som ett fjån på tåget, lyssnar på mina favvolåtar och diggar, idag är jag glad!
Sömn, musik och chilloutfit är lätt anledningen till detta!
Möter upp min fina vän Matilda på knutan så ska vi gå till Stadium och jag ska pröva ett par löpardojjor jag kollat in länge, pussss ha en megabra dag allihopa!!!

Ps. Såhär chillar jag på tåget


Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

Usch, vaknade upp med ont i magen och var jättetrött, men tog mig upp och till bussen som tog mig till skolan.
Påvägen hem så träffade jag Minela och Felix på bussen och jag var så trött att jag bara garva fast att dom tyckte jag var skittråkig hahah.
Magontet har förföljt mig hela dagen och vill verkligen inte lämna mig kropp, har trotsat den med lite Step som jag tycker är så kul, därför jag inte avbokade.
Ligger i fosterställning som är den enda ställning där det inte gör så ont, peppar peppar ta i trä!
Ska snart duscha och lägga mig i sängen till en film men först ska jag se klart på Top Model Sverige.
Sovmorgon imorgon, YESSSSSSS, godnatt!


Daniellas fattiga riddarkök del 2


Daniellas fattiga riddarkök med lite extra riddare

Även om jag tycker jag är så jäkla rolig är det tyvärr inte jag som är höjdpunkten i denna videon utan min familj i bakgrunden, så kolla noga!

Perfect match


Texterna/citaten

Som jag skrev i föregående inlägg så har jag äntligen hittat texter som tilltalar mig som jag ska måla på min garderob.
Hade tänkt mig en sida med svenska texter och en sida med engelska, här har ni dom i alla fall.
Svenska:
"Som det är i de inre, så blir det i de yttre"
"Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag"
"Bakom molnen skymtar mer än horisonten"
"Du är där när ingen ser"
"En vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat"
Engelska:
"Two hearts, one love"
"Laughing makes life easier"
"It's the little things that makes life big"
"Fight to reach your goals"
"You can hate but never break me"

Har även två idéer på tatueringar, vill ha en av dom nuuuuuuuu, kan inte riktigt bestämma mig än bara...


It's a time you feel

Igårkväll så bokade jag in mig på introduktionskursen för att få övningsköra nästa lördag på Svalövs Trafikskola, äntligen ska jag också få övningsköra :D

Idag har jag chillat, jobbat, skickat iväg sommarjobbsansökan, hittat en text jag vill tatuera in, hittat citat som jag ska måla på mig garderob, kollat film, lyssnat på musik och sist men absolut inte minst blivit PT, hahah eller jag inbillar mig det i alla fall. Har bestämt med Oskar att gå ut och springa varje söndag (kan vi inte söndagen den veckan blir det måndag), han ville ha någon som hjälpte och peppa han med konditionen och själv har jag varit med i flera lopp bl.a. Hörby Marknadslopp och Vårruset med bra placeringar, sen är väll jag en av de få som tycker det är kul , eller kul och kul, älskar att tävla i det i alla fall. Så nu är det PT DANNI som gäller hahahha.

Chillar i världens skönaste outfit; tjocktröja, tights och skidstrumpor!!!
Lyssnar på rock musik då jag är så himla trött på allt jävla skrik och bölande av de små här hemma, får fan nojja...

Skola imorgon, och nu är det ingen chillvecka längre då alla än en gång är tillbaka på skolan...
Avslutar denna söndagen med filmen "A Cinderella Story", funderar även på att ta cykeln upp till ICA för att inhandla lite frukt till det, hoppas ni haft en bra helg, pussss


Melodifestivalen 2013 deltävling 1

1. David Lindgren - Skyline
Helt okej låt, tycker inte riktigt Davids röst håller fullt ut, dock ändå en av dem bästa!
2. Cookies N Beans - Burning Flags
Ingen hit men ingen bottenlåt, en typiskt mellanmåtta, musiken och låten matchades inte jättebra, det var som om dom bara slängt ihop någon musik bara för att.
3. Jay-Jay Johanson - Paris
Katastrof! Åk hem och gå och lägg dig! Jag gick direkt!
4. Mary N'diaye - Gosa
Kaos låt men det är ändå en sådan låt som sätter sig på huet. Ingen favorit direkt!
5. Erik Gadd - Vi kommer aldrig att förlora
Den här låten gillade jag, en sån låt som jag kan lyssna på till vardags, najs låttext som man enkelt kan sjunga med till, inte 100% säker på att den passa i melodifestivalen men ändå en favorit!
6. YOHIO - Heartbreak Hotel
Jaha, jag trodde vi var i Sverige, ÅK TILL JAPAN OM DU VAR SÅ JÄVLA POPPIS DÄR OCH STANNA DÄR FÖREVIGT!!!
7. Anna Järvinen - Porslin
Too old school... Hör hemma på församlingshemmet om ens det, men verkligen inte i Melodifestivalen, må ha kanske en bra och meningsfull text men jag säger bara hej och ivaj
8. Michael Feiner & Caisa - We're still kids
En av dem bättre, bjöd på show och en lite bättre uppskattad musiksmak till dagens samhälle. Att hon dansa som en kråka är en annan femma...

BÄST IDAG VAR LÄTT GINA OCH DANNY, KUNGAR, ÄLSKAR ATT DERAS "MELLANSPEL" VAR BÄTTRE ÄN ALLA LÅTAR TILLSAMMANS!!!


I'd rather be with you

Vaknade av att någon ringde vid halv tio, dom ville jag skulle dömma i Kågeröd på Brahecupen för P97 kl 14.00, och såklart ställde jag upp på det!
Tränade mellan 11.15-12.45 på Hälso därefter duscha och basta jag innan mamma hämta mig och körde mig till Kågeröd.
Har nu ätit en kebabtallrik efter 5 timmars dömmande och 500 spänn lättförtjänta pengar!

Nu har precis Gina och Danny sparkat in Melodifestivalen 2013 riktigt grymt, måste säga att jag älskar Gina, hon är sån jäkla kung!
Nu ska jag fortsätta chilla kolla på Melodifestivalen denna lördagen, ha en grym lördag allihopa!!!


Cocktail

Ligger och kollar på fredagsfilmen Cocktail på 5:an, faktiskt jäkligt bra!
Cupen gick väl si sådär, sista matchen blev jag så lack på mig själv och alla mina misstag jag gjorde, var sur ända tills vi börja snacka godis och snacks i bilen hem hahah.
Det var allt för mig idag, laddar om till morgondagens kickboxningspass nu, godnatt!


Mina tre män

Liam Hemsworth, Channing Tatum & Tom Curise


Streetlight

Fredag och för min del studiedag eller som jag kallar det LEDIG!
Ställde alarmet på 7.00 bara för att få stänga av det och somna om, det kan vara det skönast som finns!!!
Vaknade vid halv tolv, riktigt skönt!
Kollade klart Step Up som jag somnade till igårkväll, den första filmen, döbra, ni måste se den :)
Nu ligger jag i sängen med vattenkoppan (lillebrosan som har vattenkoppor) och kollar på Projekt Prinsessa, älskar Disney Channel filmer.
Vid fyra drar jag mig upp till ip för samling till cup i Skurup, wish me good luck!

Haaa deeee


RSS 2.0