I love it

Man skulle jobbat hårt och blivit sådär halvtrött innan varje fest man ska gå på för det kan vara det bästa humöret som finns, man skrattar och bjuder på sig själv tio gånger mer än vanligt, helt perfekt, nästa fest ska jag lätt göra det!!! Ni borde testa, gjorde så på Valborg och det var de som gjorde min kväll trots att jag bara drack en flaska mouserande vin(låter mycket men det var det inte).
Är nu på sånt glatt humör och precis suttit och dragit världens roligaste skämt enligt min åsikt, hahahha!
Inventeringen gick bra och nu lite oth för att ladda upp inför dömning, match och filmkväll imorgon :D wiiiiii!


Love you bro

Hur jobbig du än kan vara, hur dåligt humör du än är på eller hur arg du än är på mig så älskar jag dig av hela mitt hjärta!


GRATTIS TILL KÖRKORTET BROR!

Tredje gången gillt!


Freak

Bra dag, bra dag!!!
Snart träning vilket medför ett bra avslut på dagen om man bortser från oth avsnitten som kommer absolut avsluta min dag innan man kan vakna upp imorgon och säga tgif. Dock lite drygt med inventering hela kvällen men vad gör man inte för sin barcelonaresa med laget!


Fallin to pieces

Sitter i ena ändan av rummet på en pall och lyssnar på när ny musik strömmar ut ur högtalarna på andra sidan från min MacBook medans min Compaq står i sängen med One Three Hill-avsnitt beredda att sättas på, men det fattas något, funderar på att baka eller cykla och handla något, lutar åt bakandet faktiskt, händiga Daniella är pågång nu efter att ha slutfört veckans läxor, sköööönt!


Pimp my book


.


On my way to school

Sitter på bussen mot skolan och känner mig allmänt trött som vanligt, usch hur ska jag klara skolan om det knappt gått två veckor nu och jag redan är trött på allt och tycker allt är jobbigt? Jag säger inte att jag inte kommer göra det för jag ska klara mig igenom detta, trots att motgångar. Behöver dock mina vänner med mig i det här som kan liva upp min vardag så jag kan vakna med ett leende på läpparna.
Skrev en uppgift häromdagen med rubriken "vad gör jag om 10 år" och hur svårt är inte det att veta? Klart vi alla har drömmar och mål som vi vill uppfylla men vad är oddsen på de? Så jag bestämde mig för att skriva något simpelt och inte någon invecklad dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse, jag skrev att jag vill vara lycklig om 10 år, ha familj och arbete som gör man just lycklig, simpel as that!
Nä nu ska jag sluta deppa ihjäl och rycka upp mig, slut ut!


Orättvist så in i bomben

Låter bilderna tala för min dag, då jag just nu är svinsur och trött efter en orättvis förlust mot Råå, godnatt!


Feel so close

Dömning och jobb klart för idag, döskönt! När jag precis klev innanför dörren så började det ösregna och åska så det kan man kalla bra timing ;)

Ska få undan lite smått plugg och sen glo något avsnitt oth (one three hill) innan dagen är slut sen är det skola och hard work igen.


She wolf

Bilden här nedan beskriver i stort sätt min dag + jobbat; har nämligen lagat maten här hemma det blev fläskfilé snittad och fylld med salami och vitlökscream sen klyftpotatis och sås till det, nomnom!
Och nu ligger jag i matkoma och ska ladda ner one three hill säsongerna då jag kan börja titta på dem. Egentligen världens osmartaste drag för jag kommer vara helt fast i serien sen och det kommer bli mitt liv haha.


All for one, all for love

Matchen spelades lika då resultatet slutade 1 - 1, kände att vi hade lite fler chanser men även domaren emot oss men det är sånt man får ta ibland, flyttandes runder till nästa alla positioner på plan och trots det gick det bra i alla fall :)

Hoffmaestro var även grymma idag som vanligt, det är obeskrivligt hur dom får alla med sig i publiken och ja dom är bara bäst så är det!
Nu ligger jag i min säng och ska sova, godnatt!


On the road again

Skolan idag bestod av 3 lektioner och lunch sen var till att säga "TGIF" så himla skönt. Åkte till väla en snabbis för att hitta skorna och plattången vilket jag också gjorde, allt gick på 890 så är rätt pank nu men glad är jag, wiiie!
Nu snabbt lite käk sen upp till samling, out!


Me, myself and i


I'm fallin to pieces

Imorgon är det fredag wihio och vi har bara 3 lektioner därefter lunch och sen är dagen över, då är klockan runt 13-tiden och jag ska köpa en ny plattång då min gamla la av i somras sen har jag även hittat ett par ursnygga skosor (skor) på scorett som förhoppningsvis även ska följa med hem :D

Match Imorgonkväll med b-laget och sen ska jag och Felicia in till Malmö för att kolla på världens bästa Hoffmaestro, wiiii imorgon kommer bli en bra dag :D

Tjohej nu hoppar jag snart i säng, tuddelu!


In schooooool

Sitter på sista "lektion" för dagen, det är nämligen bara tillfälligt schema till och med idag, imorgon kör vi igång och jag hoppas att det ska flyta på bra.

Känner jag sjukt nöjd med hårfärgen och har fått massor av komplimanger vilket jag verkligen uppskattar (tack)!

Ikväll missar jag kära Timbuktu på malmöfestivalen då det är träning men såklart är träningen viktigare för mig och jag ska helst inte missa fler detta året.

Ciao!


Feels like a dream

Happy, back to brown, yes!


In a happy home

Första skoldagen avklarad och nu känner man att allt är igång!
Har bytat lärare i rätt många ämnen men än sålänge känns det bra i alla fall. Har en lärare som är kopia med Boxer-Robert Hahah, så han är igenkänd på skolan för det (;

Mamma köpte mörkbrun hårfärg med sig hem till mig då jag känner att blondt inte riktigt är min färg och trivs inte så bra i det heller, så jag ska bli kinderägg än en gång :)


Don't you worry child

Åhhh vad swedish house mafias nya låt är bra!!! Låt den komma ut på spotify snart :)

Idag har jag tagit vara på sista sommarlovsdagen genom att sova och chilla hahha, har fixa busskortet med foto osv också.
Fick dock ett dåligt besked idag att eftersom jag valde inriktningen samhälle alltså na-sa så var jag tvungen att byta klass till den andra na-klassen, blev väldigt ledsen över det och tog beslutet att byta inriktning till na-na för att kunna fortsätta i samma klass, vilket känns bra, hade inte kunnat lämna kvartett (Amalia, Louise och Matilda) eller min klass för den delen, så ja nu är allt bra igen!

Nu lite käk i form av soppa eftersom jag har rätt ont i tänderna sen träning, och imorgon börjar skolan, i'm out!


People help the people

Åhhh välkommen tandställning till min mun, du ser förjävlig ut så bäst att du ger asbra resultat, annars...

Fikade med några på klassen efter på mezo och kollade på alla nya ettor haha, standard!
Sen gick jag, Matilda, Amalia och Louise nere och satte oss vid norra hamnen och mös, vår lilla egna kvartett!

Nu ska jag alldeles strax dra mig upp mot IP för samling till match i Landskrona mot Wormo med b-laget, ciao!


Skapar kaos

Glömde uppdatera er om lördagens händelser ju, jag och Sara åkte in till Malmö med 6-tåget och kolla på RixFm-festivalen och sen gick vi runder lite innan vi skyndade oss till tåget halv tio mot billeberga, på fest, blev väll ingen höjdarfest direkt men trevligt att träffa alla vänner igen efter Alanya, trots att det bara var en vecka, haha.


Turn up the music

Nervös tjej!


Dop för Love 19/8


Malmöfestivalen levererar

Denna tjejen står längst fram på fredag, jadå!


You hate the fact

På plats i de svarta kläderna från SvFF med korten vid bröstet och pipan i munnen igen idag x2.


Just nu har jag varit i Lund med mamma och köpt doppresent till lilla Love (min kusins barn) och är påväg hemmåt för att duscha osv innan jag drar mig mot Malmöfestivalen med Sara och sen vidare till Billeberga på fest men funderar verkligen på att köra nyktert då man inte är 100% återställd sen Alanya har match imorgon med så.



Slut ut!


Home sweet home

Kräftskiva ala familia Jönsson/Karlsson


Bye Cleo Tac, Alanya, Turkiet

Om en timme sitter vi på bussen mot Antalya och flygplatsen.
Tråkigt att lämna det här landet faktiskt, då det har verkligen varit en resa jag aldrig kommer glömma med massa skratt men även gråt. Vi har gjort allt och då menar jag allt här nere, höjdpunkter som båten vi var ute på i förrgår och utekvällarna nästan varje dag, magiskt underbart!
Samtidigt mitt i allt det här ska det bli skönt att komma hem till sin familj, vänner och hem, har saknat att kunna prata svenska med alla, slippa dö av värmeslag när man ska sova och kunna äta svensk mat. Nä usch vad jag klagar, har haft det underbart och vill verkligen tillbaka hit igen någon gång!


Cleo Tac, Alanya, Turkiet

Sitter i en solstol vid poolen på hotellet just nu, ska snart bege oss för att stilla hungern med pizza.
Ikväll är det iaf vår sista kväll/natt då vi åker härifrån imorgon lite innan åtta så schemat för imorgon är enkelt först beachen sen shopping innan avfärd för en ungefär sammanlagt 6 h lång resa innan jag hamnar i mitt lilla Svalöv!
Ikväll är det alltså all in, ciao!
Oj, glömde säga att båten var riktigt najs, go mat och dricka och självklart feta upplevelse, blev dock inga delfiner.......


Cubana, Alanya, Turkiet

Sitter på restaurangen Cubana och dricker VATTEN, vi tackade precis nej till gratisdrinkar och shots, är vi galna eller? Nä för vi sparar oss till imorgon då vi ska ut på en 22 m lång båt med 2 våningar och för att glassa där hela dagen (10.00-16.00) då de till och med hämtar oss på hotellet 9.30 och kör oss till hamnen, det kallar jag klass, på båten finns gratis mat, dricka, privat solstol och bord. Vi ska ut till olika ställen där vi ska exempelvis hoppa från klipporna, gå i grottor, se pirayor och om vi har tur även simma med delfiner, allt detta för endast 30 lira (120 kr) vilket är makalöst billigt!
Förövrigt börja vi denna dagen med en tur ner till Apoteket för penicillin för både hals och öron innan vi käkade frukost och drog ner till beachen för att jobba på brännan (vilket gav bra resultat).


Cleo Tac, Alanya, Turkiet

Sitter i lobyn och håller på med telefonen då wifi inte räcker ända upp till 5:e våningen.
Ska snart fixar till oss innan vi drar ut ikväll, åt pizza idag för en förändrings skull då pasta varit standard, riktigt go må jag säga. Även handlat lite i typ Turkiets Lidel (den klassen iaf) blev typ största delen vatten, då man inte kan dricka kranvattnet här.
Sov riktigt gött inatt, sisådär nästan 12 h, sjukaste i denna värmen.
Hälften av tiden har alltså gått här i Alanya och kan säga att en vecka räcker för min och felicias del.
Fick en varning av hotellet och ligger just nu rätt lågt, men varför kan ni fundera på själv då det egentligen är "what happens in Alanya, stays in Alanya" men men

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1955045/images/2012/pic_502934d6e087c3222f000028.jpg" class="image">


Destino Bar, Alanya, Turkiet

Sitter just nu och ska käka pasta carbonara precis vid havet, igår slutade kvällen på massa olika uteställen bl.a. Happy Viking, The Doors och ChaCha-Bar. Så idag har vi legat vid poolen och i poolen men även gått en lång runda på stan där jag knep ett par RayBan för 20 lira (ca 80kr) med prutning från 45 lira, king!


Cleo Tac, Alanya, Turkiet

Har det gött vid poolen efter en dag på stranden, fick nästan brännskador av den varma stranden som var i form av småsmå stenar.
Snart ska vi gå och handla dricka tills ikväll och sen piffa till oss innan vi sätter oss på ChaCha-bar och kollar handbollen Sverige-Ungern på storbildskärm med Kävlingekillarna, sen är det party ikväll som gäller, ha det gött!
Oj, glömde säga att vi har ett skitfint hotellrum och asnajs personal!


Världens goaste


Alanya here we come


Sverige vidare till semifinal

Precis sett Sverige besegra Danmark i handboll och dom är nu vidare till semifinal.
Har även fått lite resfeber nu, usch riktigt nervös, kommer inte kunna somna ikväll :|


We found love in a hopeless place

Det går bra nu när min bästa vän är här innan jag åker och när jag spöar henne på songpop, weeehheee


Packning klar!


Good or bad, happy or sad, let's stay together

Gahhhh vad jag älskar att träna och inte minst känslan efter som är underbar och man kan lätt känna sig stolt över allt man bränna eller allt man byggt upp. Sitter just nu och provar högtalaren som vi ska ha med ner till turklandet, superbra och det tackar vi Nils för! Ska upp och ta lite glass innan jag hamnar i sängen framför en film och när jag sedan vaknar upp imorgon är det bara 1 dag kvar tills jag sitter på flygplanet till värmen! Slut ut!


Det är nära nu

Precis växlat pengar till turkisk lira, nu börjar nerverna komma...


Please don't leave me

Dagen har bjudit på tacos, film, twister, buzz och massa girltalk, riktigt fin och mysig kväll!!! Och nu är det bara 2 dagar kvar till Alanya, känns som att jag lever i en dröm så förväntansfull och glad, aahhhhhh vill bara skrika! Lite sömn på detta så jag kanske kan drömma på riktigt istället hahah.


Världens käraste bror som kommer med frukost på soffan


spotifylistor

här har ni mina spotifylistor som funkar i vått och torrt!
daniellas
deppa ihjäl dig
summerlovin'

All is the end

Lite halvt glad att vara blond igen, de jag frågat än sålänge tycker (övervägande del) jag passar bäst i det också så på så sätt är väll det också bra Hahah. Tyck till själv här kommer en bild på mig som blond och en som brunett


One day you will wake up and realise that you missing me

Skulle hämta min laddare hos Oskar innan efter maten men det slutade med att jag stannade där i 1,5 timme och snacka lite med han, killkompisar är riktigt lätta att snacka med, det tackar vi Gud för (eller?!) Nu sitter jag på rummet och ska dra igång en film för att förhoppningsvis somna tidigt idag, slut ut!


Tröttttttt

Igår hann jag med att fira Amelies pappa och hans tjej på kvällen, mycket trevligt! Idag har jag varit med mamma på bakluckeloppis där jag fick en del till min Turkietresa som avgår på torsdag, wiiiieeee! Nu är precis söndagsjobbet klart och jag ska stoppa i mig en fet kebabtallrik med stark sås innan jag ska slänga mig i säng, himla trött jag är, slut ut.


Hela livet vill jag le

Åkte till Amelies pappa och hjälpte till lite där med tältuposättning och bärning av stolar/bord därefter åkte vi ut till trolleholms slott för att Amelie skulle fota hennes pappa och hans tjej till deras fest imorgon. När vi kom tillbaka så cykla vi till Oskar där Nelly även befann sig för lite kortspel och käkning av fruktsallad, gott och nyttigt! Nu ska jag få lite sömn, godnatt!


Visa mig vägen vart jag än går

Bild framifrån på håret


Spontant skit

Färgade Amelies hår innan idag och det blev helt okej, en spontan ide av mamma var att även färga mitt innan Alanya, vilket vi också gjorde, blev halvnöjd men vänjer mig väll här kommer en före-efterbild:


It's getting on and off

Sitter ute på trädäcket och hör musiken spelas från radion medans solen steker på min rygg, men känner mig inte nödvändig till att vara ute och ta vara på solen då jag åker till Alanya om endast 6 dagar, låt tiden gå fort!!! Har precis käkat en skål med glass och om en stund kommer Amelie så vi kan färga hennes hår, slut ut!


True.


La la la love

Efter träningen så hämta Annika mig och så körde vi till Gunnarssons efter lite snacks, haha när vi kom ut var det 4 killar i 2 bilar (alltså 2 i varje bil) och när vi skulle backa ut backa dom också ut så vi smet i mellan dom körde iväg men så märker vi att dom kör efter oss hela tiden då vi tex tar 2 varv i rondellen osv. haha, dom trodde att de skulle driva med oss men istället då trolla vi dom som in i, typ körde runder i hela Svalöv och dom bara följde efter, tillslut stanna dom bredvid oss och vi bara garva medans dom glodde och snacka på Hahah, lätt dagens roligaste!!! Nu ska vi hitta en film att glo på, slut ut!


Cascade

Åker runder i Annikas coola moppebil, wiiiiiiiie!


Tjejmys igår


I am me and that is all i can be

Tar en tur på bengan och försöker lära syrran!


Friends with benefits part 3


Friends with benefits part 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


friends with benefits part 1


The smile on your face let's me know that you need me

Dagens planer är faktiskt inte så komplicerade, Nellybelly kommer vid 6 och sen vid 7 halv 8 går vi upp till kockens för att träffa tjejerna för lite käk (då jag tror att jag äter hemma) sen ska vi hem till Sara för en fin tjejkväll med massa killförbjudet snack hahah.


Musiccccccc


RSS 2.0