Dance so good

I finalen blev det tyvärr förlust men ändå härligt med en andra plats, sjukt stolt över allihopa!
Kom hem vid 6-tiden och tog en snabb dusch innan jag mötte upp Nelly för att dra vidare till Sara för badtunnebad.
Blev cirkus 2,5 h i badet och vi gick upp som tre små russin, haha.
Nu sitter vi i Saras kök och dricker te, myspys!


Det går bra nu

Första matchen mot Tigers, vinst med 2-0 (mål av mig och Carro)
Andra matchen mot Di Blå, lika 0-0
Semifinal mot SMHI, vinst med 1-0 (mål av Moa)
Nu vidare till final!!!


Night Cup

Sitter just nu i idrottshallen i Landskrona för att spela Night Cup med några brudar från laget. Börjar om ett litet tag då killar spelar just nu.
Håller tummar för vårt spel idag!


Emporia

Imorgon åker jag till Emporia med Felicia, Mamma, Sandra och Love så vi är där när dem öppnar vid tio.

Nu är det dags för min huvudvärk och mig att gå och lägga sig, dock så jag helst utan huvudvärken kolla på oth.


New in

Införskaffat mig en ny sport t-shirt idag som matchar hela min gymoutfit, goodieeeee!


Vinterjackan

Har inte visat er min vinterjacka som jag sa att jag skulle för cirkus 2 veckor sedan men här är den i alla fall.
Köpt på cubus för 499:-


Världens finaste flickor


Paranormal Activity 4

Typ satt och slet av mig håret, knep mig själv i låren och rev mig på revbenen haha, skrek lite också sjukt läskig film!

Kom dock på när jag kom hem till Annika att jag glömt mim väska i salongen innan vi gick ut, k*k!
Dock så var jag den sista som gick ut så den är antagligen kvar så får ringa imorgon men ändå så jäkla klantigt gjort...

Ligger nu och snacka med Erik och Annika men vi ska snart sova så jag säger godnattas nu!


Hard work work

Vakna ovanligt tidigt idag runt 8.20 men kom på att man vridit tillbaka klockan inatt ju.
Jag och Nelly har jobbat hela dagen först hjälpte jag henne med att städa bilen och räfsa löv sen hjälpte hon mig med reklamen, och snabbt gick det idag, endast 1,5 h när det brukar ta 2,5 h.

Nu ska jag käka, sen är det zumba ikväll kl. 18.00 sen tar jag, Nelly, Oskar, Erik och Annika tåget till Helsingborg vid åtta och kollar paranormal activity 4 på bio!
Tuff dag, hunnit med mycket men så värt det, ha en fortsatt fin söndag!


Frost


Eva och Adam

Vaknade upp igår vid nio och slänger i mig frukost innan jag cyklade upp till hälsomagasinet för ett pass zumba kl tio därefter blev det lite oth och jobb innan jag åkte till Nelly,måste tillägga att jag fick träffa mina favvvistjejer Olivia och Tindra.
Hos Nelly käkade vi supergod mat och senare somna vi till Eva och Adam, nostalgi!


Mängder av bilder

Delar med mig av gårdagens bilder, tackar mina fina för en härlig kväll och natt, vaknade upp vid elva idag och gjorde pannkakor med nutella till frukost hemma hos Amalia.


Tierd as hell

Skippade gymmet idag då jag är så fruktansvärt trött, somna till och med på tåget/bussen hem.
Var hemma så sent som fem idag då jag trots att jag sprang som en galning ner till tåget 15.40 missa det med blotta sekunden...
Har precis varit på Gunnarsson och köpt mannafrutti och chokladdoppade bravokex till skoldagen imorgon då vi inte äter förrens halv ett och har två timmars prov innan det, välbehövligt!

Längtar dock tills allt är över så brudarna kan följa med mig hem så vi kan tagga inför kvällens bravader!

Nä nu lite tvtittande, ha de gött!


Go baby go

Färgade håret i söndagskväll och här har ni en före efter bild, supernöjd tjej här i alla fall!


Saker som får mig glad

Vänner - när man kan skratta ock skämta och bara ha allmänt kul med sina vänner då är livet bra, när vänner kan acceptera att man inte är 100% normal utan kan bjuda på sig själv, haha

Familj - familjen betyder sjukt mycket trots att jag har småsyskon som jämt bråkar så kan även dom vara de sötaste på jorden eller när ens mamma på morgonen säger "vad fin du är" eller när pappa drar världens torraste skämt och man bara garvar det får bara en att le

Musik - jag lyssnar på all sorts musik, men det som går mig att bli glad är när man kan sjunga till och fjönta runder, det höjer helt enkelt dagen när man får spela hög musik och hoppa runder, haha

Fotboll - fotbollen har alltid betytt väldigt mycket för mig och alltid fått mig på bättre humör, man kopplar bort att det dåliga som hänt och bara fokuserar på att lira boll med sina lagkamrater, känslan som uppstår när man vinner är heller inte nådig man blir så sjukligt glad att få gå in i omklädningsrummet och sjunga vår segerlåt och samtidigt veta att man gjort bra ifrån sig


Don't upset the rhythm

Så skönt och ligga i sängen nu och veta att man inte börjar fråns 12.35, lovvve it!
Kort vecka denna veckan går bara till torsdag sen är det lovely höstlov ❤

På torsdagkväll är det PPP på kvällen med temat Halloween såklart, så alla ska klä ut sig. Jag, Matilda, Lollo och Amalia ska vara hos mig innan och käka och sånt, sen tar vi tåget till Helsingborg och vidare in på Tempel där vi tutar och kör fram tills 03.00 då Amalias mamma hämtar hos och så sover vi hos Amalia, kommer bli riktigt grymt!

Mina förslag till utklädnad:


Lusssebullllar ❤

Lussebullsbak med nelly denna lördag, mummmmmma!


That soul, that song

Slutade runt ett idag, jag och Lollo sprang till matsalen för att hinna äta, dom hade asgoda mangobitar, tror de var konserverade, så mjuka och mmmmmmh.
Sen gick vi ner till McDonalds för att använda erbjudanden av de nya McFlurrysen, tog Mars, dögod!

Vid fyra tog jag bussen/tåget med lillasyrran till Väla och inhandlade en vinterjacka samt ett nytt laptopskydd då mitt andra gått sönder.
När vi kom hem blev det tacos, toppenfredag!


But we having fun

Sitter med en skål müsli och jordgubbsfil och har gjort en inbakad fläta på mig själv.
Varit hemma i 15 min eller något sådant då jag var på ett pass zumba som började 19.10 och skippade boxen 17.45 istället.
Köpte innan idag 3 st 0,5 GB med pinnsglassmak; päronsplit, 88:an och en chokladkross. Tänkte börja på en idag men är jäkligt mätt så vi får väll se.
Nä, det var allt för min del idag, i'm out!


Music


Shutter Island

Efter skolan var jag bara hem om och hämta mitt bibliotekskort och fick med mig lillasyrran innan jag longboarda bort mot bibblan för att hämta min bok till engelskan i skolan; Shutter Island by Dennis Lehane (på engelska såklart) och det känns faktiskt som ett bra val och jag känner att detta kommer bli bra.
Ska även se filmen efter jag läst boken så man kanske förstår lite bättre med även om filmatiserade böcker inte är exakta kopior som boken.
Hittade även ett fint citat på andra sidan som jag delar med mig av.


Golden train

Efter skolan idag så mötte jag Annika på tåget och spontana som vi är så bestämde vi oss för att jag skulle följa med henne hem bara en timme, blev dock tre istället, haha. Alltid lika skönt att umgås med henne och bara inte göra någonting utan att någon av oss klagar på att vi ska göra något!
Vi käkade soppa, med ett asgott bröd som henne mamma bakat, i need to have that recept! Sen blev det lite oth-tittande och ätande av kanelbullar, som henne mamma baka, måste säga att hon är en gud i köket!

När jag kom hem vi 19.30 så bytte jag snabbt om till träningskläder och cyklade upp till gymmet, körde 10 min på löpbandet (som jag egentligen hatar, då jag kollar på tiden hela tiden, så det känns som att den går långsammare) sen var det dags för ben, vader och mage idag så körde på som fan i cirkus en timme innan jag begav mig hem igen.

Nu har jag duschat och kollat på tv ett bra tag så det är dags för sängen och oth, as usual!
Goodnight!

Ps. Halvtaskiga bilder på dagens outfit här nedan.


picbyme


Sverige maler

Kan vara den sjukaste vändningen någonsin, Sverige visar svenska folket att det lönar sig att kämpa.
Att vända 0-4 till 4-4 mot Tyskland är riktigt sjukt, detta har gett mig energi till när man själv spelar boll, att rätt inställning trotsar slutresultatet.
Ojoj, kan fan inte riktigt smälta detta


Dagens


Flitig tjej eller i alla fall på gymmet

Spinning var tung och jag kände verkligen hur jag jobbade mot mjölksyrenivå. Trotsade mig själv och fortsatte i gymmet en trappa ner med biceps-triceps-bröst, kände lite i brösten av sprutan jag fick imorse eller jag tror i alla fall det var av den men jag slutar väll inte för det inte, that's just me hehe!

Borde plugga nu till matteprovet imorgon, börjar egentligen 12.35 men nä då slänger man in ett matteprov kl. 8.00, jippi...

Det var allt för mig idag, i'm out!


Veckans bokade pass


All done

Har tagit alla gardasil-sprutorna nu och rekommenderar verkligen alla tjejer att ta den då den motverkar livmoderhalscancer. För er som hatar sprutor, brukar va rätt många så kan jag säga att det tar inte mer än 5 sekunder innan den är klar och sticket känns knappt, so do it!


Movienight

Blev ändrade planer igår så jag sov hos pappa en natt till och kom hem idag istället vid 12.00
Dagen bjöd på jobb i regnet tyvärr.

Nu hade jag tänkt ha en egen movienight och börjar med Taken och fortsätter sen med någon annan goding, goodieee!

Tar min sista livmoderhalscancerspruta imorgon kl 9.00 sen åker jag till skolan så jag får lite extra sovmorgon, alltid lika uppskattande för min del :)


Kockarnas kamp

Sitter i stugan hos pappa och kollar kockarnas kamp.
Var en runda på IKEA, Rusta och Harald Nyborg med pappa innan idag. Annars har vi inte gjort något speciellt, ska hem ikväll igen och sen får vi se vad som händer ikväll. Kanske badtunnebad hos Sara, but u never know!


On my way to dag

Jag tar alldeles strax buss och tåg till Pappsen som jag inte träffat på evigheter, haft många bollar i luften men nu så. Har inte bestämt någonting så det är bara att ta det som det kommer.
Efter skolan stack jag till biblioteket här i Svalöv och lånade en bok till skolan sen jobba jag men hann även med en snabbis på gymmet, nu kommer bussen, ha en awesome fredag!
I'm out!


Right here right now

Provade på det här med donut i håret idag, men på mitt egna lilla sätt!
Klippte av tårna på en ny strumpa och trädde den på totten sen gjorde samma som man gör med en vanlig donut, funkade prima!


Pain pain pain...

En trött zombie var det som steg in genom dörrarna på skolan idag. Hade endast 2 lektioner som varav en kollade jag och Matilda film, Project X, grym film btw.
Därefter var jag tvungen att vänta tills 14.30 då jag skulle till tandläkaren än en gång då en platta lossnat på tandställning plus att korta av ståltråden längst in då jag fått alldeles för mycket smärta av att den skurit och ge mig blåsor inne i kinden, sjuk smärta!
Satte mig på biblioteket och kolla klart filmen med en chailatte.

Kom hem vid fyra och ligger på soffan nu och väntar på att klockan ska bli 19.00 så jag kan dra till gymmet på ett zumba-pass, trots att jag har noll kordination och takt i min kropp...


Practice

Ligger och kollar oth med lillasyrran ska snart upp och möta Minela då vi drar till träningen, första inomhusträningen vilket jag ser framemot!


Dagens

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1955045/images/2012/pic_50744416ddf2b31c95000535.jpg" class="image">


Workout done! (Skulle publiceras igår)

Klar nu efter en timmes gymmande, nu ska jag ta en dusch sen bege mig hem för lite plugg innan jag kör igång mitt älskade oth.
Träffade rätt många idag på gymmet; Daniel, Erik, Jacqueline, Philip, Emma, Hanna och Benny.
Philip gav mig några bra tips som jag verkligen uppskattar, innan var jag sån att jag skulle klara allt själv och om någon sa till mig att jag gjorde fel eller så, så blev jag sur haha, men inte nu längre, duktig förbättring!


Gymschema

Tänkte köra tre gånger i gymmet per vecka plus sen om jag bokar några pass

Gång 1 bröst, triceps, biceps
Gång 2 mage, ben,vader
Gång 3 rygg, axlar

Vilket nog kommer blir måndag, onsdag, torsdag/fredag då jag har fotbollsträning på tisdagar.

Idag kommer det bli bröst, triceps, biceps. På onsdag blir det mage, ben och vader. På torsdag är det zumba och sen på fredag blir det rygg och axlar.


Dagens

Går dock inte att missa mitt blåöga som jag fick i lördags när Midde knocka mig med sin armbåge, ser förjävligt ut...


Sleepover

Igårkväll vid 5-6 så åkte jag och Annika inom Gunnarsson för lite snacksköp innan vi anlände ute i Norraby hos Annika, började direkt med min tyska läxa som jag avslutade vid 9 och då började vi kolla oth och vi halv 11 somna vi gott.
Imorse påväg ner mot stationen insåg jag att jag glömt mitt busskort så jag chansade på tåget och dök in i min datorn när tågvärden gick förbi, och det funkade.
Nu påväg hem om en timme funkar den taktiken inte då Helsingborg är början på tågresan...

Dagens fortsatta planer är fysikplugg och gym!


Myspys

Myser till oth med min fina Annika, love that girl!
Efter det blir det jobb och ikväll sover jag hos Annika och vi ska fetta sönder oss med massa gotte, byyyye!


Lokalfest


Lagfest


Tagga till

Spinning imorse, jobb, kolla derbyt, fixa till mig och nu Lagfest, good day!


New in!


New in!

 


Dagens


Everybody want's to be loved

Provet i kemi varande för mig i 2 h och 15 min, puuuuh var trött efter det! Sen hade vi bara en genomgång i matte innan vi åt och slutade för idag.
Jag bestämde att kvartetten skulle fika idag vilket det också blev på espresso house bruksgatan satt vi och snacka massa skit och prata om allt mellan himmel och jord, skön catch-up!
På tåget hem joina Lollo mig och vi satt där och prata typiskt tjejsnack om självförtroende osv men även lite framtidsdrömmar.

Överväger nu att dra till gymmet och gymma lite men har bokat ett pass spinning kl 10.00 imorgon så kanske ska ta en paus från träningen idag, eller?


Live while we're young

Nu är jag hemma och har kommit ner i puls då jag 18.30 körde ett spinningpass - alpint en timme, riktigt hårt men älskar känslan efter. Satt där på min spinningcykel med över 95 % 40 plusare, haha kände mig lite för ung där men såklart hindrar inte det mig för en rejäl workout!

Måste plugga lite kemi nu då jag har prov ja ännu ett imorgon kl 8.00, mad girl... Behöver min humörsömn (nä inte skönhetssömn) för att dagen ska bli bra :)


Dagens


Yrvädret 11 år!

Grattis systern min!


Nytt mecenat kort!

Lyckan som uppstår när de lagt till subway i studentrabatterna :D


Somebody help me she's taking my man soul

Efter skolan hann jag med 15.33-tåget som då jag egentligen brukar ta 15.40-tåget via Landskrona så mötte jag Annika vilket ledde till att jag följde med henne hem och käka där men även lite plugg blev det då jag har historia-prov imorgon 8.00, how fun?!?

Lite över sex körde vi mot gymmet och jag fixa mitt gymkort sen blev det cirkus 1,5 h träning; uppvärmning på löpbandet sen styrka rygg-rumpa-lår och avslutning med lite step och streach!
Nu en dusch och sen lite mer historia-plugg...


Längtar efter något som kan rädda mig

Efter hemkomst så blev det en liten longboardtur och Bettan rulla på bra, upp och köpte chokladpudding med Nelly och Oskar som sedan kom vid 8-slaget lagom till X-Factor! (Eller ja dom var sena med det är väll ingen ovanlighet)

Nu har jag duschat och fönat håret och ska hoppa i säng med min favoritserie oth, byyyyye!


Dagens


Gilla Subway Sverige på Facebook och bjud en vän på en sub när du köper en meny!

Jag och Matilda kollade in på fb och såg detta erbjudandet som vi verkligen inte kunde motstå så det blev en snabb sväng inom subway innan vi hoppa på tåget, dagens + !


Biff, muskelknutte eller vad fan som helst!

Har nu bestämt mig för att köpa gymkort på Hälsomagasinet och ge järnet där när fotbollsträningen går ner till endast 1 gång i veckan pga avslutad säsong så på onsdag köper jag ett 6-månaders gymkort och ska biffa satan och ska ta att gå på mina favoritpass; spinning och kickboxning!


What if you

Utvecklingssamtal vilket leder till studiedag på vår skola!
Sov ut riktigt till 10.00 då jag gick upp och fixa frukost sen la jag mig i sängen igen framför oth, mysigt må jag säga!

Tog tåget 14.00 till Helsingborg för ett snabbt utvecklingssamtal, därefter utnyttjade jag mina 20% kuponger på Åhléns till ett par pärlörhänge (mina har förmågan att försvinna) och ett varmt pannband, sen blev det en mörkgrön basic-tröja på hm innan jag tog tåget hem 15.33.

Sen jag kom hem har jag till mesta dels bara pluggat; matte, engelska och svenska.
Imorgon blir det biologi och historia-plugg, sen måste jag ta tag och avsluta min tyskabok. Mycket plugg denna veckan, tur att vi har träningsuppehåll från fotbollen då!

Måndag idag och såklart är det zumbamåndag! :)


RSS 2.0