I were the color of the sun, light!

Påväg till pappa för påskmiddag med familjen på den sidan!
Slog till med ljust och barcelona rakt igenom och till det som ni inte ser på dessa bilderna även min beigea skinnjacka.


Top of the world

Såja, har helt glömt bort att blogga haha, haft allt och inget i huvudet.
I fredags tog jag det mot kvällen bara lugnt och återhämtade mig till mitt normala tillstånd.
Sen igår så sov jag ut enda till 12.00, åt frukost, solade och sen åkte jag,
Midde och Almin till Häljarp för vår andra praktikmatch som distriktdomare för Landskrona Domarkår, en stor fet egoboost till oss då vi var riktigt bra igår, och det tyckte även vår instruktör Kurt som numera heter "Kung Kurt" på min telefon, han ringde idag och tyckte det var jätteroligt att dom fått in en så pass duktig och bra tjej som domare, för det bugar och bockar man bara för.
Efter match var det snabba puckar som gällde, hem och duscha och sen iväg igen på födelsedagsmiddag för Sandra!
Senare idag åker jag och Ralle hem till pappa och äter påskmiddag.

Ciao!


På ont eller gott

Jag först nu har jag börjat nyktra till och blivit reparerad efter gårdagens fest i marieholm med mina tjajor Annika, Ebba och Nelly.
Efter att ha stressat som fan efter träningen kom vi i alla fall iväg och hade faktiskt riktigt roligt, men säg när vi inte har det? Vi bjuder ju på oss själva och det är det viktigaste.
Kornelius hämtade oss vi halv tre inatt och sen sussa vi allihopa hemma i Benarp. Imorse när man vaknade hade allihopa en sjuhelvetes skallebank och ja jag tyckte inte vi förtjänade det men dom säger att man mår som man förtjänar dagen efter haha.
Bara degat hela dagen, när jag kom hem käka jag kebabtallrik från Rondellen (den bästa alltså), perfekt bakis och nu ska jag frossa i mig godis.
Inte så många bilder, inte dom bästa heller men här har ni några iallafall.


When you are back into my arms

Har precis solat solarium i 30 minuter här hemma då vi fått upp vårt solarium som bara stått i ett hörn jag vet inte hur länge. Och detta var första gången någonsin, ja jag vet att jag är lite efter men jag orkar verkligen inte gå och betala för en liten stund där haha, så nu är det perfekt att ha det här hemma, dessutom så kan man ju sola när man vill. Det bästa var ändå att man såg resultat efter bara nu första gången, det är ju najzzzz.
Tog en dusch efter det och ni ska jag ta mig till sängen och lägga mig tillsammans med en film, godnatt!


When i was your man

Sitter och väntar in Sveriges Mästerkock, favvoprogrammet på 4:an!
Idag åkte jag in till Helsingborg med 12-tåget med Annika och fixa inför morgondagens bravader sen invigde vi våra longboards med att glida runder i stan, käkade sub of the day och tog sen tåget hemåt.
Vid halv sex befann jag mig nere på klubben för domartillsättning inför säsongen och det blev en del matcher, kommer nog bli lite tufft med egen fotboll, matcher i föreningen och för Landskrona domarklubb, men det fixar jag!!!

Nu har det börjat!
Hoppas ni haft en bra dag!


Thrift shop

Det var verkligen riktigt fruktansvärt att höra mamma säga att vi skulle ha tacos idag när jag ska hålla mig till typ flytande. Det kom verkligen ett äkta sadface när jag satt med min mannafrutti och alla andra smaska på sin tacos...
Efter maten så cyklade jag bort till Oskar där även min Nelly befann sig, vi cyklade och köpte chokladpudding som även jag kunde äta (:D) och när vi kom hem igen så kom Erik, Felix och Sebbe.
Jag och Nelly har legat i sängen och snapchattat och busat lite hihi med massa människor och killarna har suttit i soffan och underhållit sig med tv och killsnack.
Nu är det alldeles strax dags för hemfärd så jag säger godnatt nu!
Sov gott (:


Camp Nou from a camera view


Push Play, Stop Stay

Ligger som en hösäck i sängen och lider eller ja mer kvider, drog ut TVÅ tänder idag och ja det känns en del, helt öm men som tur är har bedövningen släppt och jag ser numera lite mer okej ut än innan. Det jag hatar mest med att dra ut tänder är att jag inte får äta som jag vill, måste äta flytande idag och möjligtvis även imorgon, det suger riktigt rejält...
Blir heller ingen träning för min del idag eftersom det fortfarande finns risk för att det börjar blöda igen, det suger också.

Får helt enkelt nöja mig med film och så idag. Kanske tar en tur ner till träningen och kollar i alla fall, vi får se vad som händer.

Ha dee


You painted black up on the white side

Tjäääna, läget fan?

Sov hemma hos Matilda igår efter tjejkvällen och vaknade även upp där hemma hos henne, big surprise haha!!
Åkte bussen så jag var hemma runt 11, har chillat runder i värsta gosseoutfiten hela dagen, käkat våfflor eftersom det är våffeldagen idag och sen efter det kom Annika hit så vi drog ut på en runda eller ja jag tvingade henne till att köra milen, efter lite tvek när jag sa att vi skulle köra en mil haha.
Fick en tid som jag är nöjd över idag (se bild nedan), måste vara de nya löpardojjorna och att det är påsklov, fick värsta flowet och sprang i ett hyfsat högt tempo hela rundan, kändes bra!

Nu har vi precis duschat och ska mysa ner oss i sängen för lite film, imorgon är det dra ut en tand hos tandläkaren kl 10.00, längtar INTE!!!


Mysig tjejkväll

Hemma hos Rebecka med Matilda, Michelle, Monika och Linnea. Har kollat film med popcorn, druckit te och lyssnar nu på mysmusik, har tända ljus och massa girltalk på det.
Riktigt fin söndagskväll är det enda jag har och säga!


That feeling called victory is amazing

Att träna för att det är kul och ändå få resultat kan vara det bästa som finns!


Yeah u got me

http://open.spotify.com/user/daniellakarlssoon/playlist/1exF7RHFCYGbHXkOUPwMoB

En härlig lista ala moi med massa goa låtar som förgyllar dagarna på olika sätt!


Hampus 7 år

Den är ingen vanlig dag för de e Hampus födelsedag hurra hurra hurra!
7 år har du nu fyllt min fina lillebror, loveu!


The Way You Moving

Igår började skolan vid nio och vi hade repetition inför prov 2/3 lektioner, sen var det bara kemi kvar!
Jag, Matilda, Ada, Monika, Michelle och Rebecka stack efter det till McDonalds och firade in påsklovet med lunch där.
Sen mötte jag upp Nelly och så åkte vi ner till Lund för Super Bowl, såklart vann Polhem Pirates som även vi hoppats, Felle var superduktig :)
Vi åkte sen hem tillsammans med Oskar och käkade hemmalagad pizza och godis hemma hos honom, invigde alltså påsklovet på ett bra sätt.

Imorse så steg jag upp och hade en dömning samt en match framför mig, fick dock tyvärr reda på att matchen blivit inställd, bajs, men åkte tillsammans med Midde och Almin till Häljarp och dömde P00, första året för dom med offside och allt sånt och det märktes, massa tjabb när dom knappt kunde reglerna själva haha.
Åkte sen med mamma och Kevin till Center Syd och handlade present till min lilla Goa grabb Hampus som fyller år imorgon, då vi även ska ha kalas så det blev lite mat och sånt också.
Mellan Billeberga och Svalöv övningskörde jag påväg hem, jag är fortfarande inte säker i bilen men det kommer väll.
Idag beställde jag potatisgratäng och fläskfilé med salami och vitlökssmör till mat så ska påbörja det i köket nu, förövrigt inget inplanterat, ciao!


NEW IN!


Superbowl 2013

Polhem Pirates vs. SpyKa Wolves

Jag och Nelly är redo inför imorgon, heja Polhem Pirates!!!

Ps. Felle äg ut allihopa vännen.


BARCELONA RESAN

Blev några rörliga med bilder från Barca i istället för att bara rada upp allihopa :)
 
create a gif
 create a gif
making gif
create gif
 

 create a gif


We are the champions

Hur coolt är inte detta??? Att jag och Matilda ska få forska om bröstcancer och läkemedel till det, ahhhhh har aldrig varit så här glad över att gå NV!
För er som inte fattar ett piss så är detta mitt och Matildas gymnasiearbete i 3:an samt under en projektvecka nu på våren i 2:an :DDDDDD


Skills

Jag är inte så skillad alltid faktiskt, idag ja jag vaknade nyss? Bra jobbat, har nu missat 2/4 lektioner och det är inte lönt att åka till skolan...
Hehe ändå rätt skönt att ligga kvar under täcket i sängen :)

Igår var det biologiprov, sen massa lektioner, åkte till jobb, kom hem sent, sov.

Nu ska jag äta frukost på sängen sen för att vara lite extra duktig dammsuga så mamma blir glad :D

Juste glömde berätta att jag har fått sommarjobbet om att sälja jordgubbar som jag var på intervju på, riktigt najs!

Ciao!


NEW IN FROM BARCELONA

- Två supersöta linnen köpta i sista sekund på flygplatsen, ett ljusgrönt och ett vitt.

- Två megasköna jeans köpta på Zara i Barcelona, ett par beige färgade och ett par vita med dragkedja nere på benen

- Två par skor ifrån två olika butiker jag glömt namnet på i Santa Susanna, ett par översköna svarta tygskor och ett par sandaler till sommaren

- En jacka i skinn ifrån Bereska i Barcelona, beige färgad och jätteskön, precis en sån jag velat ha länge

- En Fc Barcelona halsduk från den officiella Barca shopen, köpt precis innan matchen mellan Barcelona och Rayo Vallecano

Sammanlagt riktigt bra köp, inget jag ångrar minsta lilla. Förövrigt la vi pengarna på dricka (ja sprit) som vi köpte nästa varje dag haha.


Yes I am alive

Tyvärr fick ni ingen update under tiden på träningslägret då det inte fanns fritt wifi. Men ja jag är hemma, lever och har en riktigt najs resa med massa sjuka saker i bagaget, jag och Nathalie summerade det med fyra ord "train hard, party harder" kort och gott.
Jag har tagit 170-180 bilder med bara min lilla iPhone och sen har ju alla andra i laget minst lika många haha, så blir svårt att lägga ut alla sådär bara, blir väll att jag delar upp det i olika inlägg.
Kom iallafall hem igår runt 17-tiden, från 17-18 grader till -6 usch, fyfan som jag frös...

Hoppades på inställd skola idag på grund av snöstormsvarning men nä det kom ingen storm eller snö, så tog mig till skolan och sen hem igen utan problem, pluggade, käka och är nu precis hemkommen från träningen, alla snackade såklart barca-resan genom träningen hahaha.
Nä nu ska jag apelsin till lite mer plugg och därefter lite sömn, ciao!


6 hours to go

Sjukt att jag snart åker, OMG och jag ska sova nu, good luck daniella...
Resväskan packades klart igår efter träningen och idag tog jag mig till skolan på ett lite men inte mycket bättre humör, kursprovet gjorde inte mig gladare mer än att vu slutade efter det, satt kvar i skolan en liten stund innan jag tog mig till Malmö och jobb, kom hem för typ en halvtimme sedan och ja som sagt ska FÖRSÖKA sova nu i någon timme eller så.
Carro och Co. hämtar mig 04.50 så går väll upp runt fyra-slaget, då tar vi osses bil till Lund och sen tåget till Kastrup där vi checkar in sakerna och så, planet lyfter runt 8 så vi har go tid på oss.

Ska försöka hålla en uppdaterade där nere när jag får tillgång till wifi.
Och till alla er som önskat mig en härlig resa, TACK!, för det ska jag.
Pussss


Så längesen

Matchen gick inte jättebra igår men vi spela grymt bra i första men andra ack nej inte alls bra...
Käkade McDonalds påväg hem med Affe, Natha och Carro, så var hemma vis halv tolv, somna nästa direkt.
Vaknade upp idag kvart över elva, tog med mig frukosten i väskan och begav mig till skolan, hade en lektion av två innan jag kände att det var dags att åka hem, idag är en sådan dag där minsta lilla skulle få mig och bryta ihop och vill verkligen inte göra det i skolan så ja, växlade pengar, tog en chailatte och satte mig på tåget där jag sitter nu.
Ska hem plugga lite matte inför kursprovet imorgon och packa väskan inför Barcelona.
Slut och ut!


Dagens outfit


Beating faster

Lyssnar på Begging av Anton Ewald påväg hem från skolan en halv dag tidigare. Hade glömt bort att vi hade halvdag när jag kom till skolan så när Matilda sa det blev jag megaglad, riktigt fint att vara hemma kvart över tolv istället för halv fem.
Hjälpte Amanda ner till knutan då hon går på knutan och vi snacka massa om Barcelona, 3 dagar kvar!!!!! Älskar att hon är så glad för min skull, goaste tjejen.
När jag kommer hem ska jag äta något sen börja skriva packlista tillsammans med massa go musik. Ska försöka göra middagen till mamma och Co. kommer hem sen vid halv fem så jag hinner äta innan samlingen och match i Kristianstad ikväll :)

Ha en go dag! Solen måste iallafall hjälpa till lite.


It's true

Sov länge idag och vakna av mig själv vid halv tolv, åt frukost med familjen sen bakade jag och syskonen kärleksmums innan Annika anlände hem till mig för lite födelsedagsmys, kollade mest film och fick lite catch-up. Efter maten tvingade jag med Chrille ner till slingan, jag sprang 5,5 km och han kanske 800 m i sträck hahha, men man måste börja någonstans. Gick sen hem till Oskar, tog en 4 km runda med honom i lite lägre tempo för att han skulle orka utan att stanna, nu har vi i alla fall börjat och då ska jag fan hjälpa han upp så han orkar både länge och i högre tempo, steg för steg.
Stannade en stund hemma hos honom för lite tv-tittande och snack, känns som att man knappt hinner träffa sina vänner nuförtiden :(
Nu kallar duschen sen även sängen, FUCK att det är måndag och skola imorgon bara....


You

distriktdomarekurs, dm-match, kebab, mellofinal, hellens små underverk.

Ja så har min dag sett ut; kursen avslutades idag i fem timmar, direkt till Häljarp och match, hem och käka kebabtallrik, kolla melodifestivalen och nu är det hellens små underverk på 5:an, väntar på att klockan ska bli 00.00 så jag kan posta mitt inlägg på Annikas logg på fb, eftersom hon fyller år då, 17 bast blir min goa brud!
Imorgon är inget inplanerat, SKÖÖÖÖNT!


Internationella kvinnodagen


Light café

Precis som jag sa åt vi lunch på Subway och använde oss av Rabble's erbjudande som ni ser på en av bilderna. Det blev som ett firande på att jag och Matilda fixat en kontakt och uppgift till gymmasiearbetet i 3:an vilket jag har var orolig om innan så vi skrek av glädje när vi fick klartecken av Signe som hon heter. Vi ska följa med hennes forskning om bröstcancer då hon har hittat ett möjligtvis botemedel mot detta och jag är faktiskt riktigt förväntansfull, det är nog vi båda!
När jag kom hem så drog jag och Chrille ut övningskörde, start i backe var i fokus och jag fick mer än godkänt sa han, greeeeeeat!

Nu är det bara jag och hampe hemma så vi myser lite med massa godis och läsk och vi planerar inte att flytta på oss från soffan på hela kvällen :)


tired of being treated like I was stupid

Vänder andra sidan till och tar nya steg framåt


Finally friday

Sitter i skolan och väntar på att få hjälp, repeterar inför NP i matte 3c på onsdag nästa vecka, DAGEN INNAN BARCELONA!
2/3 delar avklarade av distriktdomarkursen igår och så kör vi sista på lördag sen direkt till andra dm-matchen i Häljarp mot Stehag, sen är det ju mellofinal på kvällen så då sitter jag bänkad framför tvn.
På söndag tror jag att jag börjar packa inför Barca då nästa vecka är tight, träning, jobb och plugg u know.

Idag då? Nä inget!
Ska käka subway med Matte, Ada och Rebecka på lunchen sen slutar vi ju så ja det är väl allt.
Hoppas dock på lite övningskörning idag där hemma :))))

Två fina bilder på mig och min kära vän!


Runaway

Har precis ätit en skål med skurna apelsinbitar, riktigt gott må jag säga!
Har idag känt av träningsvärk i rumpa och bakre lår sedan brottarträningen igår, good work Daniella! Och på det bestämmer jag mig efter att ha sett i skolans Springtime-lag folk som hela tiden tar sig ut och springer att ta mig ut på en mil lång runda. Körde riktning mot Teckomatorp där jag i Källs Nöbbelöv tog höger och kom efter ett tag ut i Tirup där jag tog höger mot Svalöv och hemmet som ni ser på bilden nedan.
Jag kom hem med några djävulska backar på vägen efter 10,40 km, det känns verkligen i främre låren att man fick kämpa lite. Var lite krasslig så måste säga att tiden är sisådär då jag har klarat milen på cirka 45 min.
Men måste ändå ge mig en klapp på axeln för detta!

Nu är det Sveriges Mästerkock på tv och snart tar jag mig en dusch innan jag hoppar i säng för idag.

Hope u had a good day!


Patetiska människa

Vågar för det första inte stå för vem man är och vad man skriver sen påstå att jag ska sluta?
Läs inte min blogg om du inte bryr dig, simple as that?


En bussresa hem

Satte mig på bussen från Landskrona hem till Svalöv halv fem idag, blev ett fyrasäte då alla andra var upptagna, i asmundtorp flyttar 2 kvinnor och ett barn bak och sätter sig vid mig, trots de skrikande klängiga barnet och att tjejen bredvid sätter sig i på mitt säte när hon har plats så sitter jag kvar. När jag är 2 min från hemma så när jag rörde min arm så påstod hon att jag puttade henne och att det gjorde ont till sin väninna och som den person jag är tar jag av hörlurarna som jag haft i hela vägen och säger att jag hör allt hon säger då upprepar hon att jag har puttat henne och sen så hon får för sig att slå mig i huvudet som åker in i glasrutan och säger även att jag behöver psykisk hjälp då jag var en patetisk jävla äcklig hora som puttar henne sen säger hon att hon ska ge mig stryk osv. Jag lackade sönder och frågade om hon verkligen fattade vad hon höll på med och vem det egentligen var som hade fel i huvudet och förklarar för henne att hon satt upp i knäet på mig och att jag endast rörde armen en decimeter, lixsom får man inte röra sig nuförtiden, och sa till henne om fattade vad psykiskt störd va för hon hade fått helt fel uppfattning om det, när jag ska gå av så fortsätter hon älta hora, patetisk, äcklig, dum osv och jag ger henne en knuff när jag går förbi då vi stöter ihop axlarna och då får jag en till smäll efter mig mot bakhuvudet så jag tappar balansen och ramlar in mot ett säte framför, åhhhh jag har aldrig varit såhär aldrig i hela mitt liv.
En anmälan är gjord till polisen och jag ska vara glad över att jag kunde behärska mitt humör som jag gjorde för annars kanske inte det kan gå så långt men polisen sa i alla fall att han tror på det här och att de ska hitta idioten, ja han sa idiot, satt i hela 1 h och förklara, bekräfta och anmälan den här människan. Troligtvis finns det videokamera på bussen så dom kan ta henne även massor av vittnen.


Lite TO-DIE-FOR-LÅTAR


Me today

Vanlig skoldag, är nu hemma och vänder innan distriktdomarkursen börjar, inget roligt att skriva direkt, ciaoooo


Lördag-söndag

I lördags blev denna sjuklingen snäppet bättre men att jag skulle få träna stod inte på schemat för mamma, så tog det lugnt till ungefär halv tre då jag tog mig till hallen för att dömma trots att jag inte hade någon röst försökte jag och de tog verkligen på alla mina krafter, så när jag kom hem blev det sängen och på en filmen Fighting som jag inte hann se klart då jag somnade som vanligt.
Ställde klockan på kvart över åtta idag så jag skulle hinna upp till samlingen kvart över nio, kan man inte spela så kan man ju alltid följa med och peppa laget, fick bli flaggman också, hade fått tillbaka rösten imorse så kunde skrika lite på mina tjejer!
När jag kom hem sov jag två timmar i mammas säng innan hon och jag tog sista runda någonsin med reklamen.
Ja sen var klockan ganska sent så det blev mat och soffan.
Imorgon ska jag ta mig till skolan och hoppas nu jag blir 100% frisk inom snarast, byyyyye


Listen closely

Idag fick jag sällskap lillasyrran här hemma som även är sjuk. Fick sova till ungefär 6 innan jag vakna av att jag svettades, inte konstig då jag hade mjukisbyxor och tjocktröja då jag frös som en jävel igår, gick upp och tog hostmedicin samt en Ipren och satte mig i soffan, där jag somnade sittande efter 5 min, gick sen in i mammas säng och sov till ungefär nio, sen mös jag och syrran med te, mamma kom med munkar och halstabletter till oss.
Så ja kort och gott har soffan varit min bästa vän idag.
Glömde säga att jag kollat och kollar friidrott då em börjar idag och löper hela helgen.
Hatar att jag inte får träna imorgon också, att vara sjuk är det tråkigaste som finns!


RSS 2.0