Living in the moment

Hellu kompisar!!!
Skolan idag rulla på som vanligt, inget intressant så.
När jag kom hem skynda jag mig upp på ICA Gunnarssons och inventerade i 3-4 timmar, eftersom jag inventerat ungefär 7-8 gånger innan så vara denna gången heller inget problem, fick som ta för hjälpen 500kr i presentkort, så det var ju najs!
Sen dess har jag fixat och donat inför morgondagen, Valborg, som ser ut som så att jag och några goa vänner börjar hos Oskar imorgon redan vid 8 och käkar frukost, piffar till oss osv. sen drar vi till Stadsparken i Lund så vi är där vid 10-11 tiden och så får omgivningen, vädret och stämningen avgöra hur länge vi stannar där sen är det fest på kvällen fast var är ännu ett mysterium. Hoppas ni också ska fira in Maj månad riktigt bra!

Ciaociao! Dags att lägga sig då Erik och Oskar kommer vid kvart över sju då vi ska upp till ICA Gunnarssons och handla.


The typical me


Favvisoutfiten

Hemma och har precis käkat grillat som ett extra plus på att jag och mina lagkamrater tog hem 3 poäng idag mot Eskilsminne då det blev 1-0 till oss, älskar vinsterna och vår segersång!
Nu har jag precis bytat om till den bästa och skönaste outfiten någonsin och ska stadga mig fram datorn eftersom ett tyskaarbete ska bli klart! Hejdå livet, hej pluggandet...

Ciao!


Feathers

Har diskuterat med mamma och Chrille om en ny tatuering och vi kom fram till att denna med texten "family" under istället är den optimala, älskar den och hoppas på att den snart sitter på min hud!


a cinderella story

Rubriken beskriver filmen jag ser på nu, sett det överdrivet många gånger men det är en superbra-somna-till-film.
Dagen har bestått av att jag imorse begav mig upp till IP och lämna lite domartröjor till Hampus och höll han sällskap till matchen började, då cyklade jag hem och åt frukost sen upp till IP igen för att P04 där Kevin spelar och Chrille är tränare skulle samlas till match och jag följde med som den snälla systern jag är, det blev hela 12-1 till pågarna så vi gjorde tillsammans en våg till publiken med äkta glädje.
Sen var det upp till IP IGEN för nu spelade A-laget Herrar hemma mot Fortuna och ja jag och min familj är rätt fotbollsnördiga :)
Men efter det begav vi oss hem och jag lagade tacos till oss 4 av 7 som var hemma, sen dess har soffan varit min bästa vän samt har jag planerat inför Valborg på tisdag!
Men nu gäller det sömn och uppladdning för matchen imorgon, ciao!


when i try to forget you

Shululull buddies!
Serverade igår direkt eftersom på mentorsmiddagen och kom inte hem förrens halv tolv. Guuuud vilken träningsvärk jag har i biceps och axlar efter igår, det är faktisk påfrestande att bära 3 tunga tallrikar med mat om och om igen.
Den sena ankomsten hem resulterade i att jag var så trött att jag inte vakna till alarmet och när jag väl vakna kvart i åtta så bombarderades mitt huvud med en extrem huvudvärk så jag stannade hemma idag och mår mycket bättre nu.
Om en lite stund så ska jag ta bussen till Landskrona IP och döma P13 BoIS mot HIF, vilken match!
Sen hämtar mamma mig sen ikväll, ciao!

Ps. Älskar hur jag matchat mina byxor med mina strumpor 😋


NEW IN!

Tjocktröja från Gina Tricot
Mysbyxor från Cubus
Topp från New Yorker
Klänning från H&M
Trosor från Gina Tricot


In my mind

Såja nu har jag precis satt mig på röven framför LOL med te och scones.
Hade två ganska självständiga lektioner idag sen hade vi en föreläsning där Sveriges mest kända journalist kom sen var de fika för oss NA2:or då Procce i Malmö var inbjudna till en föreläsning tillsammans med oss om sex och samlevnad.
Efter skolan tog jag bussen till väla och gick runder och kollade samt fick med mig några inköp hem, jag tycker det är skönt att gå själv för då finns det inga begränsningar eller klagomål på hur länge man är i en butik eller hur snabbt man går hahah.
Imorgon är det torsdag och först skolan sen hämta ett par skor på scorett därefter är det servering på mentorsmiddagen sen var det dagen också förbi och efter torsdag kommer...., FREDAG!!!

Ciaociao!


By the app "PhotoInWord"


Dagens outfit


Äntligen funkar blogg-appen igen!

Här inte bloggat pga. att appen cpat sig och jag bloggar aldrig från datorn.

Men då drar vi igen vad som hänt den senaste tiden.
I lördags så dömde jag först på IP P13 för klubben sen hjälpte jag mamma i kiosken följt av att vi åkte till moster på Gråen hela familjen (-ralle), spelade kub, grillade jättegott och bara mös.
I söndags så kollade jag första halvleken på Kevins första 7-manna match sen var jag tvungen att åka oöm Höör och döma P15, goa pengar iallafall, när jag kom hem så blötade jag mina nya fotbollsskor och lita lite i trädgården med syskonen och sen klämde jag in lite plugg där också.
Igår så var det skolan som vanligt sen följde jag med Matilda hem då vi skulle möta varandra med U-laget på Exan i Landskrona, riktigt kul att det gick bra för min del och att jag kände mig nöjd. Matchen blev 2-2 men jag tyckte ändå vi hade fler chanser till en vinst men men.
Idag så togs vår sovmorgon bort pga slutprov i biologi, Gud så skönt att det är över, blev megatrött efter det och så hade man ändå 5 h kvar, som tur fick vi sluta 40 min tidigare så jag hann med 2 tåg tidigare!!!
Nu är det käk, skicka iväg ett brev, låna en bok till skolan och träning som står på schemat sen var denna dagen också över, puhhhh det blev mycket!


Me and my lovely brother doing some skills

 

Funny video

 

That melody

Såjaaa, fick med mig mamma och Sandra till väla eftersom dom ändå skulle in på netonet lagershop som ligger precis vid väla. Hittade dom blåa nike, som jag visat i ett inlägg innan, för endast 699:- på teamsportia så det blev ett riktigt kap där när dom egentligen kostar upp mot 1500:-
Käkade kebabtallrik när vi kom hem och nu är det godis, glass och mys som gäller, riktigt bra fredagsavslutning! :D


Springtime-kläderna

Fick kläder till Springtime av skolan, supersnygga!!! :)


Cause you look a little lonely

Har precis hoppat av bussen och är snart hemma efter denna skoldagen, äntligen helg!!!
Idag tror jag att det blir ett inköp av nya fotbollsskor, ska bara övertyga mamma att köra hehe :)
Annars inget, kanske lite plugg men bara KANSKE!
Helgen ser ut som så att imorgon ska jag först döma vid 11 sen ska jag följa med Linn till Malmö, säger inte vad vi ska göra det får ni redan på då.
Sen söndag inget inplanerat men tror jag får en match att döma då också.
Sen mitt i detta måste jag plugga till slutprovet i biologi!
Ciaociao!


Ho hey

Framför en film just nu precis som vanligt varje kväll.
Träning gick helt okej, blåste lite mycket bara, eftersom det är torsdag så var det även möte efteråt och fika, mackorna där smakat alltid så jäkla gott!
Imorgon är det äntligen fredag och jag har inget inplanerat, superskönt!!!
Nä nu får det räcka för idag, ciao!


Off to training

Efter en supergod middag där vi grillade är jag nu påväg till träning, love it!


In My mind

Sitter på Landskrona IP och väntar på att mamma ska komma, har precis dömt P14 Landora mot Hittarp.
När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt och umgås med familjen, känner att jag behöver vila lite nu innan sista vågen med plugg kommer framöver, har tex slutprov i biologi på tisdag nästa veckan och ja det omfattar rätt mycket...
Sen svenskaprov på fredag nästa vecka och sen rullar veckorna på med NP i engelska, slutprov i fysik och kemi, uppsats i biologi, matte och massa mer.

Nog om plugg, kanske cyklar upp till Gunnarsson och köper något gott till ikväll, ska ändå ta ut pengar och sen tycker jag att jag förtjänar det hehe.

Nu kommer mamma, ciao!


MUSIC

Amanda tipsade om denna låten idag och jag håller med om att den är galet bra, spelas på repeat på min spotify hela tiden :)


Number one

Älskar verkligen när man är nöjd över hur man ser ut och outfiten är komplett, bättre blir det även när mamma säger att man är fin!
Idag är en sån dag, perfekt morgon, sitter förövrigt på bussen till skolan nu. Dagen ser ut såhär:
Kemi
Biologi
Lunch
Engelska
Matte
Historia
...inte favoritdagen men det gäller sig att ta sig igenom denna också, ikväll ska jag döma i Landskrona, älskar verkligen när man går från föreningsdomare till distriktdomare och tjänar typ 3 gånger mer, dessutom får man mycket roligare matcher.

Btw.
Kan ni förstå att det är inte så överdrivet många dagar kvar till sommarlovet, 49 dagar men sen är ju helger osv inräknat där, Gud vad jag ser fram emot detta sommarlovet, att få umgås med mina kära vänner, åka utomlands, sommarjobba och få vila ut ordentligt, slår vad om att detta lovet kommer bli ett av dom bättre!!!


Vår

Att springa i bara ben på träningen, att cykla hem utan vantar och inte frysa fingrarna av sig, att det blöta håret inte fryst när man kommer hem, det här var saker jag tänkte på efter träningen påväg hem och jag måste medge att det är riktigt underbart att tänka på.
Våren måste väl ändå ha kommit nu, jag tycker iallafall det är värt att kalla vår!


Safe Haven

Ligger och kollar på Safe Haven nu, har sett trailern och jag måste säga att det typ verkar vara världens bästa film!
Helt vanligt tråkig skoldag idag, kom hem vid fyra, spelade lite fotboll ute i trädgården med bröderna, både Radmus, Kevin och Hampus, grillade korv och käkade ute på trädäcket, sen skrev jag ihop min engelska-debattartikel som ska in imorgon, gick ganska smidigt så hann bänka mig framför tv halv åtta till "halv åtta hos mig", sen kl 21.00 var det elementary, grymt bra och nu ligger jag här.
Sovmorgon imorgon, alltid lika skönt, ska göra en god frukost och njuta av morgonen är det tänkt men det blir aldrig som man tänkt sig (;

Sov gott!!!


Det kommer aldrig vara över för mig

Har aldrig tyckt om Håkan Hellströms låtar innan men på sitt nya album finns endast tre låtar och jag älskar allihopa!


SERIEPREMIÄR

Såja, seriepremiären avklarad och 3 poäng hemtagna, utbrister ett fett GÖTT på det!
Matchen blåstes av och på tavlan stod det 0-3 eftersom vi var bortalag mot Bjärrelaget!
Att inleda säsongen såhär är skönt, så hoppas vi på att det fortsätter rulla på.
Invigde dom nya matchkläderna som förresten är grymt snygga och sköna i det perfekta fina vädret då även understället fick ligga kvar i väskan, sådär precis som en seriepremiär ska vara, det är bara nya dojjor som fattas men förhoppningsvis så kommer dom att inköpas nu till helgen :)


Jag har rest mig upp, går framåt, med ett riktigt leende på läpparna


My dreamcar

come to mama!!!


Stuck in the middle

Blogg.se-appen har fuckat sig nu i två dagar och jag bloggar bara från telefonen så ja ni fattar varför det inte kommit något inlägg.
Men iallafall så i fredags hade vi redovisningen och det gick super, alla verkade helt impade och förvånade att vi hade lagt oss på en så hög nivå vilket är askul att se!
Shoppade lite på stan med nellsan efter det och fick med mig ny piercing, bikini, en tröja och två skal till telefonen och allt det där för typ 300 kr, fett najsss. Så det blev bra dag och sen var det ju 80 dagar till Maggan med wehoooo!
Igår, lördag, dömde jag P14 i Kågeröd sen hämtade kusin Markus mig och jag följde med hem till dom för där var ju mina små guldklimpar denna helgen, Olivia och Tindra, sen var ju såklart goa Love också där, spenderade hela dagen där och när jag kom hem var det soffhäng med familjen som gällde, ännu en bra dag!!
Idag är det en sak som ska fokuseras på och det är SERIEPREMIÄR!!!


Michelangelo

Vaknade upp till ett samtal från Kågeröd som undrade om jag kunde döma P14 imorgon och det passade ju perfekt denna helgen då jag inte hade några matcher.
Sitter just nu på tåget till Helsingborg och så kommer hon konduktören fram och frågar efter biljetten så visar jag mitt kort precis så som man brukar, hon kolla av kortnumret och tar mitt kort, när hon är klar tar jag tillbaka det och lägger det i väskan sen säger hon "är det jobbig att visa kortet eller?" Jag bara " nä? Jag visade ju dig det?" Hon bara "jag men du höll bara upp det, Det är min skyldighet att kolla ordentligt", och hon var riktigt otrevlig och klandra mig för att ha gjort fel så jag sa till henne att skaffa ett annat jobb och hon ska vara så otrevlig. Det är väl inte mitt fel att hon är sur och har en dålig dag? Idiot!

Det är iallafall dags för redovisning idag och jag håller alla mina tummar och tår för att det ska gå galant, gör ni det med!


In for the kill

8.30 imorse befann jag mig hos tandläkaren i Helsingborg och det var hemskt vad dom greja i truten på mig idag, det känns som satan i tänder nu också när allt börjar flytta på sig :(

Har även idag avslutat projektet i Lund och nu återstår bara redovisningen i skolan imorgon, men känns faktiskt jäkligt bra!
Gick en runda på stan i Lund innan jag hoppade på tåget där Midde och Almin sen begav vi oss till Husie och SkånesFotbollsförbund för det avslutade mötet för oss nyblivande distriktdomare.
Nu är jag hemma och ligger för tillfället på soffan och gör ingenting, imorgon börjar jag inte förrens 11.40 men ska till skolan med 10-tåget för att öva inför redovisningen samt skriva ut lite saker.

Efter skolan imorgon är tanken att jag ska shoppa, vet inte hur längesen det var sist jag handlade något och i fokus ligger fotbollsskor, bikini och kanske något på rean! Hoppas på att någon hjärtlig själ kan följa med mig och göra mig sällskap.

Wish me good luck tomorrow!!!
Ciaociao


Grattis underbara du!

Linn min Linn blir äntligen 18 år, du är guld värd och dina ord är inte att leka med, dom går rakt in i hjärtat!
Så nu försöker jag förklara för dig hur mycket du betyder, älskar alla dina meddelande om hur stark jag är pch att jag kommer att ta mig ur allt för att jag är ju jag. Men det är med din hjälp jag tar mig längre och du anar inte hur stolt jag är över att få vara din vän.
Jag älskar dig och jag hoppas du haft den bästa födelsedagen för det förtjänar du!
Hittade en underbart fin bild på oss och en bild säger mer än tusen ord!


Don't blame it on the sunshine

On my way home after work at the train.

Har varit i Lund med Matilda även idag och nu börjar saker falla på plats med redovisningen på fredag där vi har planerat en introfilm, massa fakta och forskningsstudier så det blir nog toppen!
Sista dagen på avdelningen imorgon för denna veckan och jag måste säga att det har varit roligare än att sitta i skolan!

Imorgon är även avslutning på utbildningen för distriktdomare i Malmö så det blir ingen träning för min del tyvärr eftersom det är kl 18.00.
Skulle egentligen servera på Oscarsgalan som skolan arrangerar och det känns fett tråkigt att inte vara med nu när man är ansvarig men utbildningen är obligatorisk så får göra ett undantag nu och ta igen det med att vara dubbelt så bra nästa gång!

Ja, mitt liv är inte allt för roligt att läsa om just nu så jag avslutar här och fortsätter lyssna på min man Bruno Mars!


This is how i feel, this is how it is

Jag fattar inte varför jag skulle förtjäna att hamna här, i denna äckliga svakka som jag konstant försöker ta mig ur men hela tiden ska där komma något eller någon som lossar greppen jag har och gör att jag faller tillbaka. Jag saknar mig själv, den Daniella som jag är stolt över att vara, den Daniella som jämnt skämtar och springer runt med ett leende på läpparna och kan vifta av problem från sig själv som ingenting. Men istället är jag nu den tråkiga Daniella, den som påverkas av så lite som inte ens är lönt att hänga upp sig på, jag beter mig verkligen inte som vanligt, snäser av personer som inte är värda det.
Jag försöker, jag gör verkligen det och det är de som gör de så jobbigt när personer hela tiden ska klandra mig på hur jag beter mig, på vad jag gör och inte gör.
Skulle någon fråga hur det är så skulle svaret vara enkelt, det är inte bra och jag mår inte bra, men skulle dom sen fråga vad som är fel, är svaret inte lika enkelt, det är allt och inget, det är inget som hänt men det är allt i min omgivning tillsammans.
Till och med fotbollen har blivit drabbad, det jag älskar mest och som alltid har fått mig att glömma, det gör inte det nu, jag blir bara sur och irriterad på att allt går dåligt.
Sen såklart finns det dagar då allt går galant och jag känner att jag står säkert men dom är få och jag längtar tillbaka till då alla mina dagar var så.
Jag känner mig jättelöjlig när jag skriver detta men det är tyvärr såhär det är och jag blickar jämnt på min vägg samt känner på min högra skuldra för att påminnas av att aldrig ge upp utan kämpa på hur svårt det än är.


No diggity

Såja snart hemma efter att varit hos pappa, han bor mellan Råå och Gantofta så när jag skulle ner till tåget så gick vi genom skogen ner till Gantofta istället för att ta bilen, mysigt faktiskt!
Nu ska jag hem och packa väskan innan jag cyklar ner till fotbollsträningen!

Här har ni lite goa låtar att bita i, ciaociao


Hold your head up

Ledig idag och ligger just nu i sängen och kollar Pitch Perfect, mycket bra film!
Har inte gjort ett piss idag mer än legat i sängen och kollat film.
Nu ska jag faktiskt flytta på mig och dammsuga sen dra en sväng till pappsen innan träningen ikväll!

I'm out!


Mitt bästa för dig

SKULLE PUBLICERAS IGÅR

Tjenääää!
Första dagen på Onkologi-avdelningen vid Lunds Universitetsjukhus och jag och Matilda har fått en rundvandring, fått skriva på säkerhetsavtal om sekretess, fått egna kort till alla dörrar på avdelningen, börjat på vår redovisning, lunchat ute, köpt med oss hemmakvällsgodis, suttit med på en rond (ett möte) där det diskuterades patienters behandlingar för bröstcancer och ja allt känns super, imorgon jobbar vi hemma då Signe skulle iväg till Kristianstad sen på onsdag ska vi labba mikroskopiskt och kolla på olika vävnader osv.

Nu ska jag hem och bara göra ingenting, skönt som satan må jag säga, ha de!


FINALLY FREE

Äntligen klar med min historia uppsats som jag hållit på med sedan kl tolv idag efter att jag dömde P13 BOIS-Landora i Landskrona.
6 jobbiga sidor klara om Sydamerika som koloni till Storbritannien.

Nu laddar jag om inför en projektvecka tillsammans med Matilda och lite bröstcancer forskning, faktiskt lite exalterad inför vad morgondagen har att komma med :)

Maria Wern är på TV4 och jag, mamma och Chrille är bänkade framför tv, ska snart ta en dusch och sen är det bingen som gäller!

Ciaociao!


Lördagen den 6 april

Såja nu har jag hunnit med att döma Herrar Div. 5 som assisterande domare, duscha och göra ve mig, lagfesta med tacos, lekar, snapsvisor och 2h bowling i Helsingborg och nu är jag hemma, fett trött och jag längtar verkligen inte till imorgon då jag ska döma i Landskrona kl 10.30 sen måste jag skriva klart min historiauppsats innan 23.59, kommer bli en massa pluggande alltså...

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, bjuder även på några bilder från kvällen!


To young to dumb to realize

Ligger i sängen trött som ett lik, vakande av alarmet kl 6.00 imorse och jag hade haft en dröm om att jag var på fest och när man är på fest så går ju man och lägger dig assent så när jag vaknade så kändes det som jag bara sovit 2-3 h och jag undrade om alarmet verkligen var rätt men ja tyvärr var det de och jag tog mig upp och iväg med bussen 06.43!
Fysikprovet gick förhoppningsvis bra, man ska aldrig säga något när man inte vet resultatet. Hade biologi innan och kemi efter sen lunch och slut på skoldagen.
Åkte hem till Ada och lagade kaiserschmarrn (asgott, typ österrikiska pannkakor) och till det drack vi chailatte på balkongen och pluggade, megamysigt må jag säga! Sen vi kvart över fyra så promenera jag, Ada, adas syrra och hennes mamma ner till stan (40 min) i det fina vädret där jag tog tåget hem, käkade tacos och pluggade lite till, och ja sen blev klockan helt plötsligt nio?!
Sätter igång en film nu som vanligt att somna till, godnattis!!!


I should had bought you flowers

Sitter i sängen med ett glas oboy och en skål jordgubbar med vispgrädde till filmen obessed som jag började på igår, riktigt spännande faktiskt.
Många lektioner inställda idag med olika anledningar så hade bara en "ordentlig" lektion men stannade och åt samt plugga lite i skolan innan jag åkte hem och pluggade ännu mer inför fysikprovet imorgon. Har nu även hunnit med att träna.
Imorgon efter skolan så följer jag med Ada hem och så ska vi plugga satan med historiauppsatsen och jag hoppas vi kommer långt, har ju inte ens börjat...
Nu ska jag fortsätta med filmen sen lite sömn, godnatt!


Vem lämnade vem

Av 5 lektioner idag var 2 frivilliga och en inställd så jag kom hem redan kvart över ett idag, sååå skönt!
Cyklade bort till Oskar och bakade kokostoscakaka, mums mums, chillade där lite innan jag cyklade hem och påbörjade plugget: fysikprov på fredag och historiainlämning på söndag (döööö)...
Melissa Horn har hjälpt mig på traven under plugget och jag måste säga att det är den perfekta pluggmusiken.
Förövrigt onsdag idag ja, ingen träning idag, enda inplanerat är Sveriges Mästerkock ikväll!!!

Har ni också tänkt på att det är så härligt att det är ljust länge om dagarna, solen och himmeln är ljus både när man vaknar redan vid halv och enda till halv nio, älskar när man ändrar om till sommartid, man får typ energi av det tycker jag iallafall :)

Ciaociao


When i'm driving

Sitter på bussen hem nu, snart hemma, fick vänta en halvtimme extra i Landskrona för tåget blev försenat... Snackade med Jesper som också missa bussen så det var ganska lugnt.
På tåget höll jag och Matilda på att dö av skratt när en gubbe börja snacka om att vi skulle ringa honom (inte lönt jag berättar då ni antagligen inte kommer fatta eller tycka det år roligt, det brukar vara så i alla fall)
Käk och träning på schemat framför mig nu najs dag som fan måste jag säga, sen är det ju 90 dagar till Magaluf på det, nä nu ska jag avsluta, tuddelu!


Dagens outfit

Enkel outfit för två lektioner idag, börjar 13.55 och slutar 16.00!


Maximal crazy

Knasigt nog var det ett litet aprilskämt som jag drog där utan att veta det själv när jag sa att vi skulle möta Höör/Tjörnarp för det hade ändrats till Röstånga istället och resultatet blev 8-0 till oss, skönt med en vinst trots den jobbiga vinden som susa över planen.

Nu är det premiären av Fantasterna på TV4 med dagens tema Melodifestivalen, ser faktiskt lovande bra ut!

Nä nu får jag tacka för mig idag, ciaociao!


"I Magaluf där måsarna skrattar sig hesa när de talar om dig och mig..."

JADÅÅÅÅÅÅÅ!
Bokat resan inför sommaren tillsammans med Matilda, Hanna, Jelle, Johan, Kalle och Louise nu!
FÖR VI SKA TILL MAGALUUUUUUF NAHNAHNAHNAHNAHNAH!
Den 1 juli sitter vi på flyget ner till Spanien, Mallorca, Magaluf för en sjuhelvetes bra resa med massa sol, bad och fest såklart!
Hotel Samos som vi ska bo med ligger endast 250 m från stranden och sen har vi gångavstånd till nattlivet så det ligger i centrala Magaluf vilket känns väldigt najzzzzz.
Riktigt taggad på en förhoppningsvis fet resa, kom igen nu tiden, gå mycket snabbbbbbnare nu TACK!


Händerna mot himmeln

Morsning Korsning!
Hade som vanligt sjukt kul igår hemma hos pappa, alla dessa imitationer, händelser och videos vi garvar åt hahah.
Nu har jag precis vaknat, kl är 12 och jag har gjort det för tredje dagen i rad, det roliga är att jag vaknar alltid en gång runt 9 men somnar om, och när jag vaknar nu vid 12 känner jag att jag borde ha gått upp vid 9 istället...
Men jaja nog om det, idag är det fokus på träningsmatchen på konstgräs i Häljarp mot Höör/tjörnarp. För sen om två veckor börjar serien, JAG MÅSTE KÖPA NYA FOTBOLLSSKOR, för mina är trånga nu dvs. för små.

Sista dagen på påsklovet och jag vill faktiskt inte tillbaka till skolan...

Har kollat in någon av dessa skorna änsålänge, alla är samma modell nämligen Nike - Mercurial Victory!


RSS 2.0