Daddy's baby girl

Nån dag sen sist jag skrev men hur kul är det och läsa om "idag gick jag i skolan, sen åt jag, sen träna jag, sen sov jag" nä menar de hahah...
I alla fall var det fredag igår och då var det ferre hos Annika, och innan föra vi lite hemma hos erik, tummen upp för gårdagen helt enkelt!
Idag mår jag inte bäst men heller inte sämst, får dock ändra på de så kroppen pallar matchen idag, så ska ta och äta ordentligt nu och sen piggna till så ska nog allt gå bra, ciao!


Vad spelar det för jävla roll

Sitter på tåget hem från skolan, hade två lektioner idag, två långa dock eftersom jag började 8.05, gymnasiearbetet och matte, 3 respektive 2 timmar!
Igår kom jag hem vid ett och sen tog jag det lugnt hemma hela dagen då jag hade huvudvärk och ont i ryggen.
Idag så tänkte jag först göra klart matteuppgifterna och fysikuppgifterna, inte så många men det ska ju ändå göras, har bestämt mig för att göra uppgifterna vi ska hemma nu, gjorde inte det i 2:an vilket gjorde att jag antingen hamna efter eller hoppade över många uppgifter, inget bra val!
Kom på idag att jag typ bara har matte, 6 lektioner matte/veckan, sen 2 fysik och 2 svenska och 1 idrott (och gymnasiearbetet men det räknas knappt).

Ger er några av mina låtar jag lyssnar på just nu här:


Tur i oturen

Ja rubriken beskriver besöket hos massören, hade ju bokat till för att jag fått ont och kampliknande smärtor i ryggen efter konditionsansträngningar. Fick reda på att jag hade ungefär 5-7 revben på varje sida som satt helt åt skogen fel vilket gjort att 4-5 kotor hade låst sig och detta leder då till att nervsystemet sätts i klem, jag inte får tillräckligt med syre till musklerna i ryggen pga de som satt fel och låst sig. Hade även mycket muskelknutor runt skuldrorna. Som tur är kunde hon fixa allt där och jag slapp kiropraktorn, hon sköt tillbaka revbenen på plats med en slags maskin som hade ett slags häftmaskins tryck kan man säga, sen massera hon och tryckte ut muskelknutorna, så efter cirkus 40 minuters behandling var jag klar och det kändes skönt och mycket bättre.
Jag rekommenderar verkligen Maria Massage & Friskvård i Landskrona, hon beskrivs ofta som hårdhänt och att hon tar i mycket men enligt mig var hon helt perfekt, det ska kännas lite tycker jag!

Nu har jag precis duschat och sitter och kollar på idol i repris på Tv4play, annars får det vara allt för mig idag, natti!!!


Hyfs bra schema


Min hemstad

Sitter på bussen mot skolan nu, dock en helt fucked up busschaufför, typ glömmer och stanna för vissa som ska på så stannar han sådär 2 busslängder fram, rutinerad eller?!?
Aja, tog mig upp idag och hann sitta ner och äta ordentlig frukost vilket är ganska ovanligt om man jämför att jag alltid brukar ta springfrukost eller snabbt ett glas yoghurt.
Följer med Matilda hem efter skolan idag då jag ska på massage sen ikväll just i Landskrona så kan jag spendera lite tid med henne där emellan.
Nu är det dags att hoppa på tåget, ha en bra dag kompisar! :)


Fotodag

Idag har jag haft en fotodag med Amelie hos hennes pappa, måste säga att vi båda var sjukt nöjda när vi avslutade och satte oss ner och kollade på bilderna!
Skolan imorgon och nu börjar väl allt på riktigt denna veckan så det gäller att vara med från start, avslutar dagen men filmen "The Great Gatsby", godnatt!!!


Skinny boy

Gårdagen bjöd på lite förande hemma hos mig innan vi begav oss mot Malmö där vi var i cirkus 4,5 h som bjöd på Panda da Panda och Mac Miller, nöjd med kvällens bravader så hamna jag hemma i sängen vid halv ett.
Idag har jag endast varit placerad i min säng med one tree hill-crewet på tvn, rörde inte mig ur sängen förrens klockan var runt sju, sen vi åtta så bestämde jag med Amelie att vi skulle ses, beställde pizza och kebabtallrik och begav oss hem till mig, har nu käkat och pratat i några timmar, nu ligger vi på soffan framför Bröderna Karlsson på TV4!


Malmeeee


Paketet från Nelly.com


Bekänningar

1. Fotboll är min passion här i livet
2. Min bästa egenskap är min vilja, som tagit mig lång här i livet
3. Jag stänger och låser inte alltid dörren till toan hemma
4. Jag kan äta skräp, godis, skit utan att vågen visar annorlunda (peppar peppar ta i trä)
5. Jag skämtar, MYCKET (så va inte så jäkla seriösa)
6. Jag älskar att anordna saker så som överraskningar, fester osv
7. Jag hatar när folks ilska går ut över mig eller mina nära och kära som inte har med det alls och göra
8. Jag har aldrig haft ett ordentligt seriöst förhållande, någonsin
9. När folk frågar mig varför jag inte har någon pojkvän så använder jag mig av ursäkten: " jag har det bra som de e, jag har inte tid med någon pojkvän" (dock kanske inte alltid sant)
10. Jag lyssna mycket på musik, radion i köket, högtalarna på rummet, hörlurarna på buss/tåg, när det finns tillfälle i skolan, allt går så mycket bättre då tycker jag
11. Jag har alltid lett med stängd mun, även innan jag fick tandställningen
12. När jag och min mamma bråkar så kan de gå ca 10 min efter och då kan vi prata normalt igen, precis som inget hänt
13. Ibland får jag ångest och blir besviken på mig själv för att jag inte träffar min pappa tillräckligt
14. Jag har en dubbelsäng och när jag sover själv så ligger jag på en sida (vad jag vet) men så fort någon sover med mig så känns dom ivägen och jag stöter till dom trots att dom oftast ligger på andra sidan
15. Jag bjuder väldigt mycket på mig själv, särskilt på fester och gillar därför inte när andra väljer att avstå den fronten
16. Jag skulle vilja skadas och hamna på sjukhus ett tag bara för att se vilka som skulle bry sig, skulle bli ledsna och få se vilka som är äkta
17. Jag kör ibland på "smaka på sin egen kaka" metoden för att folk ska förstå att det kanske inte är okej att behandla vissa på ett visst sett
18. Jag brukar fråga folk vad dom tycker om jag tex har två alternativ bara för att se vad dom tycker men i slutendan väger deras åsikt inget ändå
19. Jag har bra lokalsinne
20. Jag kan tycka det är skönt att shoppa själv för då kan man kolla på vad man vill, gå hur snabbt/långsamt man vill och bestämma själv
21. Jag är sämst på att ta komplimanger
22. Min tatuering på ryggen (never give up) betyder väldigt mycket för mig, den beskriver nästan hela mitt hittills gångna liv
23. Jag tycker inte om när folk tar saker för givet med mig när man bara kan öppna munnen och fråga

det var alla för denna gången, gonatt!♡


Day 1

Dag 1 av 289, startade sista året idag men att kolla på ombyggnaden sim gjorts på skolan, 5 nya klassrum på KC och massa mysiga sitthörnor osv, ny matsal osv (kollade dock inte på den), det känns som att detta blir ett bra år!!!
Dagens outfit:


Nelly.com

Nyss hemklickade från rean på Nelly.com!


MITT SOMMARLOV!

Denna sommaren, mitt sista sommarlov har rent ut sagt varit underbart. Det har varit en blandning mellan jobb och olika evenemang med mina vänner, en av de bästa sommrarna på länge. 
 
Sommaren började med min brors student tillsammans med släkt och vänner!
Sen drog jobbet som jordgubbsförsäljare igång veckan därpå, satt och fördrev tiden i mitt jordgubbshus i sisådär 4 veckor.
Men däremellan hann jag både fira midsommar...
...festa till det med 18-årsfest för Amanda....
och åka till vad som blev sommarens höjdpunkt, MAGALUFFF, den sjukaste och bästa veckan må jag säga!
 
Efter att ha återhämtat sig lite iallafall så dök vi ner i spriten igen och gick på Landskronakarnevalen med Movits, Devetdu och Panda da Panda!
Festandet slutade dock inte här inte, utan nästa helg var det dags för 2 raka festdagar IGEN, en lyckad fest hemma hos oskar och dagen efter firande av Karro
Sen blev det en tredje helg med två fest-dagar ahahha, men denna helgen lyfte dock också sommarlovet lite, helsingborgsfestivalen i sig som jag nu snackar om var ingen succé men däremot förandet, på fredagen så var vi ute i borstahusen hos sara och hade det hur trevligt som helst, sen lördagen var ännu bättre, åkte in till helsingör redan vid två och gick runder där, käkade lite mat och drack en bira, sen köpte vi dricka i en av alla helsingörs spritbutiker och satte oss nere i hamnen bland massa andra i vår ålder också, nä fy satan vad roligt vi hade!
Mellan dessa festhelger hann jag även med att börja på mitt andra sommarjobb på Santa Maria i Landskrona där jag jobbade med lättare fastighetsskötning så som måla staket, städa undan, ompacketering av pallar från England osv. 
 
På helgerna då man var ledig blev det lite poolhäng och mys med goa vänner
När jag äntligen också tog sommarlov i början av augusti efter allt jobbande så blev det en trip till stranden med Linnea
När jag inte trodde att detta sommarlovet skulle bjuda på mer kul så kom oskar med förslaget att vi skulle åka upp till hans sommarstuga i blekinge så jag bjöd med Matilda och så åkte vi upp med tåget till Sölvesborg tillsammans med Ada och Erik. Där uppe blev det mycket bad(morgon, middag, kväll), vi käkade på restaurang, cyklade flera vändor över europas längsta cykelbro, bakade kanelbullar och bara umgicks med varandra!
Sen så kan man säga att förra helgen avslutade sommaren med en hederlig kräftskiva
Men inte nog med allt detta, för jag har även hunnit tatuera mig denna sommaren, vilket jag är sjukt nöjd över att ha gjort!
Mellan allt det ovan nämnda så har jag självklart också bara umgåtts med min familj och släkt precis lika mycket som jag bara umgåtts med mina vänner och alla dessa stunder väger minst lika tungt som dom andra.
Måste verkligen på något sätt tacka alla inkluderade i denna sommaren, den har verkligen varit bäst och det hade den inte varit utan er!
Nu taggar jag skolan imorgon (ellooor?) och ser fram emot sista året på gymnasiet, time to grow up!
 

Arms of a woman

Började gårdagen med en trip till lund med Amelie där det blev en runda på stan samt ett avslut med fika på espresso house.
Fixade till mig när jag kom hem och begav jag mig mot Oskar och sedan vidare till Sara på kräftskiva där vi hade trevligt allihopa! Somnade gott hemma hos Amelie mot dagens slut.
Idag var jag nere i byn och kollade på nya skolan när det invigdes och förtillfället så sitter jag i soffan iklädd myskläder och väntar på att maten ska bli klar, inga planer på denna lördagskväll iaf!
Ciao!


snart dags att växa upp


.


jag vill kasta loss och lära mig slåss

Inviger vår helt nya inköpta soffa med Sverige - Norge på tvn, älskar den och har redan hittat min favvisplats!
Har precis varit och dömt på IP i regnet, alltid lika skönt att döma i sin egen klubb för allt känns så enkelt och stabilt.
Imorgon ska jag baka paj med Nelly och Oskar och bara umgås skulle jag tro innan det är träning på kvällen!

Det var allt för mig idag, ciao!


Today is the day

Färgade håret från mitt solblekta till mörkt med kastanj-färgskiftningar, använde schwarzkopfs hårfärg 576, blev supernöjd med resultatet!


My same

Var på väla med Annika igår och gick en runda där, började med en lunch på Ikea och vi åt standarden, köttbullar!!!
Efter det gick vi glatt på väla i cirkus 2 timmar innan vi begav oss hem. Sen var det träning som gällde och sen fick jag med mig ett styck Felicia hem en stund!
Idag vaknade jag upp av att det åskade, regnade och blixtrade så då tog jag mig upp och fixade frukost och te framför en film.
Dagen har inga planer alls så får se vad jag hittar på.

Nedan ser ni ett av inköpen jag fick med mig hem igår, en lika skjorta från BIKBOK, 249:-, förövrigt fick jag med mig hem en till skjorta från cubus, 99:-, ett par vira byxor från cubus, 199:- och ett par vita trosor eftersom i de nya jeansen så ser man rakt igenom hahaha...


You are from the 70's but I am a 90's bitch

Hämtade mitt busskort när jag powerwalkade efter backintervallerna jag körde innan idag, när hon som delade ut de sa "daniella karlsson, sista året på procivitas?" svarade jag glatt "japp", bara ett år kvar, det är fan sjukt!

Nu sitter jag på tåget hem till pappa och Lena, ikväll ska det löpas så svetten liknar regnet haha, nä men jättemysigt att löpa där nere i skogen bland alla träd och smala stigar så då frågade jag pappa och Lena om dom ville med så det är så denna måndag ser ut! Imorgon är det väla med habibi som är inplanerat, känner att vi behöver lite kvalitetstid hon och jag, inte träffats på hela sommaren bara hon och jag!

Ha de gött!!!


Lets try this


Song to the sea

Sen jag kom hem från Blekinge har mesta tiden fördrivits med fotboll, dömde tågarp-mörarp herr a div.6 i lördags och sen hämtade mamma och Co. mig så åkte vi till Gråen och firade Gunnar, tog ett dopp i havet som avslut på dagen och somna sen gott hemma i sängen.
Idag så dömde jag först P13 Kågeröd-Högaborg och sen så var det jag själv som tog på matchkläderna och plockade hem 3 pinnar mot Bjärelaget på hemmaplan, gott!
Nu ligger jag på soffan framför Varg Veum på 4:an och detta är väl allt av denna dagen skulle jag tro, ha de gött kompisar!


#livetiblekinge

Har haft ett par underbara dagar i blekinge med Oskar, Erik, Matilda och Ada!
Vi har bland annat badat i havet (morgon, middag och kväll +natt), ätit på restaurang i Sölvesborg, bakat kanelbullar, ätit glass på glassbåten, cyklat på Europas längst cykelbro, haft vattenkrig, grillat, sjungt och spelat gitarr, berättat spökhistorier, haft deeptalks, festat och bara umgåtts utan tidsbegränsningar! Härlig minisemester enligt mitt tycke! Tack kompisar :)


day after day

Ställde klockan andra lediga dagen med ja, åkte in till helsingborg för att fixa lite ärende och sen hem till ada en sväng där jag även hittade erik, vi gjorde kejsarpannkakor och chillade igenom denna dag helt enkelt innan det var dags att dra sig hemåt för träning, jag och erik svängde in om mc och tog vars 2 cheeseburgare, jadååå vad gott de var istället!
Nu ligger jag i sängen och har precis packat klart inför imorgon då jag åker mot Blekinge och Oskars sommarstuga med några goa vänner, stannar där till lördag morgon och det rycktas att täckningen är den sämsta någonsin så ingen uppdatering troligtvis, får berätta för er sen istället :)
Nu ska jag somna till oth, ställt klockan på 8.30 imorgon, tredje dagen gillt!


genom våra årstider

Tog 9.43 bussen mot Landskrona där jag sen hoppade på tåget och mötte Linnea, vid ungefär halv tolv landa vi på Lomma Beach där vi spenderade 3,5 h i solen. Efter stranden blev det en sväng inom Malmö där vi gick i affärer, käkade glass och avslutade med en sub of the day.
Nu sitter jag framför oth och kommer snart somna eftersom solen tagit lite kol på en, btw fått hyfsat mycket färg idag, greatsome!


when you say nothing at all

Dömde som sagt hela dagen i lördags och sen var jag hemma och vände i 10 min då jag räserduscha och sen packade ihop saker innan jag begav mig till benarp och mina älskade vänner nelly och ebba, vi åt lite kräftor och mös sen vidare på kvällen med film.
Vaknade upp hyfsat tidigt av mig själv imorse (huvudet är inställt på jobbeuppgångarna) men somna om ett par gånger och vakande några till, vid tio fick jag ge mig och satte då igång en film med nellsa sovandes bredvid mig, efter det åt vi frukost ute på gården i solen innan vi blev körda hem till mig för poolhäng. Har alltså spenderar hela min dag med mina vänner oskar, erik, ebba och nelly med massa bad, grill osv, perfekt söndag skulle jag beskriva det som, chill som fan!

Förövrigt väldigt skönt att det inte är jobb imorgon, istället har jag och Linnea bestämt oss för att åka till Lomma Beach och spendera dagen där och sen lite shopping i Malmö, kommer bli himla bra och man kan ju alltid hoppas på lite extra färg med (ska dränka mig i tanning oil, just sayin')

Nä lite oth på detta sen är nog dagen fullbordnad, herrrrååå!


vår värld

Kvällens poolhäng med lite mys som avslut blev denna fredagen. Nu ska jag och Annika sova, döma hela dagen imorgon, ragga hyfsad färg i ansiktet för det ska bli 29 grader lalalalaa
herrrrååå


jag skulle gå igenom eld och vatten

TGIF, nu väntas ledighet den sista delen av sommarlovet som jag inte haft haha, jobbat hela sommaren utom magaluf veckan och någon dag precis efter vi slutade. Ändå hyfsat taggad för skolan, det är ju sista året, studenten till våren, fyfan vad fint!!!
Nu kallar poolen så högt att jag hör det ända till Landskrona, fin fredag!
Ha deeee


när evigheten tagit slut och ingenting är som förut då vill jag hålla din hand

tackar gudarna för att det är fredag och sista jobbedagen, fick erbjudandet om en vecka till men hela jag, både kropp och huvud säger nej, vill ha lite lov innan skolan också faktiskt!
planerna inför imorgon är POOLHÄNG med bästa vännerna, göttig fredag!!!
nu är det snart dags att söva, natti!


för när solen inte skiner mer och regnet faller ner då vill jag vara med dig

NYA FAVORITER


RSS 2.0