Wake me up it's all over, when i'm wiser and i'm older

Taggar igång Maggan med lite avicii, efter att ha precis packat klart och duschat, tänkte fixa något att äta och även till sen inatt som man bara kan värma, det kommer bli pannkakor i slutändan men jag kan ju alltid försöka komma på något annat hahah!
Lollo kommer om cirkus en kvart och då blir det lite filmmys och så får vi försöka sova lite med!
Vi har wifi där nere på hotellet så kanske kommer upp något inlägg när jag har tid men räkna inte med många för fyfan vad jag ska måååååå!

Ciao! Ha så kul här hemma i 15 grader och regnet, jag sticker till riktig sommar med 30 grader och sol!!!


Jag har inget liv, eller jo, är bara trött

#tröttalivet


GLÖMDE BERÄTTA!!!

SKA SE AXWELL OCH CALVIN HARRIS PÅ MÅNDAG RESPEKTIVE ONSDAG NERE I MAGALUF, HUR BRA ÄR INTE DET LIXSOM?!?!


losing so much time

shit så trött jag är, sara var lite sen till jobb vilket resulterade i att jag missade tåghelvete som bara går varannan timme, så gick och köpte mig en chailatte till tröst och valde sedan att ta en omväg och åka till Malmö för att byta tåg till det som går till Landskrona och sen hoppas bussen där, tog lika lång till som om jag skulle väntat 2 timmar i Burlöv på nästa den vanliga vägen men vem orkar vänta där 2 h?! Inte jag i alla fall, tröttheten har resulterat i ett inte så roligt humör, döööö alla typ!
Tar till och med upp två platser på tåget även om där är 50 andra som får stå, inte mitt problem ju!!!
Det enda som gläder mig är att jag åker bort från allt imorgon natt, fan vad skönt det ska bli! Imorgon så står växling av pengar och packning på schemat innan Lollo kommer till mig på kvällen och så sover vi lite innan det är dags att gå upp igen vid 3.00 för att ta oss till Kastrup.
Jaja, mer om det imorgon!

Jag på jobb, "jobbigt"
|
V


efter bara 4 h sömn

ser mitt liv ut såhär, me gummistövlar och paraflax äter man frukost med sig själv för att tågen inte går ordentligt på lördagar så måste man vara på jobb 1 timme innan man börjar...

https://cdn2.cdnme.se/1955045/7-3/pic_51ce8cb9ddf2b337bf25aa25.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1955045/7-3/pic_51ce8cbaddf2b35b0c884b24.jpg" class="image">


Nu är det så nära att man kan ta på det

för imorgon natt åker vi!!!


Amanda och Petronella 18!

#gladalivet


singing along like there is no tomorrow

Väntar på tåget som ska ta mig till jobb, 4 h (fick sluta en timme tidigare för att jag ska iväg) sen snabb som bara den hem där jag har 25 min på mig att göra mig redo för partaj innan bussen går, har därför fixat en del nu innan, locka tex håret nu så man bara kan fixa till det snabbt, duscha igårkväll, sminkat mig nu så man bara behöver piffa upp sig lite, så när jag kommer hem är det käka, byta om och sen iväg igen ungefär!
Hoppas på en grym kväll sådär lagom som uppvärmning innan Maggan (3 dagar kvar btw)!
Kommer dock ta emot att gå upp tidigt imorgon för jag har förmiddagspasset, men efter det är det semester och bara semester i 8 dagar!!!!


Dagens horoskop

Ännu en gång så har horoskopet rätt, magaluf om 4 dagar och 18-årsfest imorgon, precis som det ska va!


written by me


mitt allt


She's got tickets to her own show

Om 5 dagar och 2 min checkar jag in på hotellet i magaluf, åhhhh, förlåt att jag tjatar men fyfan vad bra det ska bli!!!
Påväg till jobb nu, har långkallingar under byxorna för att det blir så kallt när det regnar, har även med mig filt och datorn i väskan, hoppas på dagen går lite snabbare då helt enkelt!
Ciao!


If you let me treasure you

döskön låt


NEW IN


Stop treating me like hell

Idag har jag hunnit med mycket! Var på banken, biblioteket och bageriet innan jag tog 12-tåget mot Burlöv för lite shopping innan jobb. Hittade ett par nya löpartights och en gul sporttröja (komplett löparoutfit till mina gula skor). Köpte även ett par höga skor, svart ganska enkla men oj så snygga, avslutade shoppingturen med käk på pölsemannen, favvismaten!!!
Sen blev det jobb 14.30-19.30 men så var han som stänger jordgubben sen så missade mitt tåg trots att även det var sent så nu sitter jag i Lund och blir hämtad vilken sekund som helst av Christian, då blir det hem till Oskar med Nelly för lite tisdagsmys med jordgubbarna.
Bilder på det jag köpte får ni sen och förresten så köpte jag en väska på rea igår, och den har ni här:

Ciao!


Dagens horoskop

den sista raden är helt klockren


twitter


Du hade brunnit ut och jag behövde ditt ljus

Dagarna kommer fram till lördag se likadana ut, sova, äta, jobba.
Men det kanske är bra så dagarna försvinner för tanken av att jag nu precis om en vecka befinner mig i värmen och dricker gott med goa vänner är underbart att veta!!!
Ja för tillfället finns det inte mycket att säga, ha deee


Kan knappt bärga mig


Purple rain


Jag vill inte låta något styra över hur jag mår

http://open.spotify.com/track/4wgmFdbaqFyxRGVsptS2CK

Faller - Norlie & KKV

Gårdagen så mådde man lite som man förtjänade och då passade oth perfekt, slumra till lite och när jag vakna fick jag sms av Nelly vilket gjorde att jag cykla till Oskar och kollade film med dom två. Sen cykla vi hem till mig och kolla en till film innan vi tog nattdopp med Felix också. Sen somnade jag gott runt två.
Idag har jag inte gjort så mycket än mer än bakat scones som syrran och jag åt tillsammans!
Har inte planerat idag heller så vi får ser vad dagen tar mig till!

Ciao


Några eftersläntrare

#midsommar


Midsommar 2013

Hade en trevlig midsommar igår med mina vänner!
Go midsommarmat, roliga lekar och fnittrande fulla kompisar!!! TACK FÖR IGÅR ALLA MEDVERKANDE!


Until you kissed my lips

Ojjjjj så trött jag är, 10 h på jobb idag, tut att vi va två så tiden gick lite snabbare samt att man kunde gå och käka och så när man va hungrig, käkade på mc idag.
Vi packade litrarna i påsar så att det skulle så smidigare när många folk kom, sålde upp emot 900 liter idag!!!
Sen hittade jag och sara på vår egen lilla sak och satte upp drickslådor där folk kunde lägga dricks, haha det funkade faktiskt och vi köpte blandat glass, milkshakes och dricka för dom, snälla människor!
När jag kom hem så drog jag direkt upp på IP då Felix ville ha sällskap och någon som kunde slå inlägg så han kunde träna avslut, klart man ställer upp då! Allt för sina vänner.
Tog ett dopp i poolen innan jag hoppade in i duschen och nu ska sova för att orka med både jobb och midsommarfirande imorgon, ciao!


Diggin into dirt

Jag möttes verkligen av en chock när jag kom till jobb idag, mitt jordgubbshus var nerbränt?!?!
Någon jäkel hade alltså under natten tuttat fyr på det och jag tror inte ens det blivit släckt utan brunnit ner enda till grunden, moget är det ända jag säger!
Fick vänta en timme innan ett nytt hus (i stål den här gången) var på plats och jag kunde sätta igång med försäljningen.
Nu är jag påväg hem för lite vila innan jag dömer ikväll och sen imorgon går på ett 10 timmars pass, eftersom det är dagen innan midsommar, tur vi är två imorgon hela dagen! :)

Ciaociao!


Feeling my way trough darkness

Dagens pass på jobb gick mycket smidigare än igår, dels pga att det var fler folk som köpte och dels på att jag hade med mig en bok som jag läste när där inte var några kunder, supersmidigt!
Nu ska jag hem och äta och dricka massor för att vätska upp mig innan det står match på schemat ikväll! Vi var tydligen bara 11 man idag så då gäller det att vara redo och orka fullt ut, inte för att det brukar vara något problem för mig hahaha ;)
Fint väder också idag, kanske hinner med ett dopp i poolen med, vi får se, ciao!


Nu är det inte långt kvar!

2 veckor innan vi tar värmen med storm och gör Maggan osäkert ;)


Do it like us

Igår så dömde jag seriefinalen i P15 Skåne serien mellan Landskrona BoIS och LB07, där BoIS efter en hyfsat jämn match vann med 3-2!
Efter det blev det en snabb dusch innan jag fick skjuts till bästis, det blev en såndär perfekt chilldag med massa prat, bak av kladdkaksmuffins som vi åt med vattenmelon framför gamla klassiska filmer med Kornelius och Josse. Slaggade över och åkte med Nellys mamma hem nu imorse innan jag begav mig till jobb mellan 9.30-14.30
Nu ska jag hem och ÄÄÄTAAA, så himla hungrig hahha.

Hej så länge!


Äntligen ute på spotify!!!


Bara jag ska se det så

Påväg mot jobb imorse träffade jag Lovis så det blev lite catchup, shit så mycket man missar när man inte träffar varandra på länge.
Det tog emot lite idag på jobb då jag hade en jäkla mensvärk i ryggen som jag alltid får, fast då är allt jobbigt faktiskt...
Kom hem runt sex och fixade mat till mig själv: fiskpinnar, potatis och citronsås!
Död som jag är nu är soffan min bästa vän framför en film på 7:an, kvällen fortsätter antagligen likadant såhär framöver, ciao!


Eller har du inte fattat än

Åt en skål med jordgubbar och vaniljvisp till frukost med syrran. Sen begav jag mot Helsingborg för att se om jag kunde hitta midsommarklänning och ÄNTLIGEN hittade jag en, den får ni se på midsommar ;)
Sen blev det jobb i 5h och alltid lika roligt att stå där möta massa trevliga människor!
Missade tyvärr tåget hem med någon minut så tog tåget mot Lund där mamma var bussig och hämtade mig.
Väl hemma fixade jag lite fredagsmys i form av smootie gjord av jordgubbar och glass, mumma!!!

Nu lite oth och uppladdning för 4h jobb imorgon, godnatt :)


NEW IN!

tröjan och trosorna är från cubus jag måste säga att det är dom skönaste trosorna någonsin och det är tröjan med!
Sen ja bodymisten är från Hollister, om ni inte fattade det ;)


Only feeling

180 liter jordgubbar, ja självklart har jag inte ätit så många med det är så många som jag ungefär sålt på mitt eftermiddagspass idag. Där var två killar som köpte 6 liter och sa att dom skulle göra strawberry daiquiri, shit vad gott, midsommardrinken deluxe iår, jappjapp!
Har just nu pregat i mig en Corny och sitter på tåget mot hemmet, ska bli skönt att ta av skorna, hahah.
Var både på Triangeln och Emporia innan jobb idag och fick med mig lite hem, men ingen midsommarklänning, för jag hittar inte en jävla bra klänning till då, fasen också, hoppas på ett mirakel inom kort!

Ciaociao!

Ps. Matchande skor till jobbejackan! ;)


Dagens horoskop


Det som gör skånetrafiken bra under sommaren!!!


But that's just the way i feel

Sitter på tåget hemåt efter sommarens första jobbedag, fy fasen vad jordgubbar är gott!!! För er som missat var jag jobbar är det i Burlöv (perfekt, precis där tåget stannar utanför Burlöv Center), där sitter jag och ser glad ut i min jordgubbe haha! :)

Nu ska jag hem och bara ta det lugnt, först käka mat sen så tog jag med mig en liter jordgubbar som jag tänkte äta med antingen glass eller grädde, jobbigt val?!?!?
Måste säga att det faktiskt är kul att jobba där bland mycket folk, perfekt jobb för min del (hittills).

Ciao!


Jag har glömt dig en vacker dag

Spenderade dagen med bästis och Oskar, vi käkade glass och ananas ute på trädäcket hos mig, badade och planerade lite inför midsommar nästa vecka. Perfekt sommardag med goa vänner!


Away from everyone

Hittat mitt egna ställe för stunder som denna, när jag bara är så sjukt ledsen och det bästa är att dra på lurarna och försvinna bort i en annan värld


Nu känns det verkligen att det är sommar

Sov länge och vaknade inte förrens tolv av mig själv, gick upp och fixade frukost till mig själv som jag åt ute på trädäcket i solen. När jag gick in sa mamma att hon skulle till stranden så då hänkade jag på där, blev en mor och dotter beachtrip till Landskrona. Tog bl.a. årets första dopp i havet på de 2 h som vi stannade.
Åkte hem och hoppade i poolen sen gjorde jag tacos till middag som uppladdning till u-lagsmatchen.
Blev tyvärr en liten förlust idag men men.
Imorgon tror jag det blir stranden igen med mamma och syskonen en liten stund i alla fall.

Har ätit lite melon framför Elementary som precis slutade, så nu är det sängen med oth, som vanligt!


You are a fallen star

Då var det söndag och nu när det är sommarlov håller man knappt koll på dagarna haha, men idag blev det kolla Kevins match sen döma i Lödde och sen chilla hemma innan Annika kom och bada/longboarda/chilla med mig. EASY AS THAT!

Here u got some pics:


HAHAHAH, DENNA KILLEN ÄR KUNG!

 

HEY BROTHER - AVICII

annika visade mig en sjuk kunglig låt haha, aviciis nya, lisssssssssennnn
 

True, true and true


Youth - Daughter, fullkomligt älskar denna låten

Daughter – Youth 
 

Shadows settle on the place, that you left.
Our minds are troubled by the emptiness.
Destroy the middle, it's a waste of time.
From the perfect start to the finish line.

And if you're still breathing, you're the lucky ones.
'Cause most of us are heaving through corrupted lungs.
Setting fire to our insides for fun
Collecting names of the lovers that went wrong
The lovers that went wrong.

We are the reckless,
We are the wild youth
Chasing visions of our futures
One day we'll reveal the truth
That one will die before he gets there.

And if you're still bleeding, you're the lucky ones.
'Cause most of our feelings, they are dead and they are gone.
We're setting fire to our insides for fun.
Collecting pictures from the flood that wrecked our home,
It was a flood that wrecked this...

... and you caused it...
... and you caused it...
... and you caused it...

Well I've lost it all, I'm just a silouhette,
A lifeless face that you'll soon forget,
My eyes are damp from the words you left,
Ringing in my head, when you broke my chest.
Ringing in my head, when you broke my chest.

And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
To distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him.

And you caused it,
And you caused it,
And you caused it


bodyshape

OBS! Risk för flippbilder! ;)


Leave this world behind

Ligger och kollar fotboll på tvn; Österrike - Sverige!
Andra halvleken har precis börjat och nu hoppas vi på att Sverige vänder sitt 2-0 underläge.
Dagen har spenderats nästan likadant som igår, hemma, ute i solen och i poolen! Bortsett från en sväng till Kävlinge för att se på när Sara, Stolle och Erik sprang ut från kyrkan och tog studenten!
Skönt med sommarlov helt enkelt!!!

Btw. 24 dagar till Maggan, guuud vad jag längtar!


Some changes

Shit som tiden har rullat på och man förändrats både utseende och insides mässigt, här ser ni, den äldsta bilden är den längst upp till vänster sen den nyaste längst ner till höger!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN BÄSTA VÄN!


bror och kusins student 2013


Det bästa med sommarlov


We were nothing

Idag tog jag motsträvigt mig upp hemma hos Ada för dagens fotbollsturnering med huvudvärk men efter en treo och massa vatten blev det prima och kul att spela, vi vann inte men gick vidare till kvartsfinal där vi tyvärr åkte ut, riktigt rolig dag må jag säga! Marija köpte en 1/3 vattenmelon till mig som jag käkade utan att ens dela den haha, så grisig jag är, men gott var det och det är ju aldrig fel med lite extra vatten sådär dagen efter.
När jag kom hem så fixade vi lite inför studenten imorgon och sen åkte jag, Sandra, Mamma och Love till CenterSyd och hittade en outfit till mamma samt käkade på Max som avslutning. Nu är jag hemma och ska duscha sen blir det oth resten av kvällen.
Imorgon taggar vi skolavslutning och bror+kusins student här hemma med massa folk! :)


Gårdagen i bilder

Underbart sällskap!!!!


Let's not miss this thing

Påväg hem från Helsingborg och en dag med beachhandbollsspelande!
Jag stod i mål och det gick faktiskt över förväntan jäkligt bra, vi gick vidare som tvåa i gruppen men förlorar sen i ja vad det nu var typ sjättedelsfinal eller något med en jäkla boll, äsch var ändå tur för jag behövde komma hem och börja fixa inför ikväll då klassisarna kommer hem till mig och förfestar innan ppp:et ikväll, hoppas och ser fram emot en go kväll!
Ha de


Helgen

Sorry för min dåliga update, men här kommer en sammanfattning av helgen!

Fredag: efter poolhänget begav jag mig upp till IP för samling och match, åkte till Västra Karup och mötte serieledarna, vilket tyvärr resulterade i förlust, sängen och oth kallade direkt när jag kom hem så det var min fredag!

Lördag: Sov länge och sen dömde jag div 6 herrar Landora - Teckomatorp i Landskrona som AD, snabbade mig hem och svida om innan jag satte mig på bussen och tåget mot Kävlinge och lagfest, sjukt trevligt vi alltid har!

Söndag: Var först och dömde i Lödde P14 Skåneserien Lödde - Eskilsminne sen blev det bara hem och vända för samling till b-lagsmatch, där blev det en go vinst mot Stattena med 2-1 och gissa vem som äntligen bröt målstoppet och sköt in avgörande målet??!? JO JAG! Så jäkla gött, spelade yttermittfältare också så skapade en del chanser till resten av laget som tyvärr inte gick in men ändå, fint, gick av planen med ett leende på läpparna!!!
Spenderade kvällen i sängen framför oth!


RSS 2.0