My heart is a flower

Orkade inte skriva igårkväll om matchen så gör det nu istället. Gött att starta hösten med en seger med 3 sjuka mål, 2 från Emelie och 1 från mig, alla kom långt ifrån ens straffområde och gick över målvakten in i mål, kändes som en bra start faktiskt.
Nu sitter jag på jobb och börjar om 10 min, bara 2 dagar kvar efter idag, öhhh orkar inte jobba mer...

herrrrååå


jag är inte den som kommer falla på knä, jag vill stå rakt upp och se hur du verkligen e

på bussen hemåt, gud skulle det inte va för att vi tränar på tisdagar skulle jag hata dom, så segt och tröttsamt, inte ens nära helgen...
jaja, idag har vi målat hela dagen och har nu inte alla mycket kvar på staket innan det är helt klart :)
fyför vad det börja regna när jag väntade på kronan innan jag skulle gå till bussen, hela parkeringen täcktes av vatten och det spruta 30 cm upp ur stuprören, son tur var hann det dra förbi och jag är fortfarande torr, snustorr om man jämför med resterande människor på bussen hahah
när jag kommer hem är det snabbt käk och packa väskan innan jag drar upp på samlingen, möter Wormo med u-laget hemma kl 19.00!
Det var nog allt jag hade att komma med för nu iallafall, ha dee! :)

några efterslänkare sen helgen:


du får va hur du vill, jag kommer va mig själv

så hemma från jobb och har till och med hunnit ta bort stygnen nere på vårdcentralen, så skönt det känns nu!!
mina prinsessor är här nu så ska vi bada i regnet, orkar inte skriva mer, lalallalalaaa haaaaaj


Umgås med min prinsessa


festivalhelgen

fyfan säger jag bara, denna helgen har varit riktigt grym, som jag bara mått och levt som om där inte var någon morgondag!
i fredags förades det ute i borstahusen på campingen och det blev astrevligt och allt berodde på att alla bjöd på sig själv hela tiden, sen åkte vi in till hbg och såg the sounds innan vi tog sista tåget hem.
igår var ännu grymmare, tog 2-tåget mot hbg för att tura över till helsingör där vi käka på en restaurang och sen köpte vi dricka och satte oss i hamnen och rakt ut sagt söp oss fulla hahha, träffa massa andra som vi inte kände och allt blev sådär askalas bra!
när vi kom tillbaka till hbg gick vi till dansbandsscenen och kollade arvingarna, (sjuk som jag är, stod jag helt plötsligt där uppe på scen och sjöng med arvingarna, #skyllerpåalkoholen)
idag vaknade jag upp och mådde lite som jag förtjänade men med massa vatten och en Ipren så kom Ebba sen så vi badade och bara snackade massa och den enligt oss både goa helgen.
nu är det dags att snart knyta sig och gå och lägga mig för att gå på sista jobbeveckan!
godnattens folks!


MUSIC

förtillfället favoriterna som går hett i lurarna


Snaaaart... eller?


shake shake shake

Hellululu kompisar!
Väntar på att telefonen ska fulladdas och lyssna på lite go kvällsmusik samtidigt. Dagen har knappt haft en lugn stund så kanske var bra att jag sov så mycket som jag gjorde, jobb 7.30-16.00, hem, åka till Eslöv och kolla körskolan men så var där ingen på kontoret just denna veckan, hem, träningen, handla kladdkaka till fika på jobb imorgon, hem, käka, och nu sitter jag här och ska alldeles strax sova.
Imorgon är det äntligen FREDAG och Helsingborgsfestivalen på det också, fyfan bättre fredag får man leta efter, ska föras på campingen i Landskorna med några härliga vänner innan vi drar in så det ska säkert bli jäkligt bra! :)

Nu avslutat jag här för dagen, godnatt folket!


Sverige levererar med sommar på riktigt


all along the watchtower

sitter på jobb nu och är för en gång skull pigg men det beror nog på att jag somnade 18.00 igår haha, så har sovit i 12 h, sjukt trött var jag när jag kom hem igår så åt inte ens middag.
Jaja, torsdag idag och vädret ska väl vara lite halvdant så blir nog innejobb idag i form av städning och montering skulle jag tro, sen ikväll är det träning, så jäkla härligt!!!
Nä nu börjar jag, ha en bra dag kompisar :)


true


genomskinligt krom blir jag utan dina andetag

sitter för tillfället på rummet där linus svenning går hett ur högtalarna, paus i Hammarby-PSG nu ju annars är det ju klart fotboll som det tittas!
Målades idag på jobb mestadels iallafall, blev lite montering av hyllor och så också.
Längtade tills jobbedagen skulle ta slut för då var det ju nästan direkt dags för lite underbar och efterlängtad fotbollsträning, första nu efter uppehållet, mitt liv är äntligen fulländat igen, gick dessutom asbra för min del idag på träning, ser min egen utveckling de senaste åren bara som den stigit, känns så jäkla bra när det går så!

Nä får ta avsluta här för nu börjar fotbollen sen är det sängen som kallar, godnattens buddies!


Burn it to the ground

Sitter och snackar med Sara och Amelie på campingen, ska snart gå och lägga mig, jobb imorgon :(
Blev målning och städning på jobb idag sen när jag kom hem så mötte jag upp Matilda på Cement och så bada vi i havet, skönt och träffa min sköna höna igen!
Sen grilla jag, mamma, Kevin och Hampus på stranden och till efterrätt blev det glass och mys i tältet, sista natten här då vi åker hem imorgon, asmysigt här, vill stanna längre!
Här kommer några av dagen bilder:


Prima ballerina fredag och lördag!

I fredags blev det en jäkla go fest hemma hos Oskar och alla var så jävla perfekta på det, en perfekt mix med människor skulle jag säga!
I lördags tänkte jag egentligen inte dra på festen hemma hos Karro för va typ trött osv men när Ebba frågade vi nio om jag kunde gå med henne kunde jag bara inte säga nä, och det är jag glad över för det var riktigt trevligt faktiskt även om jag vanligtvis inte umgås med många av dom som var där så var alla fett sköna och spontana!
Nu ligger jag och ska sova i vårt megatält på Borstahusens Camping, jag,mamma,Kevin och Hampus campar här två nätter bara för att hitta på något lite roligare än bara va hemma och sen så jobbar jag ju i Landskrona så det blir hyfsat smidigt med det med, vädret har ju varit underbart idag och ska bli minst lika bra imorgon så jag klagar inte!
Helgen har varit helt underbart bra skulle jag vilja säga, spenderat det med goa vänner och festat loss sen avslutat med familjemys på campingen!

Hoppas ni hade det lika bra som jag, ha dee!


Glömma allt när det är fredag igen

Såja, fredag igen och helg, nu när man jobbar så är helgen ännu mer värdefull haha, annars är ju alla dagar helg typ.
Fick sluta en timme tidigare och får ändå betalt för den timmen haha, hur bra lixsom?
Allt blev mycket bättre nu också för jag ska hinna med och handla mat, duscha och fixa mig innan 18.00, nu har jag 2 h istället för 1 h, inget stress vill säga vilket leder till en mycket trevligare daniella :)
Och det behövs inför kvällen, ska hem till Oskar och käka/festa med massa goa vänner! Kommer bli bra som fan!

Hoppas nu får en underbar fredag allihopa! :)


you didn't have to cut me out

Jobb som vanligt 7.30-16.00!
Idag var jag, Ivan och Benjamin tillsammans med handledaren i Vadensjö och fixade med staket, skrapa av den sista färgen, tvättade och bytte ut plankor, min uppgift blev till största del sitta på brädorna när dom sågades haha, nä skoja bara gjorde såklart annat med! Var och handlade brädor också på XL Bygg och där vi transportera brädorna satt jag självklart på vagnen när Jerry (handledaren) körde den hahha!
Efter jobb tog jag bussen in till Landskorna och nu sitter jag i bilen hem efter att ha dömt, det slutade 2-0 till HIF men var enligt mig väldigt jämnt!

Har satans ont i huvudet nu, inte druckit tillräckligt idag tror jag, så det blir nog sängen tidigt idag, ciao!


Snart är det fredag igen

Kräftskiva står på schemat på fredag hos Oskar med massa goa vänner och jag tog på mig ansvaret för snapsvisorna, det blev riktigt bra, egen snygg design också för den delen!
Imorgon är det först jobb 7.30-16.00 sen åker jag direkt in till Landskrona för att döma på linjen BoIS-HIF, P15, träningarna börjar egentligen imorgon men den matchen kan man riktigt inte säga nej till haha, viktigt!
Så hela dagen lär inkassera pengar, how good?!
Nu kallar säger om jag ska orka, natti


linus svenning - totalt kär i din röst

 
 
 
Har precis laddat ner ungefär 30 låtar av denna killen från youtube och laddat in till min spotify, fyfan vad bra röst den här killen har!!! Älskar hans covers men han har några egna låtar som även finns ute på spotify, lyssna kompisar!!!

stop messing with my mind cause you don't getting my heart

Sådär en full dag på jobb avklarat 7.30-16.00! Idag har jag och Josse städat de utrymmena där ventilationen och alla rören går (vinden typ) på stora fabriken Kronan, medan Johanna, Ivan och Benjamin va i Vadensjö och fixade med staketet där!
På vinden var det så grymt varmt vilket gjorde att vi svettades asmycket men effektiva var vi!!!
Riktigt schyssta handledare vi har måste jag säga, köper läsk och godis/kakor till oss som vi kan ha på eftermiddagsfikat. Förövrigt väldigt förstående och behöver vi något så fixar dom det :)
Kom hem för en stund sen och såg att hela familjen låg ute på trädäcket vid poolen, Gud så skönt det hade varit med ett dopp men nä det kan man inte på cirka 10 dagar, både för tatueringen och stygnen, bra där...
Så här sitter jag och doppar fötterna i poolen med linne på för att skydda tatueringen och keps för att skydda stygnen, får se det positiva och jag kan förhoppningsvis får åtminstone bruna ben?!
Nog för mig, ciao!


rena rama kolossala underbara

Stannade hemma från jobb idag för att vila upp mig lite och huvudet är fortfarande lite ömt men imorgon lovar jag att jag är redo igen och då ska jag kanske inte hålla på med några brädor... Nä skämt och sidor!
Har kollat oth nästa hela dagen och verkligen vilat upp mig, nu är det strax dags för lite mat som också blir morgondagens lunch, har verkligen inget bra att säga, därför allt ordbajs
Ciao!!!


Bra "jobbat" daniella

Första dagen och det blir katastrof...
Allt gick bra fram till efter lunch, vi köpte nya arbetskläder, verktyg osv och fick låna skor. Vi 12 så käkade vi lunch sen efter lunch så skulle vi slänga brädor i en container, men eftersom de flesta var för långa så skulle vi dela dom så att de inte stack ut, så vi började såga de flesta men så hittade vi en som var helt rutten så då tänkte vi att "men vi kan ju knäcka den istället så blir det enklare" så jag ställer mig på den och vips så viker den sig dubbelt och i mellan där fanns mitt huvud, fick ett ca 8 cm långt jack dock inte så djup men det började blöda hyfsat ändå, så vi drog in till akuten och kon därifrån efter en timme med 5 stygn på skallen och en ursnygg mössa haha!
Sjukligt pinsamt att det hände första dagen eller pinsamt över huvudtaget...


Skulle köpa nya converse men icke...

det blev ett par najsiga palladium istället, good choice girl!


MAGALUF I BILDER

 
det var alla bilder jag hade och bjuda på, hade inte telefonen med mig så mycket ut vilket resulterar i inte så många bilder från uteställena men fyfan vad vi mådde där nere, trots att vi hamnade i någon slags brittisk koloni haha, så när vi kom ner mot uteställena (förutom bcm som var vår granne) särskilt på grabbarna grus beach club så mötte vi desto fler skandinavier och det var där vi var mest under veckan!
resan började bra genom att vi fick 500 spänn av en man på 50+ för att han hörde att vi snackade om att vi skulle köpa champange vilket vi gjorde för dom pengarna haha sådär lagom kl 7 på morgonen!
veckan såg hyfsat lik ut varje dag, upp till frukostbuffen sen ner till stranden/poolen hela dagen (somnade ofta en stund i solstolen) sen hem och börja fixa till oss innan vi tillsammans allihopa käkade ute och efter det tillbaka till hotellet för att börja föra på balkongen, sen vid tolv ett så drog vi ut och kom hem allt mellan 4 och 6 då man somnade på en sekund i hotellsängen.
spriten där nere var faktiskt riktigt billig och jag köpte även med mig lite hem till sverige och förutom det fick jag med mig en långkjol, en volangklänning, en topp och en ny plånbok hem! 
juste, glömde säga att en eftermiddag var jag, jelle, kalle och johan ute och sprang, shit vad jobbigt det blev att andas så de blev bara 3x500 m intervall längs strandpromenaden innan vi körde lite styrka vid stranden, sen tog jag och jelle ett dopp med kläderna på i havet haha, dööskönt! för att köra på +-0 så käkade vi fyra en hel limpa mackor med nutella efteråt haha, bara för att vi kunde!
DETTA VAR EN GRYMT BRA RESA KOMPISAR, LÄNGTAR TILLBAKA!!!
plus under vår vecka så var  axwell, calvin harris, mange makers och björn rosenström där, fetttt najzzz!
men något man borde veta innana man åker är att man kan bete sig hur sjukt som helst där nere utan att någon lägger märke till det, btw GGBC VA BÄST!
ÅKKKKKKKK DITTTTTTTTTTT!

TORRASTE HUMORN


NEW IN

Asfeta nya jeans som jag köpte på rean idag!!!!


fucka ur

Påväg hemåt från jobb, sista dagen på sommarjobb nr 1, skönt! Nu blir det lite ordentliga tider och helt lediga helger!
Var så sjukligt trött idag, fick ändå sova hyfsat ordentligt men den där skallebanken kom jag inte undan, kanske vad jag förtjänade från igår, fast jag hade sjukt roligt och både de vet du och panda da panda var fenomenalt bra sen tillsammans med mina underbara vänner, ja kvällen kunde inte blivit bättre!
Hem och slänga mig i soffan eller något men innan det hoppas jag på att maten är klar när jag kommer hem!

Nog från mig idag, ha deee!


Landskronakarnevalen 2013


TADAAAAAA

Gjorde den i Landskrona på Poco Loco Piercing och Cherry Tattoo för endast 800kr och den tog ungefär 1 timme, sjukligt nöjd och precis som jag ville ha den, rekommenderar Åsa där inne som gjorde den på mig!!!


pretty girl

Påväg hemåt för att vända igen haha. Idag har jag jobbat 8.30-14.30 sen åkte jag till pappa i stugan och åt/mös lite samt skrev under papper till sommarjobbet, nu sitter jag på tåget hem, ska in till karnevalen med Oskar och Erik en sväng är det tänkt!
Hoppas ni har de bra, btw längtar tills imorgon (nä tänker inte berätta vad som händer, det får nu se då), ciao!


Take me home to the place i belong

Baraaaa 20 min kvar, vill hem!!!!
Hyfs chill dag idag, kollat hela the notebook och ändå sålt 300 liter, jobbar här fram till lördag sen på måndag går jag på mitt andra sommarjobb som förhoppningsvis har lite mer och göra, inte för att chilla är dåligt mer för att jag hellre gör saker än sitter still, plus att jag troligtvis får vara lite mer ute i solen än vad jag får inne i det här lilla huset.

Har förövrigt hyfsat ont i tänderna nu också efter tandläkaren, sen mensvärk på det, tackar gudarna för att iprenen hjälpt mig genom dagen

Ciao


Under the sun where we belong

denna tjejen är nu hemma (eller kom hem igår) efter en sjuk och grym vecka i magaluf, riktigt sleten efter att bara sovit kanske MAX 5 h per natt haha, det märktes när jag idag inte vaknade av alarmet då jag skulle till tandläkaren kl 10 i Helsingborg, men min fina mamma körde mig så det löste sig ändå.
Bilder osv får komma senare, skulle ta en evighet att ladda upp 150 bilder här via telefonen.
Är just nu påväg till jobb, och skulle inte vilja påstå att jag är pigg, föredrar min säng och oth...


RSS 2.0