I'm gonna here you roar

Hellu allesammans!
Min rumpa är nu placerad på soffan för lite vila. Jobbade som vanligt 6.45-12.15 idag på bageriet och allt gick jättesmidigt idag, alla kunderna var lite extra trevliga idag, men det kanske inte är så konstigt när det är lönehelg. 
Fick även lön idag, cash is king! 

Denna lördagsnatten ska spenderas med en utgång på Tivvan! Så vid sex tar några brudar och jag bussen till Ankan i Landskrona för att förfesta med några grabbar där. Innan vi dansar loss på Tivvan är det såklart en sväng inom iRock på knutan. Hoppas på en riktigt go utgång idag!
Ha de kompisar! 




Julpynt på rummet







You rock the shit out of hell

Denna playlisten går hett om öronen förtillfället, klicka gärna in här: 
http://open.spotify.com/user/lakkelakk/playlist/1MqgW8rn6NnB490TGpNjYr

Annars TGIF, påväg hem från skolan eller rättare sagt påväg till jobb, 14.15-16.15! 
Annars tar jag det jäkligt lugnt ikväll med en film och älsklingshunden!





Om du inte kommer ses vi aldrig mer

Måndags var en vanlig måndagsdag kan man säga, somnade dock väldigt tidigt.
Igår hade vi första elevlektionen på idrotten där det var handboll, jag suger verkligen på handboll så det kanske inte var riktigt min grej. Sen svenska och fysik som vanligt, inget märkvärdigt direkt. Övningskörde lite med mamma vid fyra och sen fick jag själv träna på parkera, backa och vända då jag fick det som läxa tills nästa lektion. Tränade sen inomhus på kvällen i båghallen mellan 19-20. 
Idag hade jag ingen skolan eftersom jag skulle på riskettan, dvs. den om risker i trafiken mellan 9.00-12.30. Blev sedan hämtad av Chrille och åt pölsemannen till lunch (bästa). När jag kom hem så la jag mig på soffan och så kom nova och tryckte in sig nära mig, somnade där i nästan två timmar innan det var dags att åka in till Landskorna igen gör körlektion. Kändes bra eftersom jag tränade ganska mycket på det igår. 
Sen hämtade pappa och Lena mig så handlade vi på Lidl, Konsum och Netto, stannade en extra timme och mös till det med glass och varma bär i soffan, mycket bra avslut på dagen må jag säga. 
Nu sitter jag på bussen hem och ska ut med nova en sväng sen dimpa ner i sängen och klicka igång en film eller först kolla de nya avsnitten av Elsas värld på tv3play!

Ciao! 







You can call me queen b

Jobbade igår som vanligt 6.45-12.15 sen när jag hade cyklat hem så kom jag på att jag inte hade någon nyckel så ner på cupen och när jag väl var där så fick jag hoppa in och sitta i sekretariatet med Felix för han var själv, så satt där till halv sex innan jag drog hem och packa väskan för att sen ta bussen till Nelly. Käkade tacos och började göra ve oss där sen vid halv tio blev vi skjutsade till Perslund i Åstorp på 18-årsfest för en tjej på Nellys skola. Hade en trevlig kväll, tog faktiskt inte så mycket bilder som jag brukar så ni får nöja er med några på mig och Nelly :) 






Bakis och mådde väl som jag förtjäna imorse när jag vaknade vid nio för att ta bussen hem 9.25, hann vila lite hemma på soffan innan jag var iväg och dömde P99 på konstgräset i Torp, nu är jag nyduschad och ska slänga mig på soffan, där jag lär somna haha... 

Ha de!

Svar på kommentar




The things we lost in the fire

Står i centrum och väntar på att Nellsa ska komma med bussen.
Hade körlektion imorse 8-9, och gick skitbra, klarade moment 3 och 4, så nu har jag klarat av 4 moment på 8 lektioner, nöjd som fan! 
Åkte till skolan och hade matte4-prov mellan 10.15-12.15, ja det gick ju inte lika bra men men...
Sen åkte jag direkt till jobb, och har nu jobbat 13.15-16.15! 
Svalövscupen ikväll då herrarna spelar! 



You found me

Ligger på rummet med musik och tända ljus, mysfaktorn är på topp, älskar verkligen att göra såhär! 

Var i Malmö med Matilda idag hos vår kontaktperson till gymnasiearbetet och fick lite klartecken hur vår frågeställning kommer att se ut osv. Känns äntligen som att vi kan komma igång på riktigt nu! Åt lunch på subway innan vi skiljdes åt då Matilda skulle tillbaka till skolan för en lektion som inte jag har så jag lallade runder på stan och fördrev tiden innan jag tog tåget mot Landskrona eftersom jag skulle på massage hos Maria för min rygg, min ryggrad fick godkänt och inga fler felliggande revben, hon lossade på några spänningar och tryckte in under revbenen på diafragman lite men hon sa att hon inte hittade något som orsakar smärtan, eller massa sådär småsaker men eftersom jag har hög smärtgräns (hennes ord) så skulle det inte påverka mig riktigt trodde hon. Får se hur det blir framåt annars tror jag att jag går till ryggkliniken eller något. 

Gick ner till biblioteket och pluggade lite matte4 innan jag pillade mig hem till pappa där jag åt och hade lite kvalitetstid med honom. 
Klockan 18.00 var det dags för sista teorilektionen på körskolan, vann tävlingen vi hade (såklart) rätt överlägset får jag faktiskt säga. Priset var Ahlgrens Bilar, LOL!!! 

Väntar på att Paradise Hotel ska börja sen slocknar jag efter det! 



Repeat Repeat Repeat





This is what it feels like

Judo på idrotten idag, skitkul att testa på men vissa grepp var verkligen inte min grej, när vi gjorde halsgreppet så kändes det som att man både skulle strypa och knäcka nacken av personen...
Därefter följde svenska och fysik som blev till matte4 innan jag snabbade mig jävligt mycket till matsalen för att slänga i mig något att äta innan jag tog tåget 12.21 mot körskolan. 
Körde lite start i mot och medlut, vilket gick smidigt, samt fortsatte träna på växla ner i ettan vid skymd sikt! 
Gick ok idag och framåt om man kollar på föregående lektioner men det fanns lite irritation i luften mellan mig och Anette (min körledare) idag, men vi är lika ärlig både två och säger det rätt ut till varandra. 

Påväg hem nu för lite käk, ner på Apoteket, gosande med Nova, inomhusträning, VM-kval och Paradise Hotel! Sen ska nog denna tisdag också vara över! 




Funktionär på Svalövscupen

Åkte hem med bussen vid elva imorse från Matilda för att jag skulle sitta funktionär på Svalövscupen 12.30-17.00 så det är så jag spenderar min söndag, inte så farligt med skallebank så det var ju skönt!
Slumrade halvt till på soffan när jag kom hem, 12 h sammanlagt denna helgen var nog lite lite så ska krypa till säng nu och ladda upp för ännu en skolvecka, låt denna gå snabbt tack! 




ÄNGELHOLM-IROCK-TIVOLI

Måste säga att jag hade sjukt jävla kul igår men det är svårt att inte ha de med mina underbara tjejer! 

Började min lördag med att jobba 6.45-12.15 sen hem och varva ner lite innan jag åkte med bussen 14.04 hem till Matilda för att först ta det lite lugnt med film och sen fixa oss inför kvällen. 
Så runt 18.30 satt vi på tåget mot Ängelholm. Åt god mat, sjöng Singstar, drack och bara hade det grymt kul i en lokal som Amalia hyrt, sen vid halv tolv begav vi oss in mot Helsingborg och vårt första stopp väl framme blev iRock (gamla tapas) där vi även träffade Benny och hans kompis, så blev x antal shottar och en öl där inne fram till ett då vi gick mot Tivvan, shit vad många jag kände som var ute, vilket kanske också höjde kvällen! Dansade runder där i mina höga skor, börjar bli riktigt rutinerad med det här att ha höga skor ute! 
Landade i Matildas extrasäng runt 4 och däckade direkt, hyfsat tidig hemgång med tanke på att jag alla andra gånger varit hemma runt 6. 

Bjuder på några bilder här med:














Där regnbågen tar slut

Ja, lite seg på att blogga vet men har helt glömt bort det. 

Idag började jag 10.30 så blev lite sovmorgon, hade fysik/matte4 vilket man ville och därefter lunch innan jag, Matilda, Ada och Marija hade planerat in en fredagsfika nere på ett konditori i stan, satt där i cirkus 2 h, snackade om allt mellan himmel och jord men mest om Kroatien, astaggade jöööööö! 
Gick även en runda på stan innan jag och Matilda tog tåget 15.12 och nu sitter jag på bussen som snart är i Svalöv. 
Ikväll dömer jag Juniorerna i idrottshallen på cupen så det är så min fredagskväll ser ut. Sen jobb och tidig uppgång imorgon mellan 6.45-12.15. Hem och vända sen iväg med bussen 14.04 mot Matilda där jag fixar mig innan vi beger oss till Ängelholm för att fira Amalia med middag osv, sen utgång på det! Mycket bra lördag må jag säga, mycket mycket bra! 
Sen söndag helt fri så blir lite matteplugg och kanske en liten sväng upp till hallen för att kolla till mina små domare haha! 




Nya fotbollsdojjor

Inhandlade eller rättare sagt utnyttjande mina 400kr i presentkort på Team Sportia i Landskrona som jag fått av klubben för att jag alltid ställer upp, och passade på att kamma hem ett par nya träningsskor, matchskor har jag ju mina blåa Nike men har ett par som jag tränar i och de andra har sprungit av sin tid, eftersom de förtillfället är ihoptejpade för att de ska hålla hahah.





Fotbollsgalan 2013

En favorit på tvn nu, nämligen fotbollsgalan, alla fotbollsspelare sitter säkert bänkade med TV4 påslagen. 

Försov mig inte idag men lyckades ändå missa bussen imorse så blev sisådär 20 min sen, kom iallafall igång med mitt PM som ska vara inne på onsdag, fick halva gjort efter lite effektivt arbete. 
Sen var det den dära måndagshålan, tog tillfället i akt att se på Ken Rings dag på "Så mycket bättre", gud vad bra det var! 
Sen matte 4 och skulle egentligen haft matte 5 också men tog en tandläkartid för att fixa ett gummiband samt klippa av ståltråden längst in och därefter begav jag mig hemåt. 


Har kollat gamla Paradise Hotel avsnitt sen jag kom hem förutom den timmen jag och nova gick på långrunda och några andra kisserundor. 

Ciao!

Ombre hair

Fett sugen på att färga en ombre, ska jag? Behöver lite förändring!





Fotbollshelg

Spelade ju cupen igår och det gick svindåligt och vi gick inte vidare, nog pratat om det. Var hemma vid elva och hamna i sängen direkt eftersom alarmet stod på 5.15. Första dagen på nya jobbet på bageriet här i Svalöv, gick superbra och allt gick galant, jobbade till 12.15 sen snabbt hem om och packa väskan och ner till hallen för att döma cupen som idag spelades av F99, och nu har jag ÄNTLIGEN landat hemma för en lugn kväll. 
Morgondagen är en heldag i hallen med både P06 först och sen P99! 

Litta godis på detta så, ha de!




This is My legacy

Torsdag och imorse hann jag inte äta frukost för jag var så himla trött, blev lite många snooze...
Åkte till skolan och hade fysik sen kl 11 så stack jag ner till knutan där min tandläkare ligger och ändra om lite i munnen, sen snabbt upp och käka i matsalen helt alena för lektionen hade ju redan börjat men kom inte så farligt sent ändå, så dubbel matte sen hemåt.
Gick en långrunda med Nova på en timme sen satte jag mig själv i pluggmode och dök ner i alla mattetal, har suttit i köket med hörlurar, kan lätt säga att det är där jag pluggar som allra effektivast! 

Förresten så skaffade jag mig ett jobb idag, mamma var på bageriet här i Svalöv imorse och ägaren där känner jag då jag praktiserade just där i 8:an och 9:an, så nu helt plötsligt hade han bett mamma säga till mig att ta kontakt med honom om lite helgjobb så jag drog dit efter skolan och snackade, så på lördag mellan 6-12 är min första dag, weeeeweee! #cashisking 





Kinesiotape



Såhär ser min rygg förtillfället ut, lagom fylld med kinesiotape eller som man också kallar det "magisk tejp". Ska prova ha det på morgondagens cup när jag spelar och se om det hjälper mot min smärta, fingers crossed! 
Sån här tejp tar alltså bort smärta i muskler, den avlastar och läker olika sportsskador snabbare. 
Så ska ge det en chans nu.

Förövrigt tycker jag sen alla ska ta sig ner till Idrottshallen i Svalöv imorgon kväll kl 18.00 för då går första matchen i Svalövscupen 2013 för oss damer.
Extra skönt att lira på hemmaplan, ses imorgon!

Ciao!


Brush your teeth chica chica

Tyckte nova hade en dålig andedräkt så borsta hennes tänder! 




Paradise Hotel Sverige 2013



Säsongstart den 18:e november, gissa vem som kommer sitta klistrad framför tvn? JAGJAGJAG!!!


So far

Idag tog jag mig upp och var tillräckligt frisk för skolan, känner mig faktiskt ganska bra också för den delen. Hade en liten kort redovisning för en grupp om vad som komma skall i just vårt gymnasiearbete. Sen hann jag ikapp lite av det jag missat på den hålan vi hade fram till lunch. Sen efter lunch var det 2 h matte innan hemfärd.
Sitter just nu i soffan med nova i knäet och kollar på tv, inte så mycket mer att göra.
Kl 18.00 är det teorilektion på körskolan och idag ska det handla om reaktionssträckor, stoppsträckor och sånt skit så är inte hemma förrens säkert åtta, halv nio ikväll. 





for the best believer

Något som kanske direkt inte någon vet så är jag ganska hemlighetsfull, jag håller mycket för mig själv, berättar långt ifrån allt för mina vänner, även dom närmsta. Kanske ligger något i att varje gång jag har berättat något personligt för någon i förtroende så kommer det ändå ut, på något jävla konstigt sätt har folk svårt att knipa igen käften och hålla förtroendet. Så på sätt har det kanske blivit att jag tappar förtroende för många personer, även om det så skulle vara min bästa vän.

I still hold your hand

Stannade hemma från skolan idag då det var kaos imorse. 
Försökte byta bort min körlektion men icke, så tog mig lite någorlunda bättre mot Landskrona och körde i en timme, var tvungen att tanka så påvägen till bensinstationen körde jag igenom jättemånga rondeller så fick till nedväxlingen utan att lägga märke till det själv eftersom man måste ha koll på så mycket annat där, gick till och med bättre genom stan än ute i borstahusen.
Efter körlektionen hann jag mer två vägmärkestest innan bussen hemåt gick 2 gjorda och 2 kvar innan jag börjar med datorproven.
Påvägen hem mådde jag dock lika illa som imorse, skakade som en skåning i Norrland, usch fy!

Så nu får jag tacka för mig, orkar inte mer!



You better dance

Tränade 13.00-14.30 idag i båghallen. Min rygg plågar mig rätt mycket och inte nog med det så vaknade jag upp med halsont... Så man kan säga att jag ligger död på soffan med ryggont, huvudvärk och innan frös jag som en jävel medan jag nu är varm som en het sten... 
Jaha fick iallafall inte skiten på lovet, men fyfan vad jag mår nu...skit mög och pannkaka!

Får se om det blir skola imorgon plus att jag har körlektion 15.30, aja hej och ivaj från sjuklingen här!



That's why I am leaving you

Påväg hem nu från en spontan trip till Helsingborg med Sara för lite bio. Hade sjukt tråkigt så smsade Sara om hon var sugen på att se prisoners med mig och hon hade heller inget för sig så 10 minuter senare var man påväg mot bussen! 
Imorgon är det träning som gäller och sen gås det på skolan på måndag efter en veckas skönt lov, kan inte säga att jag precis gjort något vettigt men ändå! 

Ha de! 




Två nya favvisar





Grattis din bajsunge!


Gratulerar på 9årsdagen lillebrorsan! 

Gårdagens skörd
















Fyfasiken vad kul jag hade igår! Cardan levererade än en gång må jag säga! 
Ovan hittar ni några bilder från kvällen. 
Landa hemma någon gång runt halv sex och somna inom en halvtimme, vaknade lite innan elva utan att vara bakis dessutom, har hunnit ta disken, tvätten och dammsugit med, flitig som satan!

Nu ligger jag på soffan framför filmen Hairspray, nostalgi på den asså, med vovvsingen såklart! 

Ciao

RSS 2.0