we own the night


beautiful goodbye

Min vecka är enklast att beskriva i bilder men har i alla all spenderat den största delen med mina fina vänner. Har  bla. fikat i Lund med Emma & Hanna, haft filmmys med Amelie, kollat EM, godis, fotboll och badkväll igår med Sebbe, Felix, Oskar, Nelly och Annika trots att det bara var jag, Annika och Nelly som badade si sådär lite innan 00.00, hahha.
Idag tar jag väll dagen som den kommer precis som alla andra, äsch detta inlägget känns knappt lönt men i alla fall.
Bilder är roligare än text, so here we go!
 

if you wanna make the world a better place take a look at yourself than make the change

Man ska vara nöjd med sig själv, skita i vad andra säger och gå sin egen väg. Ingen ska bry sig om nedvärderande kommentarer från värdelösa människor, de försöker bara dra ner dig till deras egen nivå, så sjunk inte med dem, istället bara nochalera allt, då kommer du stå stadigt här i livet, det lovar jag dig!
Du är som du är och ingen ska ändra på det om du inte själv vill, man väljer sina förändringar själv inte pga. någon annan, det är något jag har lärt mig och alltid kommer stå fast vid. 
Därför blir jag så himla glad jag när jag ser hur människor har t.ex. tränat sig till en bättre kropp, de människorna tvivlar jag inte på att de fått en bättre självkänsla och vilja för det har dem, eftersom de aldrig gav upp på vägen och förändrades för egen skull inte för någon annans. 
Jag är nöjd över mig själv på alla sätt, trots alla mina dåliga sidor som jag och alla andra helst hade velat slippa, men utan dom så är ju jag inte jag och alla har vi både bra och dåliga sidor ellerhur?
Något alla behöver lära sig är att säga ifrån när någon säger kränkande ord emot en, för det får de som säger de att reagera och tänka på om det verkligen vad nödvändigt och lönt att säga som man gjorde, det visar även hur stark du är som person och vi alla är starka här i världen, fast på olika sätt.

i scream back when i hear the thunder

Runt ett-tiden snörarde jag på löpardojjorna och tog tag i sommarträningen med en runda i Svalöv på 5,5 km och det kändes att det var länge sen sist om man räknar bort i skolan osv. 
Tiden var åt helvete för slö men det kan jag ta eftersom det var ett tag sedan sist, men nu ska det fan i mig förbättras med sjumilakliv. När jag var tillbaka från runda dök jag ner och la mig platt på uppfarten för att komma ner i puls, till det blev det lugn musik som hjälpte mig på traven, satt där i regnet 10 min innan jag tog mig in och började på några styrkeövningar.
 
Ska inte komma tillbaka till fotbollen otränad och slö utan jag ska vara bättre än förr i slutet av juli och det hänger endast på viljan det dära, vilket jag har en jäkla mängd av som tur är, jag ger aldrig upp precis som det står på min rygg.I det här vädret så kan man ändå inte sola och bada direkt så då tar jag mig tid till träning istället vilket jag tycker låter väldigt bra. 
 
Nöjd för dagen och jag får nu se vad resten av dagen bjuder på!

are we human or are we dancers

Midsommar 2012 hemma hos mig, ja vad ska man säga, riktigt kul men dock så fick jag städa helt själv dagen efter trots att jag hade 3 vänner som sov här, men ja, det hör väll till när man har fest.
Kände när jag vaknade upp vid 11.30 efter 7 timmars sömn att huvudet slog som f*n och det tror jag att jag inte var ensam om, haha. Blev alldeles för mycket shottandet hit och dit...
Men jaja, jag lever och det är väll huvudsaken. 
Det blev bakishäng hos mig ända fram till 18.30 igår med Sebbe, Felix, Annika och Nelly med bland annat jordgubbar och film i soffan, lite repande kan man säga. 
 
Idag så känner jag att bakishänget gav resultat och jag känner mig någorlunda repad, lite trött bara, tur det är sommarlov! 
Kollar just nu på kvartsfinalen mellan England och Italien som just nu är på förlängning och kommer antagligen gå till straffar.
 
Har i veckan inga planer som vanligt, ska försöka träffa några fina vänner och få lite kvalitets tid med de man inte sett på ett tag. Nu vidare till fotbollstittande, ciao!
 

save me from myself

Gick upp cirkus kvart över nio idag och skulle åka med 10-tåget till Helsingborg men det var försenat så jag och Nelly tog tåget till Lund och byta till Öresundståget där, när vi kom fram till Helsingborg mötte vi upp Annika och tog oss mot Väla där jag fick syn på min drömklänning, såg precis ut som den på Nelly.com fast bara 1500 kr billigare så den var jag bara tvungen att ha, och kan ju säga att jag ångrar mig inte för fem öre.
Väla-trippen avslutades med mat på restaurangtorget, därefter tog vi bussen till Fria bad där vi spendera ungefär 3 timmar med bad och solning. 
Åkte hem och drog mig upp mot IP med Sara Lundkvist där vi körde brännboll och grillning med laget som avslut på vårsäsongen och nu väntas ett fruktansvärt uppehåll, ska dock försöka hålla igång duktigt med några löprundor i veckan och lite styrketräning. 
Nu har jag kommit hem och är förövrigt hemma själv då mamma och co. ska fira midsommar på Gråen hos moster och brosan min är som vanligt i Torp. 
Imorgon är det midsommar och den räddades upp av mig som tog på mig den förhoppningsvis feta festen med goa människor. Nu ska jag lägga mig på soffan och ladda hjärnan inför imorgon då det är massor att göra. 
Ciao!

kolla mina högra vad på denna bilden, vilken spänst (jag till höger på bilden)

We are gonna be alright

Ja, nu klabbar min blogg.se-app med som många andras så därför får ni gårdagens inlägg här.
Amelie fyllde 17 år och hon Sara och Nelly kom hit och badade lite och solade såklart, snäll som jag är bakade jag en supergod kladdkaka till henne, duktig tjej!
Här kommer ett par sköna poolbilder:

We are the world

Sverige avslutade EM 2012 riktigt galant särskilt med EMs snyggaste mål av vår egen Zlatan Ibra Ibrahimovic!!!
Men själv tycker jag att Chippen gjorde ett riktigt bra inhopp i matchen och låg bakom många framspel.
Självklart så avslutade Sebastian Larsson fint välförtjänt efter hans insats idag och även förövrigt.

Nu lite Eva & Adam maraton!


Save me

Roligaste iPhone-spelet någonsin!
Just download it!


Reason to hope


På ståplatsen som du stod med din pappa

Min vän Oskar är i USA just nu och eftersom varken jag eller Nelly fick följa med så skrev vi en finfin önskelista istället, Hahah lite överdriven med.

Förövrigt så hade jag en mysig kväll hos Nelly igår med henne och Felicia, vi år jordgubbar, lyssna på musik, spela klubb och så massa mer såklart!
Idag åkte vi till Väla dock utan Felicia och istället med Annika, Nellys mamma och köpte nya skuuuuuur som vi säger det, det är minsjäl gutt!

Nu är det bara att ladda upp inför träningen ikväll men även inför Sverige-Frankrike. Fast Sverige är ju urkassa ändå så vad gör det om dom förlorar, dem kan ändå inte gå vidare hahah.


Better off this way

Nya skoooooooor!


tja

tja, vi som busar här... HIHIIHI 

Just to say hello

Du är speciell på ett sätt som inte går att förklara, du är speciell för du vet, du är speciell för att du är du


Från och med du

Så himla sköööööönt med vinst idag, superbra vi var i backlinjen och jättebra stämning, bra avslut på vårsäsongen med 3 - 0 mot Harrie IF!!!
Därefter var jag välförtjänt av en fet kebabtallrik, mmmm, nu kallar soffan och ska lura chrille på lite massage (;
Ha det!


Flickan i ditt liv

Gårdagens festligheter


Captain

Liseberg var superroligt och det tackar jag mina fina tjejer till vänner för och låter bilderna säga resten.

Förövrigt kom jag precis hem från b-lagsmatchen som jag blev inringd till halv tio imorse, vinst med 2-1 och kan ju säga att det är mycket roligare att spela med b-laget än a-laget just nu.
Forrest Gump på 4:an och jag vilar upp mig inför ikväll då jag ska till Sebbe och spendera kvällen där med massa goa vänner.


The best moment with you is when you go away

Har laddat upp inför morgondagens Göteborgstur med frukost, film, en tur på familia med go mat som avslut, sen även match men den pratar vi inte om, om ni fattar vad jag menar.

Åker imorgonbitti 8.40 härifrån upp mot underbara Göteborg och Liseberg med Sara, Ankan, Sara, Saga och Amelie, åhhhh jag som älskar karuseller, lovar att det kommer bli en bra dag!
Nä lite sömn nu så man orkar upp, godnatt!


Make i still remember

Spelkväll hos Sara igår där vi spelar bland annat Ubongo, riktigt kul något som verkligen bör prövas. Sen blev det skipbo, pest eller kolera och yatzy plus massa prat såklart, en riktig girlsnight!

Klockan tio ska jag vara nere på vårdcentralen och ta min andra gardasil-spruta, kan säga att dom är fett jobbiga då det känns som någon slagit dig på nerven och att du fått en blåmärken som spänner i en fucking vecka i alla fall nästa haha.


En som sällan fått en blund innan gryningen

Nathalie tog studenten igår och det var självklart tvunget att firas med fest, grattis fina du hoppas du hade det grymt precis som mig!
Kvällen avslutande med jacuzzibad hos Kim, döskönt!


Svenska jordgubbar ❤

Årets första svenska jordgubbar med vaniljvisp och socker, mumma!



Jag gråter bara i regnet

Dömning har dominerat denna lördag men lite solning på trädäcket och lite shopping på gamla hederliga center syd har också hunnits med.

500 spänn ner i fickan efter ha dömt 2 matcher i Billeberga!
2 h solning på trädäcket!
2 nya plagg till garderoben!
2 flaskor från Tyskland!
Underbart!

Nu fotboll och godis!

 


I'm on a highway to 2:an

Bilder från förfesten hos mig med mina goa klasskamrater innan sista PPP:et i 1:an.
2:an nu är vi påväg i hög fart!


Nu mår jag bra

Skolan har slutat och EM 2012 har börjat, underbart!!!!!


50 ways to say goodbye

Avslutar kvällen på bästa sätt!
Alcatraz och juice :)


OV BEACHHANDBOLL


Hugger i sten

Shit vilken helg, älskar verkligen mina vänner dömycket!

I fredags så anordnade vi en överraskningsfest för vår fina Nelly då cirka 20 pers anlände hemma hos mig vid 20.00 och en kort stund därefter kom Nelly in genom dörren när vi stod sjungande med tårtor, hon blev superglad och det blev en lyckad kväll!

Lördags så var det en dömning men förövrigt slappedag till max med kebabtallrik och massa godis!!!

Söndag idag och gameday, har precis blivit klar lite jobb på endast 2 h denna gången, grym tjej hej!

Nu laddar och taggar jag match med lite musik och käk, out!

 


Finally friday

"det finns saker som dödar mig men det är sånt man får leva med"


RSS 2.0