CERN


På flygplatsen i Geneve för hemfärd, planet lyfter om en timme, hörde det var snöstorm hemma men ska ändå bli skönt att komma hem och sova i sin egen säng med min älsklingsvovve.
Ni får nöja er med bilden ovan utanför The Globe på CERN så får jag visa dom andra sen när jag får tid!
Grymt rolig resa må jag säga!!!

FÄRDIGPACKAD




NATHALIE 20 ÅR








Hade en mycket rolig kväll med underbara människor igår, landa i sängen runt ett skulle jag tro och ja det kändes i foten som attan att jag dansade hela kvällen.
Får alltså idag skriva till kryckorna på packlistan till Schweiz imorgon, ska försöka gå på den så mycket som möjligt men ja det är säkrast att ta med dom. 
Ska snart börja packa och sen efter maten ska jag sätta igång med idrottsuppsatsen så jag får klart den. 

Ciao 

Du bara du

Vaknade upp redan 6.15 idag fast än jag inte skulle gått upp förrens 7.00.
Kollade klart filmen jag somnade till igår och mös med Nova, sen blev det en runda med Nova och frukost på de innan samlingen 8.15.
Spelade bra överlag men jag skulle naturligtvis skada högerfoten i näst sista matchen, målvakten slängde sig och rädda så hann jag inte stanna då jag snubblar till med vänsterfoten på henne sen sätter jag ner tyngden helt snett på högerfoten så jag vrider den helt, duktigt ont gjorde det, tejpa den och spela ändå sista matchen eller ja jag sprang mest runder för jag vågade inte passa eller skjuta med foten...

Aja, nog om de, nu ska det laddas upp inför kvällens 20-årsfest för goa Nathalie!
Sen imorgon ska jag hinna med att skriva klart idrottsuppsatsen och packa innan vi åker på måndag.

Ha en go lördag kompisar!



LAY ME DOWN

Hemkommen från en uteträning i Teckomatorp, grymt nöjd med lagen till cupen som vi spelar på lördag i Eslöv, aptaggad med!!!
Sen är det ju fredag imorgon, hur bra är inte de??
Skola, jobb och dömning är planerna för morgondagen.
Känns skönt att helgen är fullspäckad så att tiden går fort och det snart blir måndag :)

Nu är det dags för dusch och sen kallar sängen, godnattens! 



4 DAGAR KVAR


Växlade pengar idag till Schweizisk Franc, och på måndag lyfter planet från Kastrup, alla är sjukt taggade, kommer bli skitroligt!!! 

Push play

Idag har jag hunnit med att skriva halva idrottsuppgiften då vår idrottslärare var sjuk, så sjukt bitter jag blev när jag kunde sovit två timmar till och sen ville ju jag faktiskt spela bowling som vi skulle, aja jag och Amalia trösta oss med frukostplugg på espresso house, sen hade vi två lektioner och en håla innan det var dags för möte inför Schweiz resan, VI ÅKER PÅ MÅNDAG, gahh ska bli sjukt kul faktiskt!!! 
Åkte till körskolan direkt efter och körde en av mina bästa lektioner, älskar att min körlärare sa sist att det jag skulle göra klara man nästan aldrig på första försöket och vad går jag och gör? JO KLARAR DE, KING!!!!
Snabbt hem och käka och bytta om innan Sara hämtade mig för tisdagsträning vilket innebar löpning och styrka!
Två långa lektioner imorgon och sen än en gång till körskolan så jag får moment avklarat innan vi åker till Schweiz, ska typ tvärbromsa i 90, 70, 50 och 30!
Tänkte sen gå hem till pappa och käka där samt umgås lite med han och Lena!

Nu är det dags för ph, godnattens!




TORTELLINI I MITT HJÄRTA





MATILDA 19 år








Tog endast några fåtal bilder igår då min mobil agera dj hela kvällen.
Men hade en mycket trevlig kväll hos Matilda med dom bästa vännerna man kan ha! Otroligt längesen jag var på en simpel hemmafest som inte slutade med utgång så det kändes jäkligt skönt, i och med min tidiga uppgång igår så resulterade detta med lite alkohol i blodet att jag däckade runt halv två-två hos Matilda och tog mig hemåt idag med bussen halv tolv! 
Nu har jag precis duschat och ska snart inta soffläge med en film! 

Hoppas ni haft en bra helg kompisar, ciaociao!

Scandic Nord Helsingborg




Domarutbildning hela dagen idag, började 9.30 med att käka en duktigt god frukost här på hotellet, körde på till 12.00 då det var lunch och sen 12.45 var vi igång igen, kvart över två en eftermiddagsfika (övergott!!) och nu ska vi hålla på till ungefär halv fem innan jag får skjuts ner till knutan av Tair för att åka till Matilda i Landskrona på middag med tjejerna och sen anländer boysen och då blir de ferre hahah.
Tiden har gått väldigt fort idag och jag har faktiskt blivit lite klokare på vad vi har fått höra på, vilket är ett plus! 

Hoppas på en trevlig kväll vilket jag inte tvivlar på alls och hoppas ni har en go lördagskväll! 

Haudiii


DAGENS PLUS




Nothing at all

Precis kollat klart det nya avsnittet Pretty Little Liars för denna veckan, ahhhh vill se nästa nuuuuuu...


Kollar nu på Project Runaway på paddan i mammas säng och väntar på att klockan ska bli halv sju så jag kan bli hämtad för träningen.

Skolan och körskolan har stått på schemat för idag och jag hade 2 lektioner i skolan varav en var väldigt chill då visningar hade någon lärare, sen åkte jag till körskolan och hade körklektion, börja uruselt och bröt ihop lite där med sen gick att nästan galant och jag har nu klarat av parkeringsmomentet så ska gå på moment 7 nu nästa gång som är på tisdag, vilket innebär att man ska typ visa att man klarar av allt som man lärt sig hittils tillsammans, självständigt och utan problem. 

ONSDAGSLYX




FÖDELSEDAGSGRIS


Grattis på födelsedagen världens bästa Matilda! 

Money on my mind

Påväg hemåt från körskolan, usch det vara hela en månad sen sist, men nu är min körlärare tillbaka och nu ska jag hålla igång allt så jag också kan få mitt körkort inom snar framtid! Körlektion redan på torsdag igen.
Gick i skolan 10.00-13.45 sen gick jag och försökte komma på vad jag ska klä ut mig till maskeradfesten som är tre veckor, ute i god tid? Jo tack, men vill komma på något bra jööö
Satte även mig en stund på espresso house och börja kolla igenom idrottsuppsatsen med en chailatte! 
Nu är det bara hem, ut med nova, snabbt käka och byta om innan det är dags för träning om en timme! 
Tänkte att jag skulle sätta igång runkeeper appen denna gången när vi löper så ni kan få se om jag förbättras från gång till gång.

Nu är bussen alldeles strax himma, ciao!!




They bringing me to you

Så var helgen över ännu en måndag var dags att stå ut med, att det är exakt 2 veckor tills vi sitter på planet ner till Schweiz och Geneve är dock ett plus!
Imorgon är det tisdag andra ser ofta även tisdagar som jobbiga men inte för mig för då har man träningen att längta efter på kvällen och idrott på morgon (dock inte imorgon). Börjar kl 10 imorgon och har tre lektioner sen så tänkte jag lunka ner till espresso house och sätta mig där och plugga en timma innan jag åker mot körskolan för körlektion och sen snabbt som attan hem efter de och byta om innan det är dags för träning, så morgondagen kommer gå übersnabbt!!!

Har faktiskt varit lite duktigt idag vilket jag oftast brukar skippa att vara och gjort mina fysikuppgifter som vi har i läxa tills imorgon, pluspoäng till mig! 
Förövrigt så sitter jag bara och sjunger (som en kråka då) på rummet och väntar på att kvällen handbollsmatch ska börja mellan Sverige och Montenegro! 

Hoppas ni alla också klarat er igenom denna sega måndag, haudeee!



LUGN HELG

Överdrivet lugn helg för min del faktiskt, jobbade igår mellan 8-12 sen hem och la mig i soffan, följde med mamma en sväng till Ikea och sen megasnabb visit hos moster då hon fyllde år i fredags så lämnade present till henne. På kvällen blev det massa chillande framför film/tv. 
Idag sov jag fram till halv tio innan Nova väckte mig, la mig än en gång på soffan och kollade tv, när mamma och Co kom hem så drog jag och Chrille ut och övningskörde, han sa att jag hade aldrig kört så bra, kändes jättebra! Körde lite i Svalöv sen mot torrlösa och sen svängde vi så vi körde förbi Teckomatorp och sen hem igen, astaggad på körlektion på tisdag nu!!! 
Resten av dagen har jag, Nova och steffi kollat massa filmer på mitt rum, supermysig och bra söndag! 

Hoppas ni haft en bra helg kompisar!



FÅNGARNA PÅ FORTET


Sitter i soffan med fångarna på fortet framför mig och det är äntligen fredag igen! Hade matteprov idag och kändes helt ok om man tänker på hur lite jag pluggat, provet resulterade i att jag inte var hemma förens lite innan fem, ett minus där! 
Annars så har ju försäsongsträningen dragit igång med fotbollen denna veckan, vilket har resulterat i en del träningsvärk att dra på! 

Juste, har börjat med filosofi och psykologi i skolan o alla dom diskutionerna där sätter verkligen spratt i skallen på en, himla intressant änsålänge iallafall.

Jobb imorgon som vanligt 8-12 sen kan man säga att min helg är helt oplanerad, kanske övertygar någon att träffa lilla mig, hahha får se hur de går ;)

Ha en skön fortsatt fredagkväll!!!

WORDS BY AMOS LEE

Oh, please, Lord, deliver me to love


Och sen har jag alltid älskat låten "Älska mig" av Myran Granberg och skulle så gärna vilja spela upp den för någon som jag kommer tycka så om, men ja jag fortsätter drömma istället... Eller ja Nova har ju redan hört den lol, my love! 

2013

tänkte köra igenom mitt 2013 huvudsakligen med bilder, de första mörka månaderna hände det inte så mycket men sen så...
en del träning, fokus låg på fotbollen och springtime så blev en del löpning
Valborg i Lund var ett måste
en mysig tur till Helsingör med familj
Götlaborg med klassen

Sista ppp:et i 2:an med tjejerna i klassen där vi käkade hemma hos mig innan
Min broders student 

Midsommar med goa vänner hos Sebbe och sen hos Rasmus
Amandas 18-årsfest sådär lagom uppvärmning till...




ett galet magaluf en veckas tid!


Festandet tog inte slut efter magaluf inte, direkt på Landskronakarnevalen 

En kräftskiva utan kräftor lyckades vi också med hemma hos Oskar
Camping i borstahusen några dagar med familjen 
Jobbade både före magaluf och efter, först med jordgubbar för Lönnslätts bär
Och sen med lite allt-i-allo på Santa Maria 



Underbara helsingborgsfestivalen fre-lör, två extremt grymma dagar 
Poolhäng med volleyboll här hemma med några goa gubbar
Dömde på Eskilscupen, grymt varm dag minns jag så hade hellre legat här...

Som jag gjorde med Linnea en dag på Lomma Beach

Underbara Blekinge några dagar i Oskars stuga med 4 goa vänner


Kräftskiva hos Sara, denna gången med kräftor haha


Ännu en festival, nämligen malmöfestivalen 
Sen var det dags för mig att fylla år och få världens finaste i födelsedagspresent, min älskade nova!
Framöver blev det en del utgångar och de började med avskedsfest för Nathalie och Kim som åkte till Australien

Lokalfest för Elias

Hannas 18-årsfest

Första studentfesten på cardan 
Amalias 18-års fest
Utgång utan syfte

Adas 18-årsfest
Julafton hemma

Spontan juldagsutgång


Saga 18 år
Hockey-VM på arenan i Malmö när de mötte Norge 

Och allt avslutades med nyårsfirande hos Jesper i Asmundtorp!

Årets bästa:
NOVA!

Årets höjdpunkter:
Oj glömde helt bort att jag var ju på träningsläger i Barcelona det är absolut på topplistan, vi hade det så jävla bra!
Magaluf, Helsingborgsfestivalen eller kanske inte i sig själv utan mer förfestandet i borstahusen ena dagen på campingen och nästan heldagen med käk och supande i Helsingör, sen att jag blev arton och att man äntligen kunde gå ut!
+ glömde nämna det uppe också men att jag gått och skaffat mig ett helgjobb som passar mig utmärkt på bageriet där jag stormtrivs!

Årets person: 
Måste ändå utkalla Linnea till det då vi träffades när vi åkte ner till Maggan tillsammans och sen dess har vi klickat så jäkla bra, älskar daj babe!

Årets prestation: 
Känner själv jag har växt som person detta året, jag har gått från att konstant bry mig varför folk tycker som dom gör om mig till resonemang som "ja alla tycker inte om mig men vafan det skiter jag i för jag umgås inte med dom ändå" och det är jag personligen väldigt stolt över. 

Årets nedslag:
Att vi med fotbollen inte nådde kval som vi hoppats på och att jag inte hitta "the one" om man säger så

Årets ändrade planer:
Har blivit otroligt skoltrött och har bytt lite tankar från att utbilda mig till jurist till någon praktiskt utbildning som tex brand och försvar

Årets fortlöpande planer:
Att vilja gå GMU efter gymnasiet 

2014 kommande planerade höjdpunkter:
• Schweiz med Na-klasserna om i slutet av denna månaden
• Alla studentevent
• Balen 
• Seglingen i Kroatien innan student som studentresa
• Studentveckan och själva studenten 
• Ta av tandställningen

SÅ UNDERSKATTAT TILLSAMMANS


DÖDLIGT GOTT!!!

149 dagar till studenten

Påbörjade sista terminen i skolan denna tisdag med idrott där det var hiphop- och discodans, ja tänk er en stel fotbollsspelare där, vägrade kolla på mig själv i spegeln, hade varit en hemsk syn...
Svenska, fysik och religion stod sen på schemat och vi kom igång med lektionerna som om det inte ens varit lov! 
Precis kommit hem nu och har en jävla halsbränna att dras med, verkligen inte kul, men på tal om kul så börjar träningen och hela försäsongen idag men löpning och styrka, kommer troligtvis hem med en hel del träningsvärk ikväll och kommer säkert somna direkt! 

Ha de

dagens outfit 

EBBA 18 ÅR


















Totally me




TILL FINAL




CLASSIC - MKTO


kär i denna förtillfället 

UNGDOMSKAMP I MALMÖ

Glömde säga att jag var på ungdomskamp i Malmö på laserdomen där med ett gott gäng vänner, själva laserdomen gick bra och något sånt laserrum där man inte skulle nudda lasern, men sen prickskytte och sumobrottningen gick inte så värst bra hahah...

jag var "ZOMBIE"








Imainge dragons

Idag var jobb faktiskt jäkligt roligt, många beställningar och sådant så Maria var i butiken längre än vanligt så man hade någon att snacka med och fördriva tiden, och så ska vi typ förnya lite och prova på att ha lite nytt som vi inte haft innan, hjälpte till med någon tårta också, gjorde semlor och lite sånt. 
Och vips så var klockan över elva och det var dags att börja städa lite eftersom vi stänger tolv.
När jag kom hem käka jag lite sen sola jag ca 45 min och hoppa in i duschen efter de.
Inga planer för denna lördag faktiskt, men imorgon ska vi ut i Helsingborg på Harrys där det är sånt trettonsdagsevent, plus att vi firar in Ebbas 18-årsdag som är på måndag, hur bra låter inte de?!? Kommer bli hur roligt som helst.
Känner att jag festat grymt mycket på senare tiden och de blir ju inte mindre framöver med att studentevent, Kroatien och själva studentveckan i sig haha!!! 



BÄNKAD FRAMFÖR HOCKEYN




Du är det finaste jag vet







Morsning korsning


Monmon

Har vaknat till liv nu efter att ha varit dödstrött igår, inventera ju som varje på på Willys i Lödde kl 16.00 till runt 19.30 vilket var ganska snabbt eftersom vi brukar åka där ifrån runt halv nio-nio vanligt vis.

Firade nyår hos Jesper i Asmundtorp med trerättersmiddag och fina vänner, blev ett bra avslut på 2013! 

NYÅR












RSS 2.0