PUT HER FIRST




Som mitt horoskop stämde idag, för den bruden tog faktiskt KÖRKORT idag, *glädjeskutt* osv, behövde verkligen detta, lite lycka och glädje för all mödan, sen att jag åker till Krotien om cirka 26 timmar gör ju bara hela min värld bättre, fyfan vad bra jag ska ha det!!! BRUTALT taggad på livet förtillfället, när jag kommer hem så är det ju studentvecka och student direkt, gotte!!!

Efter uppkörningen så åkte jag till skolan fixa lite där och sen en sväng på stan och inhandla en solhatt, en jättefin klänning samt en midjekjol med sånt kort linne, åhh perfekt inför resan!!!
Jag och Matilda smaka för första gången en smoothie på Juice Bar, fy fasen vad god den var, lite dyrt men man får unna sig ibland.
Åkte hem och tog bilen direkt för att ut och köra, ÅHHH VILKEN KÄNSLA! Körde Amelie till Asmundtorp och sen hem innan det var dags för träning i det soliga vädret.

Känner att positiva Daniella är tillbaka, jag är tillbaka i min bästa version!

LITE GOA LÅTAR








WICKED WONDERLAND



Idag har jag spenderar mestadels av min tid ute i solen, käkade frulle ute på altanen och solade sen nån timme innan Amelie och Sara kom förbi en runda, åkte till Helsingborg och växla pengar och sen klanta jag mig och trodde jag hade det lilla mötet idag men NÄ DET ÄR IMORGON.... Bra där Daniella!
Åkte hem och packa väskan och körde sen till Härslöv och gick på linjen när dom spelade mot Torp!

Nu är det dags att söööva, körlektion 6.55 imorgon, döda mig långsamt....

BRANDMANSTEST, CHECK!



Gjorde ett brandmanstest eller löpbandstest kallas det också i söndags på brandstationen här i Svalöv som jag ska skicka med min ansökan till vidareutbildningen "Skydd mot olyckor",
det innebär att man ska gå i 6 minuter på ett rullband med 8 graders lutning (låter mindre än vad det är) fullt brandmansutrustad med byxor, jacka, hjälm och gasbehållare, brutalt varmt och kändes verkligen i vaderna.
Ska även skicka med simtest som jag ska försöka få avklarat imorgon på badhuset i Landskrona.

WILD ROSES



Varför är det enklare att hinna med att blogga när man har fullt upp än när man i princip inte har något att göra?
Har endast en ca 30 minuters lång lektion på fredag och ett feedbackssamtal imorgon på ca 15 min. Eftersom allt är avklarat i skolan! 
Kan dock behövas lite vilodagar nu innan det tar fullt fräs, flyger ju till Kroatien på lördag morgon på studentresa i en vecka sen kommer vi hem lagom och direkt på studentveckan och studenten, perfa!!! 
Full och gla i hela 2 veckor på rad, lagom hahah!

BAL PÅ ÖRENÄS SLOTT




























JAG HAR SETT HUR DEN DÄR SKITEN TRÄR PÅ DIG

Skrev egentligen ett inlägg igår som jag tydligen glömde publicera, dock inget viktigt, låg bara hemma hela dagen, pluggade faktiskt klart halva uppgiften som är tills på fredag.
Sen på kvällen hämta Midde och Almin mig så dig vi på domarmöte/träning i Torp med Landskrona Domarklubb, tycker egentligen sånt är ganska tråkigt och svårt för det är mycket enklare att ta en situation när den verkligen sker. 

Idag så hade vi redovisning om vårt gymnasiearbete och sen en lång lunch där jag och Matilda mötte upp Nelly och  stack till Haket för lunch. 


Sen var det bara psykologi kvar som gick snabbt och smidigt som vanligt, så nu sitter jag på tåget hemåt i regnet. 
Ikväll går jag på linjen i DM-slutspelet för Damer i Hörby FF som möter DFF Kristianstadstjejerna. 

Ledig imorgon och bal på fredag! 

ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Efter en tripp till väla med Mamma ich Hampus för att kamma in det sista inför balen på fredag så hade jag tid hos Jenny Matic här i Svalöv för fransförlängning, och oj vad nöjd jag blev, sjukt bra blev de, gav henne lite fria händer när det gällde längd och böjning och tadaaa:






Ser numera sminkad ut UTAN smink, överbra!

CARRY YOU HOME



OJ VAD BRA LÅT ISTÄLLET!
Fastnat helt för Zara Larsson nya låt, grym brud må jag säga! 

SPONTANT ÄR BÄST

Då har denna helgen också flugit förbi, i fredags så somnade jag på soffan redan vid nio eftersom jag var så trött.
Sen började jag lördagen som vanligt med jobb 6.45-12.15, sen snabbt som attan mot Klippan och match, blev tyvärr ingen seger men vi spelade hyfsat bra med tanke på att vi hade 3 st innemittar borta.
Trött som ett as kom jag hem och skickade till Amelie så vi gick och köpte detta:

... Och kollade film, sen ringde Sara och fråga om vi skulle med till Torp och Oliwers nya lägenhet, så jag, Amelie, Sara, Felix och Oskar tog oss dit på cyklar, olyckligtvis spöregnade det när vi cykla hem vid tre...





Idag har jag, Chrille och mamma varit uppe på IP och kollat både på B-laget och P03 innan det var dags att ta sig till Borstahusen för att gå på linjen på Besa - Allerum Herr div.6!
Påvägen hem så köpte vi med oss kinamat till middag och nu är det dags för dusch och sängen sen.

Hoppas ni haft en bra helg vänner! 


SAY MY NAME



Har förtillfället tagit en paus i pluggandet, har ju tyvärr fysikprov imorgon, dock det enda jag har imorgon så det är ju skönt! 
Tror det mesta sitter hyfsat iallafall, så ska snart käka och sen har jag lovat Hampe att vi ska se Frost efter maten så det är så min onsdag ser ut.

Fick ett sånt ryck innan och tog på mig studentklänningarna tillsammans med studentmössa, fyfan vad bra det blev, och oj vad jag längtar nuuuuuu!

LUNCHDEJT



Med Hanna och Matilda! #finmiddag

HÖRLURARNAS FAVORITER FÖRTILLFÄLLET







STAY WITH ME



http://open.spotify.com/track/5ymtzcwlS4rLXJ2PMlSNPr

TURNING TABLES



Det känns att allt börjar gå mot slutet då massa lektioner inte längre existerar, denna veckan ska/har bestå/bestått sammanlagt av 5 lektioner och 1 prov, galet!
Dock är det tur då jag har tankarna på annat och kan inte riktigt fokusera, så torsdagens fysikprov vet jag fan hur det kommer gå..
Men lite träning ikväll ska nog kunna hjälpa mig en stund iallafall!

Haudi

VAD SKULLE JAG GJORT UTAN DIG




YOU CAN TELL EVERYBODY

Igår och idag har varit väldigt lika, har dömt och jobbat båda dagarna. 
Idag skiljer sig lite då min älskade förebild och egna pappa fyller år, fyfan vad du är bra!
Överraskade honom genom att komma utan förvarning med blommor och godis, glad blev han iallafall!!! 
Tog min lilla vovve med mig som förtillfället ligger och myser i mitt knä.
Vilket bra avslut på denna lördag, ska åka hem med tio-tåget då det är match imorgon, hemma kl 12.00 på Svalövs IP!
Juste och sen dömning på kvällen där.
Sen var denna ledigheten också över, men inte långt kvar nu...



1 MAJ

Igår begav jag mig redan kvart i nio till Helsingborg, mötte upp Matilda och tog en tripp över till vårt kära grannland för att inhandla lite go valborgsdricka, lagom tillbaka till runt tolv men blev inget Lund för vår del utan vi 
gick till skolan istället, men efter så drog vi ner en gott gäng till gröningen och spela kub, hade go musik igång och grillade lite, riktigt mysigt faktiskt!
Stannade till halv sex innan jag begav mig hemåt för att fräscha till mig lite och sen bege mig mot vännen min Sara.
Hade en trevlig kväll med lagom mycket dricka och massa goa låtar, sånt där som alla kan, så blev en del allsång. 

Idag vaknade jag upp runt halv tio, eller rättare sagt klockan var satt då eftersom jag var tvungen att ta mig till IP och döma P00 - Högaborg, gick bra som vanligt, väldigt kul att höra efteråt att alla tycker att jag är så bra och ger massa beröm, då blir man glad!
Åkte hem och tog det lite lugnt innan jag och mamma körde till Center Syd för lite bal/student inhandlingar, blev två studentklänning (ja två, eftersom det är helt omöjligt att hålla en klänning ren hela dagen när man ska vara på flaket osv)...


...kollade på balskor o studentskor också men får tänka lite till på det.
Fick även med mig lite annat fint som jag egentligen inte skulle ha men inte kunde låta bli att handla...






Nu ska jag bara käka med familjen och bara va, andas lite, hoppas ni hade en din Valborg och är alla är riktigt bakis idag! 

VALBORG























RSS 2.0