Human nature

Var och såg Junior-VM i ishockey mellan Sverige-Norge på arenan i Malmö med familjen idag, vilket tryck det var i hallen, 10-0 till Sverige med på de! 
Satt precis bakom mål, sånär dom sköt upp i pleksiglaset så trodde jag att jag skulle dö, inte lite hårt dom skjuter heller!




SAGA 18år


















JULDAGENS UTGÅNG

Hade bestämt mig för att inte gå ut i förrgår men blev spontant taggad ich tjata mig till att Linnea skulle följa med så när det var 25 minuter kvar till bussen gick satt jag fart att föna håret och fixa mig, hann dock inte fixa håret utan fick göra det hos Linnea sen. Föra lite hemma hos henne innan vi tog bussen/tåget in till stan, lämna våra saker på Harrys och tog stämpel sen gick vi till iRock och shotta och träffa massa gott folk där! Fy vad lång kön var in till Harrys sen när vi kom tillbaka, hade dock VIP så det gjorde inte något för mig men fick höra att vissa folk stått i kön 2 timmar, hur pallar man de asså?!?!
Blev en bra kväll och jag gjorde rätt i att dra ut må jag säga! 






DUKTIGT NÖJD





TRUE




MINA KLAPPISAR





+ pengar av pappa

GOD JUL






EN JULFIN VOVVE






FAMILIA




Åkte till Familia för att se om jag hittade någon julklapp trots allt, även om jag har sagt att jag inte ska köpa något till någon, och ja det förblev så för jag köpte två tröjor till mig själv istället haha, ska ha den vita imorgon! 

Men köpte en blombukett till mamsi på Svalövörten här i byn, inte så julig men jäkligt fin ändå och mamma blev iallafall glad! 



UPPESITTARKVÄLL






JULGODIS

Bakat pepparkakor, risbräck, snöbollar och knäck idag, alldeles själv eller ja nästan syskonen tappa suget efter några pepparkakor så! 

BÄSTA LAGET!




4:e advent




fredagens bravader

Hade sjukt kul i fredags och firandet av Ada blev riktigt bra med både tjejerna från klassen och mina kära vänner från Svalöv! Kvällen blev en ADA-SHAKESPEARE-iROCK-TIVOLI-KEBABKUNGEN-ADA
Till slut blev det bara jag och Erik som landade hos Ada kl 6.00 även fast det skulle varit tre till haha, sov till ungefär halv tolv och sen städa vi undan och käka lite eller ja jag käkade. Sen kom Eriks mamma och det blev lite fika och jag hängde på som ett extrahjul som vanligt...
Åkte hem med två tåget och spenderade resten av dagen på soffan och massa film med familjen och kusin och Co, alltid mysigt att ha dom här! 

Söndag idag och tror vi ska julbaka igen lite här hemma annars inget planerat, skönt med lov och man behöver inte ha någon jäkla söndagsångest. 









ED SHEERAN




GUDOMLIG KVINNA!




Happyland

Livet är allt bra nu asså!



Until the world stops

Allt i skolan avklarat och imorgon går vi på jullov, hur bra är inte det?




TAGGADE ELLER?




Put your hands up in the air

Grymt skönt att vara ledig denna onsdag, har faktiskt både chillat och pluggat inför morgondagens fysikprov!


Nu typ de 2 senaste timmarna har jag taggat upp mig inför fredagens bravader, gud vad kul vi ska haaaa!
Har såklart först avslutning med skolan i kyrkan sen ska jag hem och jobba till 16.15, snabba mig hem och fixa mig till det snyggare jag, innan bussen går 17.46 hemifrån mot Helsingborg och Ada, käkar vi god mat och drar igång kvällen med 20 tjejer från klassen. Självklart följer en hejdundrande utgång på de, iRock, Shakespeare, sen stänger vi Tivoli OCH Lila! Innan jag slaggar hos Ada, ja ni hör ju bara hur bra det låter, då kanske ni förstår varför jag längtar till fredagkväll? 
Sådär en go festbild som avslut på detta inlägg! 

NU ParadiseHotel! 

Put on my blue suit shoes

En lektion igår, två idag varav en var idrott och en bara lyssna på redovisningar, ledig imorgon, prov på torsdag och en föreläsning sen avslutning på fredag, vilken höjdarvecka!!!
Var hemma igen redan 12.00 idag och käka lite samt hängde i soffan, innan jag åkte mot körskolan, hade lektion med Dennis då Anette har opererat sig, godkändes på backning och vändningar men var sjukt trött idag och blev arg på mig själv en del gånger, bara för att jag vet vad jag gör fel när jag gör det...
Kom hem och gick rundan med nova sen åkte mamma, jag och brosan och handla all julmat, BARA EN VECKA KVAR NU JU?!?!

Har precis startat igång Footloose efter att ha checkat PH, vilken underhållning idag asså!
Nä godnatt på den, ciao!



STUDENTFESTEN - GRYMT BRA FILM!





Dagens outfit





PAKET 😍






I will stand by you forever


bäst i hela vida världen♡

sådär har precis kommit tillbaka från en runda med nova, innan dess låg jag ett bra tag i solariumet och på det en dusch, hatar att vara blek, riktigt fult, så känns bra att få lite färg. 
idag har varit än sån äkta standard söndag, inga planer och bara slappande med film. fast jag skrev min analys på 1,5 sida på en timme nu ikväll med, effektiv brud!
nu ska jag sätta igång ännu en film ich mysa ner mig i sängen med nova, godnatt!

Luciafirande 13/12





I can't help falling in love with you

Vilken jädra lagfest igår, blev askalas efter alla lekar och skit o mög....mår verkligen dåligt idag, mamma fick tvinga upp mig kl 6 så jag kunde ta mig till jobb, kände mig kräkfärdig genom alla fem timmarna, vilket jag fortfarande gör men det var riktigt jäkla roligt igår, som vanligt då! 
Har bara tagit det lugnt sen jag kom hem, bestämde att vi skulle ha tacos idag så handlade och hjälpte mamma med att fixa maten. Sen cykla jag och handla godis med småbrosorna och nu sitter jag bänkad i soffan framför Harry Potter på 5:an :) 
Morgondagen är oplanerad men måste iallafall skriva min svenska analys.

Hope you have a good saturday!






We don't have to worry about nothing

Hade som sagt studentmöte kl 8.00 till ungefär halv nio, ser fruktansvärt bra ut med allt gällande student, bal och olika event! 
Flyttade fram fysiken till direkt efter, alltså halv nio och hade en genomgång på cirkus halvtimmen, sen slutade vi, hahah så grym skoldag! 
Så jag och Ada gick och fika på "Kafferepet", megamysigt där, sen gick vi till Kullagatan och vips så var Matilda där så hon joina på lite shopping, sen skulle Ada hem och vi mötte upp Marija och Michelle istället, shoppade lite mer och fjönta oss! 
Åkte sen hem med tåget halv två! Käkade vid fyra och har precis kommit tillbaka från långrundan med vovvsingen, ska byta om strax och dra mig mot träningen. 
GUD VAD BRA DAG IDAG! 

Some pics:







there is a free way

En lektion idag, en imorgon och en på fredag, hur bra är inte det? 
Idag var jag som sagt i skolan på en lektion sen åkte jag hem, körde och fixa lite ärenden med mamma (jag körde :P) och sen hem käka innan jag gick långrundan med nova och sen hamnade jag hemma och har inte gjort något sen dess. Väntar på att Paradise Hotel ska dra igång kl tio så jag kan sova sen.
Imorgon är det först något studentmöte kl 8 sen fysik och sen planerade jag och Ada in en mysig fika i stan för lite skitsnack och tagg inför hennes födelsedag och första utgång nästa fredag! 

Hoppas ni haft en bra dag kompisar, ciao! 



Jag har namnsdag idag!


bästa mammi! 

Don't look back in anger

Höll i idrotten med Amalia och Maxi idag, kickboxning, grymt roligt må jag säga, alla var verkligen döda efteråt! 
Sen höll jag i mitt tal på svenska om att folk ska sluta klaga på onödiga saker, gick också bra där. 
Sen snabb fysik innan jag tog med mig ett McDonalds mål på tåget mot Malmö för möte med vår mentor till gymnasiearbetet. Innan vi åkte hem blev det en sväng inom Triangeln, prova forzen yoghurt för första gången, tycker det smaka ganska likt glass, vara typ tillbehören som toppa det bara! 
Nu ska jag hoppa in duschen efter en go inomhusträning, sen väntar ParadiseHotel såklart innan det är dags att nanna kudden, ciao! 




Sug på den karamellen då




NEW





Only when i stop thinking about it

Sitter och argumenterar med mig själv om hur tråkigt matte 4 är men att jag ändå måste plugga men vill verkligen verkligen inte...
Har precis gjort klart vår indrottsplaneringen, sådär för att inte få ångest över att jag inte plugga, och ska öva på mitt tal tills på tisdag med, sen måste jag nog tvinga mig till lite matte, har en fruktansvärt dålig känsla på att jag inte kommer klara nationella imorgon...
Får nog ändå börja med matten nu ÅHHHHHH BAJS!
Annars ska jag äta knäck tills jag blir fet eller något, tur det inte är mer matte 4 efter detta! 




Give me a reason and i won't break down

Skolan var stängd igår pga vädret så passade på att börjar jobba lite tidigare, så det blev 12.00-16.15 istället, cykla hem och käkade hemlagade pizza, sen hämta Oskar och Nelly så åkte vi hem till Oskar där kvällen spenderades med idol, mys och tjockande, Erik joina efter hans match runt nio. 
Gick hem lite innan elva och så var det dags att sova! 
Klockan ringde klockan sex imorse och fem över halv sju cyklade jag i snön mot jobb som varje lördag 6.45-12.15! Gick ovanligt snabbt idag vilket också var skönt, något svårare att cykla hem sen då det kommit massa mer ny snö men jag kom hem oskadd. 
Gick långrunda med nova där Kevin och Hampus också följde med, sen satte vi igång med julbak här hemma, fixa ihop pepparkakshus, gjorde knäck och rischoklad och igår gjorde mamma kola och kokostoppar.
Nu har moster och Gunnar kommit hit och så ska vi äta gott, annars är kvällen oplanerad och kommer troligtvis spenderas hemma på soffan eller så. 
Ha en go lördag kompisar!












Totally me





Myslåt i stormen




FRUKOST





LANZA Sill Serum

Beställde precis hem två stycken av dessa för endast 247 kr från http://backsand.se 
Det är skitbra för håret och stärker det jättebra, fick det introducerat av frisören idag och fick även lite i håret, jättebra!!! 



Mindgames

Hade fotboll på idrotten idag för hälften av gruppen hade judo som vi redan haft, sen var jag publik på svenska där 5 varje lektion har ett 4-6 minuter långt tal och sen hade vi faktiskt en grymt föreläsning där Lars Peter Loeld typ läste tankarna och gjorde olika roliga experiment på oss, superintressant och ganska sjukt med hahah.




Lunch på det och sen begav jag mig till Väla och frisören. När jag var klar åkte jag hem och lagade mat med mamma innan det var dags för träning. 
Köttade benen något jävulusiskt innan vi börja spela, jag lovar att det var ingen vacker syn när vi sprang runt där och knappt kunde gå, antingen sträckte man benen och då såg det ut som man sketit på sig eller så slappna man av och då såg det ut som att man var typ full hahahh.
En dusch på detta sen kallar sängen och Paradise Hotel, ha det gött kompisar!




Gått och blivit med ombre

Före

Efter

Under tiden 



Sådär, sjukligt nöjd med Andrea's insats på mitt hår, mycket trevlig också för den delen. Gjorde min ombre på Hårdesign på Väla i Helsingborg och gick därifrån med ett leende på läpparna, tog cirkus 2 h, vilket inte var så farligt med te, pepparkaka och en hög skvallertidningar :) 

ANKAN-IROCK-LILA-TIVOLI









Förfestade hemma hos ankan, tog några shots på iRock, twisterdrink på lila och sen VIP på tivoli! Ja så såg min kväll ut igår, dansade till lite innan tre och sen tog vi bussen till Landskrona och blev hämtade av Saras mamma, landade gott hemma i sängen runt 4, hyfsat tidigt om man gemför med andra utgångar. 
Idag mår jag faktiskt bra och ja det år väl bara som vanligt att jag tappar aptiten men är ändå hungrig. Käkade iallafall pannkakor för nån timme sen men syskonen och nu är det bara jag, Ralle och nova hemma för dom andra är på julskyltning i byn.
Nu kollar jag på Monsters Inc och har precis öppnat min första lucka i chokladkalendern, det bästa med december. 
Ha en bra första advent! 




RSS 2.0