Got a good feeling

Tog 8-tåget imorse, använde ett av McDonalds appens erbjudande nämligen en yoghurt och müsli, goodie!!!
Gjorde sista laborativa delen sen biologin och tadaaaaa NU ÄR JAG KLAR MED ALLT! Så jäkla duktig, inte ett enda jäkla F på någonting man har gjort eller lämnat in!!!!!
På bussen sista biten hem var vi tvungna att hoppa av bussen och vänta på en ny då den gick sönder haha, men gick ändå ganska smidigt!

Nu kallar poolen efter min svettiga kropp, ciao!!!!


Dagens outfit


Benen blir till tegelsten

såjaa, avklarat 4 h nationella i fysik, gotte!!! Har det sista plugget i 2:an imorgon där det är den laborativa delen som ingår i nationella och sen en sån chill e-examination i biologi om sex och samlevnad när man får ha alla anteckningar och internet med sig, gotte!!!!
när jag kom hem så la jag mig vid poolen direkt, åhhh så skööönt, sen när solen gick i moln käkade jag framför tvn till oth innan träningen.
var knappt något folk på träningen och har dessutom match imorgon så det blev fotbollsgolf och gissa vem som vann?!?! JAG OCH LINDA, GOTTTEEE!!!

som sagt match imorgon, sen på lördag så ska jag döma i landskrona och på kvällen är det lagfesstttt i kävlinge, söndag döma i lödde och kanske lite övningskörning! BRA HELG!
sen är det bara 3 dagar kvar till SOMMARLOV!!! weeeeweee


drömbalklänning

den här måste bara jag ha på balen nästa år, ett år dit men ändå hahah..


Dagens outfit


för du kommer aldrig se det därifrån jag står

tog premiärdoppet i poolen med sis idag, det var mycket varmare i vattnet än förra året måste jag säga och ändå var det bara 19 grader haha ;)
sen blev det upp och döma småtjejerna, var med på sista delen av träningen och sen kollade jag klart derbyt, 4-0 till vår hemmalag!!! Älskar att Kågeröd var så stöddiga och typ sa att det skulle bli en enkelt vinst och tre pinnar skulle hem sen går dom och förlorar med 4-0 haha, nä det blev inga pinnar idag grabbar ;)

nu duschen sen la sängen, kort dag imorgon i skolan! Weeeee


lite nya goa låtar


dansa som en idiot

Ligger hemma och kollar på oth (ja jag är besatt) och hoppade skolan idag eller asså jag mailade och frågade om jag fick jobba hemma istället för vi hade bara räknepass samt avslutning på svenska idag så det fick jag.
Ska titta på några avsnitt till innan jag ska råplugga fysik inför nationella slutprovet på torsdag.
Ikväll dömer jag F14 sen ska det tränas, kollar säkerligen också herrarnas match lite, det är ju derby, Svalöv-Kågeröd!

Det var dagens planer, ciao!


När plugga är det viktigaste så tycker man att allt annat är tio gånger roligare

tjenäää!
började dagen segt att dra mig själv upp ur sängen och när jag kommer till första lektionen så är den frivillig, jag kunde sovit en timme till...
men sen flöt dagen på bättre, supergod mat i skolan, och hann med ett tåg tidigare, tummen upp för det!
mötte nellsa och annika på tåget, alltid lika kul att sitta med vännerna man verkligen älskar!
när jag kom hem så satte jag mig framför tv och spelade massa bra musik samt började ladda ner alla one tree hill säsongerna igen.
fick ett ryck och ringde annika och sa till henne att vara i sireköpinge halv åtta för jag skulle springa milen ut där så vi kunde köra backintervaller, så jäkla skönt efteråt och känner redan att träningsvärken är påväg i ben, vader, mage och rygg, gotte! :)
precis dejtat duschen och ligger i sängen framför första avsnittet av oth, nu kommer jag bli besatt igen, men fan vad bra den serien är.
ps. börjar två imorgon, fucking bästa tisdagar!!
godnattens


It bringing me to you

så himla besviken på mig själv idag, började fan gråta när jag gick av planen efter 90 min idag, så jävla dålig insats...
nog om det, som min tränare sa till hela laget "det är bara att bryta ihop och glömma sen komma igen"

nu ska jag lägga mig och samla krafter inför sista veckan med plugg, sista hela veckan med för den delen, usch står inför kemi muntlig redovisning, slutprov i fysik, muntligt prov i biologi, svenska romananalys, engelska bokrecension och tyska uppsatsinlämning, tackar mig själv för att jag är klar med svenska, engelska och tyskan redan sen innan,

Godnatt säger jag med lite urfina bilder på mig och min ängel!


Mors-dag

Du är alltid där för mig när jag behöver det som mest, du står bakom mig och håller min rygg, får mig att känna mig trygg. Även om vi bråkar och gråter en skvätt så vet jag att vi alltid kommer att hålla varandra tätt. Dina ord betyder mer än allt annat på denna jord. Jag älskar när vi bara helt upp och ner ger varandra inte en sån lam utan en stor jäkla bamsekram.
Dom stunderna när vi tillsammans skrattar och ler så finns det inget annat i världen som får mig att känna mig så glad på högsta grad.
Min älskade mamma, du är den bästa personen i hela vida världen!
Jag älskar dig!


Pussgurkan


My heart breaks a little when i hear your name

Sitter påväg hemåt från Hököpinge Kyrkby med Emma, var på infomöte om sommarjobbet och eftersom hon också skulle dit passade jag på att åka med henne. Sjukt trevliga alla är och jag ser verkligen framåt emot detta sommarjobbet, ska bli riktigt roligt!

När jag kommer hem är det bara och vända igen, 25 års fest för kusinen min uppe på klubben, hoppas på en trevlig lördag! :)

Ciao!


Fenomenalt bra!

poolen fylld nu, låt oss få stekhet värme och sommarlov så hade livet varit helt jäkla perfekt


VEM VILL GÅ PÅ CAMPEON NU? INGEN INGEN

jag och brudarna vann Procce vs Campeon matchen idag med 3-0, så jäkla gottttttt!!!!


Liseberg 2013

Gud så kul vi hade i Göteborg, besökte Chalmers, käka på Pizza Hut, Liseberg med massvis med karuseller och skojsigheter!!!


On our way to götlaborg

Btw. Har världens bästa mamma!!!


Döblöt och urkall men lika gla är jag för de, för imorgon är det liseberg

Påväg hem från matchen jag dömde nu, blev väldigt mycket försenad då det var 8 min kvar så skadade sig en spelare sig så vi fick ringa ambulans och vänta på den osv. troligtvis ett brutet ben när har trampa fel i en närkamp.
Fryser som satan efter det också eftersom att det ösregnade under hela matchen...
Menmen, Liseberg imorgon, åker kl 8.00 från Hbg med en buss lastad med taggade NA2A:or, ska bli så jäkla kul, ska kolla på schalmers innan också men det är ju inte det roliga haha.

Täcker skriker efter mig där hemma, så jag säger godnatt för idag!


Do you want me or do you want me dead?

Sitter inne i skolan mysrum och övar på vår historiaredovisning om saltupproret, inleder med trailern för "SALT" med Angelina Jolie sen lite babbel om det hela innan vi avslutar med en scen där jag är vår lärare Andre (utklädd och sånt ja) och där vi typ diskuterar runt om ett bord, precis som på de vanliga lektionerna!!!
Hinner bara hem om och vända sen innan jag ska iväg och gå som AD i Harlösa på en herr div.6 match, sen bingen när jag kommer så det kan bli torsdag och LISEBERG!!!!

Ciao


Dagens outfit


Dagens outfit

chill as hell


Dagens i-landsproblem

...att behöva äta mackan med kniv och gaffel för att tänderna värker som satan :( aja, glad för att jag kan äta iallafall.

Riktigt skönt med sovmorgon idag, vaknade innan alarmet, redan vid tjugo över nio när jag hade kunnat sova till elva, kollade en film, käkade frukost och sen begav jag mig mot skolan, två lektioner och lite rep inför historia redovisningen innan lektionerna började, hade läxförhör sista lektionen vilket gjorde att jag hann med två tåg tidigare och var hemma kvart över fyra, najsssss.
Nu har det börjat ösregna här i Svalöv och jag taggar träning, gotte!!!!

Ciao!


far too kind to others when I should stand up for myself


Time-Bomb

Har fått snille på All Time Low, typ asgrymma särskilt albumet Dirty Work, lyssna lyssna lyssna!!!

När jag kom hem idag så var jag en sväng på Apoteket, hem igen sen hämtade jag Kevin på fritids, grillade hamburgare till middagen(grillmaestro), följde med Chrille och Kevin upp på IP och hjälpte småpågarna med träningen, alltid lika kul att spela med alla mina små blivande stjärnor!!!
Duschade när jag kom hem och sen var det dags för måndagens nya Elementary avsnitt, greatsome!

Sovmorgon imorgon, så jävla najs att gå upp 10, halv 11 och veta att man ändå ska vara i skolan 1,5-2 h innan för att fixa med historian, gotte är rätt ord då!

Nu ska ja slå på en film och sussa, love daniella!


All Time Low

Sitter på knutan och väntar på tåget hem, har precis varit hos tandläkaren och satt sista plattan på tanden som ligger bakom dom andra, så nu hoppas vi allt går snabbt så jag kan få av tandställningen.
Har egentligen två lektioner till men åker hem då det troligtvis snart kommer göra hyfsat ont.
Så hoppas jag hinner hem och äta innan värken kommer!
Planerna för idag är att plugga lite historia och svenska, annars ta det lugnt! :)

Ha dee


i feel like dancin'

http://open.spotify.com/track/655ooO5eAEicphEHAhZTS1

nya repeat-låten!!!


Mina änglar


Burn it to the ground

Lyssnar på sån här musik för att få ut lite känslor, ilska, närmare bestämt, så jävla arg för tillfället, fyfan för idioti och människor som kommer med det där extra ironiska "haha" på slutet eller *blinksmileyn* för att reta upp, prata förhelvete inte med mig då!!!

Sorry hetsen, men jag var tvungen att skriva av mig lite.
Sov längre idag efter att ha somnat på soffan igår och missat vem som vann men tog igen det genom att kolla på Facebook när jag vaknade.
Tog det ganska lugnt och gjorde lite krabbelurer som jag käkade samtidigt som jag började plugga, har gjort klart labbrapporten nu så kan "endast" fokusera på historian till mestadels även om jag har ett läxförhör i svenska och ett läsförståelseprov i tyska.
LÄNGTAR TILL TORSDAG OCH LISEBERG MED KLASSEN, WHOOPWHOOP!! #daniellaskaåkaallakarusellerjapp

Nu är det snart hockey finalen, HEJA SVERRE!!!

Ciao!


lovely music

snodde lillsyrrans hörlurar, omg så bra, älskar dom och kul att hon har exakt sånna som jag vill ha, urbanears...


SLUSH-DATE MED SMÅSYSKONEN


summerfeelin'

dömde imorse i häljarp, så himla varm det var i mina SVARTA domarkläder, så dom åkte av snabbt som attan när jag kom hem så jag tog på mig min bikini som jag har gått runt i hela dagen ute i solen. poolen håller på att fyllas, det börja vi med igår men eftersom den är megastor så tar det lite tid, annars hade jag lätt badat idag...
planterade jordgubbar också som jag skrev i förra inlägget och sen blev det lite solning på trädäcket också, så himla fint väder, och så ska det regna imorgon... jaja på ett sätt är det bra för jag måste plugga och det vill man ju inte göra när det är fint väder.

ikväll har jag inget inplanerat så blir väl eurovision som alla andra hahah, nä men ha deee


In progress

Planterat jordgubbar, fint ska det va!!!


NEWIN!

Bikini, orange, H&M, 149:-
Långklänning, rosa, H&M, 199:-


you better realise me

Sitter utanför Landskrona lasarett i solen med radion igång och väntar på nästa buss till Landskrona IP, dömer P13 BOIS - Ramlösa.
Matteprovet imorse gick över förväntan jäkligt bra, brukar verkligen inte kännas så bra som det gjorde idag, toppen!
Sen var den fortsatta dagen ganska chill, skitgod mat och sen en glass i solen, hur bra fredag låter inte det som?

Blir kanske en tur och träffa Amelie sen efter matchen, gotte!

Btw. När bussen åkte förbi billeberga så hade det skett en bilolycka, såg riktigt illa ut...


Outfit of the day and best friendship by daniella and nelly

världens finaste bilder med världens bästa person!


fucking älskar denna sport

Det var u-laget som spela idag och matchen slutade 1-1, fick äntligen spela på min favvisplats yttermittfältet och skapar dömånga chanser både för min egen och andras del, men ändå lyckas bara en sitta i nätet, åhh, så jäkla irriterande, stolpe ut, ribba ut osv...
Dock jäkla nöjd över min egen prestation, var extra taggad och löpvillig idag så att jag många gånger sprang förbi hela backlinjen och drog iväg ett inlägg, även så målet kom till, så en assist till Linas mål iallafall.

Sitter just nu bänkad framför ishockeyn som är riktigt spännande, 2-2 i detta läge. Sveriges båda mål kom till på exakt samma vis, så jäkla sjukt!!!

Nä nu avslutar jag, ciao! :)


Reload

En mattelektion, 2 h föreläsning av 3:or om sina gymnasiearbete (faktiskt intressant) och sen en kort mattelektion till innan vi avslutade med film på tyskan. Tog tåget hem halv tre och mötte Nelly på tåget IGEN, vi brukar aldrig åka samma typ men denna veckan har vi åkt nästan varje dag, fucking bästa!!!
Nu ska jag slå upp matteböckerna och räkna lite inför morgondagens matteprov innan jag laddar om för en U-lagsmatch, älskar att spela fotboll asså, helt sjukt, funderar även på att fixa något bra gymnasieprojekt med fotboll i fokus, hade varit riktigt kul! (Jo jag och Matilda hade egentligen ett om bröstcancer men har insett att det typ är för brett för att kunna få svar på en frågeställning)
Ha en fet fortsatt solig dag! puss kompisar


Dagens outfit

somrig och grann


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

love u finaste och hoppas du haft en bra första dag som 17-åring


Dagens outfit

ps. superskönt och fin, idag var jag nöjd när jag hoppa på bussen till skolan!


Where ever you are

• FÖRSOV INTE MIG IDAG *APPLÅDER*
• SPRANG SOM EN JUDE NER TILL TÅGET NÄR VI SLUTAT PÅ 2 MIN *APPLÅDER*
• GJORT KLART ENGELSKA BOKRECENSIONEN *APPLÅDER*
• PLUGGAR PÅ MIN LABBRAPPORT NU *APPLÅDER*

det där lät ju nästan lite duktigt eller va säger ni?!?!
så ligger faktiskt läget till, ha bestämt mig för att göra klart allt förutom slutsatsen och resultatet på rapporten idag, bara så man slipper sitta så mycket i helgen! smart tänkt va?
men tar just nu en minipaus för att berätta hur duktigt jag är hahah, nä nu får jag faktiskt återgå om jag ska hinna, ciao!


Bästa humorn


GOTTE!

The Game 24/5 - Procivitas vs. Campeon på Heden IP!


Call me a spaceman when i traveling around in the universe

Shit vad nära jag var på att missa bussen imorse och det var nationella i engelska idag, mamma kommer rusande in 7.08 och jag snabbt så in i helvete tar på mig, sätter upp håret och drar på lite mascara och springer ut till bussen som går 7.13, kung!!!
Köpte frulle/fika till nationella på kvantum i Landskrona när jag ändå väntade på tåget, tre birkor och en risifrutti!
Hoppas som vanligt att NP gick bra men det vet man ju aldrig och tyckte det var lite tajt med tiden till reading eller så är det bara jag som suger på engelska hahah...
Hade en 3 timmars håla där sen så gjorde lite på min engelska recension om Dear John, käkade lunch och tog det ganska lugnt.
Matte, svenska, sen hem, träffa bästis på tåget så det gjorde resa tio gånger roligare!
Nu är det fokus på träningen men först lite käk!
Ha de!!!!


Diskuterar snyggingar i matsalen


Mammoth

Idag känner jag mig duktig som satan, har haft sånt pluggmode på hela dagen och det har gjort allt tio gånger lättare och jag har bara varit tvungen att utnyttja det! Börjat beta av det långa listan med plugg och fått klart svenska bokrecensionen, börjat på biologi inlämningen och börjat på historia redovisningen. Det känns mycket bättre nu efter ledigheten, så nu är det bara att fortsätta nöta igenom allt. Vi börjar redan imorgon med sista Engelska nationella reading/listening och sen på fredag är det matteprov, kom igen nu daniella!!!

Nu ska jag dock stoppa pluggandet idag och slår mig ner framför kingen Sherlock Homes till hans Elementary på 4:an! Sen är det sängen, så säger sådär godnatt i förväg!


Skrattappen & Sweet Talk

Så otroligt roligt!


Dagens outfit


Paniken som uppstår när det brinner precis utanför mitt hus och brandkåren är där...

Efter en jäkligt skönt vinst i dag så rullar segertåget vidare med 4/4 segrar! Matchen blåstes av och på tavlan stod det 2-1 till oss trots att vi spela på en urkass plan likt en åker, med en domare som inte blåste för något och världens gnälligaste lag och publik (hade skämts om jag spelade där).
Åkte med Nathalie hem och vi tog en omväg lite när vi råkade komma på fel väg hahah, så typiskt oss!!! Ett glasstop i Bjuv blev det också innan vi mötte av en fyrhjuling i lågor precis utanför mitt hus, knapp panik jag fick när jag såg brandbilen, elden och att det var så nära mig, när jag sen såg att det var en fyrhjuling blev jag lugnare och sa "sån har inte vi så då är det inte någon från min familj iallafall". Var tydligen några killar som kört och sen hade den tagit fyr så mamma hade fått ringa 112 när hon hörde att det small rejält, men killarna var oskadda iallafall och hade hunnit undan.

Hann med att plugga lite innan samlingen och är nästan klar med svenska bokrecensionen, ett steg närmare slutet på alla läxor, borde ha gjort mer under ledigheten men har känt efter onsdagens sammanbrott att jag behövt hämta nya krafter och vila ut. Så nu är det bara att kötta sig igenom resten, SNART SOMMARLOV!


In between we draw a line

Så nu var även denna lördag (fast det kändes som söndag) över och jag har hunnit med en del idag, dömde först herrar div. 6, Glumslöv - Statena kl 13.00. Sen när jag kom hem grillade vi och lagade mat tillsammans, efter det hjälpte jag mamma ut med dom sista SBK-bladen och tillslut gick jag och Kevin en lite powerwalk här i byn, imponerande att lillebrosan hängde med (en liten bit efter mig) i det tempot vi hade, duktig kille!
Sedan jag kom hem har jag hunnit sola 30 min och sen tagit en dusch samt bara tagit det lugnt, nu en film!
Ciao


NEWIN!

Gårdagens shopping!!!


Helsingör

Imorse åkte jag och shoppade på Lager 157 (älskar den butiken!!!) sen efter det mötte jag upp familjen (-Christian) och Kusins familj för en runda över till Helsingör för bara mysa, kolla affärer, handla lite och mysa! Blev verkligen en jättebra dag! Käkade McDonalds påväg hem sen snabbade jag mig till Erik i Tågarp där vi va innan vi drog till Ankan. Åkte hem för att jag var ganska trött efter en heldag ute och ingen var riktigt pepp på det hela heller.
Men här har ni några bilder:


Heart's content

Ligger på trädäcket och lyssnar på massa mysmusik, så jäkla skönt!

Välbehövligt efter dagens förhör hos Polisen också, misshandel och ofredande går utredningen under, straffas ska hon den idioten om hon får för sig att gå på mig!

Absolut inget planerat framför mig idag, hoppas på att något dyker upp helt enkelt, ciao!


Bästa myslåten på länge...


Everything'll be alright

Efter lite gråt mot mammas axel innan idag kändes det bättre, för mycket helt enkelt, framför allt i skolan eftersom man både vill hinna med annat men ändå få det att gå bra i skolan.
Så det blev fotboll för hela slanten denne kväll, A-laget spelade hemma så vi var där upp och fixade med allt (mamma är kioskansvarig) sen kollade vi ett tag, sen körde vi och kolla det sista på Ralles match i Torp innan vi åkte tillbaka och kollade det sista på A-lagsmatchen som slutade med vinst.
Nu har vi precis kommit hem och jag ska lägga mig i sängen och kolla på en film, ovanligt längesen jag gjorde det faktiskt!


Ja jag är dum i huvudet

Självklart är det jag som försover mig när det är slutprov i kemi så jag kommer 1,5 h efter provet har börjat, mamma körde mig, annars hade det blivit ännu senare.
Som tur var provet i 4h vilket gjorde att jag hann iallafall, gick till och med lite tidigare för jag var klar, tyckte dock det var lite svårt men det är väl mitt eget fel för jag inte pluggat tillräckligt!
Vill dock inte tänka tanken på om jag inte kom, hade inte fått göra det vid något annat tillfälle utan hade fått typ F eller något i kemi istället...

Är hemma strax eftersom det var de enda vi hade idag, skönt, för idag är en sån dag som vad som helst skulle få mig att bryta ihop, fattar dock inte varför...


Bara ett långsamt farväl

Hej!
Nationella gick superbra för mig och mandisen, satte oss i solen efter det och när vi ska gå in igen känner jag hur Amanda bara rycker i hela mig och säger "kolla Eric Saade" då går han precis förbi oss, typ 10 cm från mig, knappt snygg kille!!!
Lektionerna gick smidigt och jag fick gå lite tidigare från svenskan så jag hann äta innan samlingen, omelett och musiken på högsta volym blev min upptaggning!
Matchen blåstes av och på tavlan stod det 2-1 till oss, vilket glädje, som Emma sa "segertåget fortsätter" med 3/3 vinster!
Matchen innehöll dock inte bara glädje, där va en tjej som jag markerade och varenda gång tog jag bollen men hon skulle ändå upp i ryggen med sina jäkla händer eller dubbarna i låret, sista duellen sparkar hon mig på hälsenan och jag vrålar till "fööööörhelvete" så hela jäkla Svalöv hör, någonstans får det vara nog, sen är jag så att när jag blir så fruktansvärt arg börjar jag gråta så det tog ett tag innan jag lugna ner mig, usch kände knappt igen mig själv.

Nu måste jag snabbt kolla igenom kemin sen lägger jag mig och fruktar kemislutprov imorgon... godnatt!


Pic of the days outfit and feeling

Påväg till skolan för att ha NP engelska muntligt och sen matte och svenska, älskar tisdagar!
Hatar mig själv lite för att jag inte gick upp tidigare och la mig i solen men ja jag fick iallafall sova ut ordentligt istället och får ta del av solen nu och i eftermiddag istället, sen måste man ju få lite färg på matchen ikväll också, solen är ju uppe ändå tillsätt nio!
Nu måste ju snart sommaren vara påväg! :D

Ciao!


I hate too see you cry

Hemkommen ifrån skolan och har fått i mig mat och nu är det bara att trycka på pluggmode "on" även om jag inte känner för det men jag måste verkligen eftersom det är slutprov i kemi på onsdag och det är match imorgon! Har förövrigt övermycket i skolan nu framöver, planera lärare det är något ni måste lära er!!!
Så bye livet... Vi hörs!

From that <-- to that --> OMG HEAVEN!


I'm free, i'm me

Usch igår när jag vaknade så ville jag inte röra mig, kände redan träningsvärken i både främre och bakre låren sen hade jag ont i lungorna, tecken på att jag tog ut mig i lördags kanske?
Tog mig upp och duschade, sen kom Felicia så drog vi upp till samlingen, jag skulle inte spela (tur de asså) eftersom det var b-laget och 9-manna men som den lagkamrat jag är så kollade jag såklart ändå, en fin 8-0 vinst blev det där även några yngre tjejer fick vara med och spela, superduktiga!!!
Hemma och dagen fortsatte med lite familjemys då moster m. familj och kusin m. familj var här, tiden tillbringades mestadels ute i solen :)


Springtime 2013

Såjaaa då var Springtime 2013 avklarat!
Måste säga att det var en backig runda och sista backen vid 6-7 km tog verkligen emot, kom i mål helt utmattad och bara slängde mig ner åt sidan efter mållinjen, satt kvar en stund innan jag var tvungen att flytta på mig och vinglade då vidare till vattnet och sen satte mig på trottoarkanten för att återhämta mig. Maxi var snäll och hämta banan och kexchoklad till mig, sen kom nästan alla inrullande som var med från Procce.
Måste säga att jag är nöjd med min tid, slog pappi (smset nedan), det är mitt årsbästa och ja helt enkelt får man säga att idag var jag bra!

Soffan är just denne kväll min bästa vän, ciao!


Gårdagen

Supersnabba daniella anlände till Karro mellan halv nio och nio, var påväg hem från matchen kvart över åtta så det tyckte jag var snabbt hahah.
Hos Karro var det supertrevligt men sen på festen var det inte alls lika roligt, lite folk i en stor lokal och sen dom som var där var riktigt tråkiga...
Så det resulterade i att jag gick hem med Midde och Ramo redan vid tolv och sen gick jag och la mig.
Men här har ni några bilder iallafall:


Freeee-dag

Så himla gött med fredag och heeeelg, love it!!!
Spelar musik i hela huset som om ingen vore hemma mer än jag, kanske därför alla stack precis? Hahah
Dömer kl 19.00 ikväll sen snabbt som attan hem och byta om sen iväg på förfest hos Karro och sen vidare till lokalferre på folkan!
Tar det lugnt med drickat idag då det är SPRINGTIME imorgon kl. 15.00 och man måste ju vara i god form så jag kan springa milen som vinden :)
Annars har helgen framöver inget att erbjuda utan vi tar det som de kommer

hadeee friends!!!


it's fine by me if you never leave

Inventerade igår kl 16.00 och var inte hemma förrens halv elva, kände mig som en zombie dom två sista timmarna, var så himla trött...
Kändes som måndag idag märkas vaknade men icke, så jäkla skönt att det är fredag imorgon också!!!
Hade iallafall Nationella i Engelska idag, writing, var ganska enkelt tyckte jag så jag var klar efter 50 min.
Hade några lektioner till efter det innan jag åkte hem eftersom jag skulle till tandläkaren kl tre, usch idag var det inte kul, hon la i för lite bedövning så det gjorde skitont, låg och blundade men kände ändå tårarna rinna ner för kinderna, sen la hon i mer så då gick det bättre, men ändå skönt att det var sista tanden.
Får inte träna idag eftersom det kan förblöda då men ska ändå upp och kolla på mina lagkamrater samt vara med på mötet ikväll.

Nu ska jag vila, ciao!


Låtar som går hett i lurarna just nu


Valborg 2013

Valborg blev faktiskt riktigt najzzz!
En go frulle men vännerna på morgonen sen var vi i Stadsparken halv elva där vi träffade massa folk, nya och gamla, drog hem vid halv sex och käkade tacos hos Oskar sen drog jag och mina girls (Nellsi och Ebbsi) till Kävlinge och fortsatte festa där så det blev en bra Valborg iallafall!
Här kommer lite bilder:


RSS 2.0