#DETRÄCKERNU



Finner inga ord för detta asså, gårdagen var ett nedfall inom supportrarna område, att det ska gå så långt att flertalet människors misshandlas och en till och med dör, då får det fan vara nog, när jag relaterar till fotboll relaterar jag till glädje, glädje till sitt lag och inte hat till motståndarnas supportrar, man bär olika färger på tröjorna, fine, men gemensamt har man hjärtat för fotbollen. 
Blir så fruktansvärt arg och ledsen när folket inte förstår poängen med fotboll, när man läser om hur små barn som befunnit sig på olympia igår blivit rädda när djurgårdarna stormade planen och kommer i framtiden relatera fotboll med det eller att det nu sitter 4 barn och en fru hemma och gråter för de har mist sin pappa och man när har bara skulle åka och kolla fotboll, usch för sånna människor som tar det såhär långt! Det hade räckt för längesen!

DÄR DOM HÖR HIMMA, HOS MIG!!






SUN-DAY



- Helt jävla underbart! ☀️

LAG-LÖRDAG

Började med curling 2h i Landskorna  innan man drog hem och fixade sig inför kvällens lagfest som slutade med att vi stängde Tages, käka Olivers och sen fick skjuts hem! Bra lördag! 


















HUR VI LADDAR UPP FÖR LAGFEST




- några brudar är taggade för morgondagens festligheter 

VUXENPOÄNG




- skaffat icakort, grymt mycke vuxenpoäng på det! 

Blev en mysig fredagskväll hemma hos Amelie där jag nu befinner mig med Sara, duktigt mätta efter vår supergoda tacos! 
Precis en sån här kväll jag behövde med mina fina vänner, ni är bra ni!!!




MYSMORGON




LÄRARMIDDAG AKA MASKERAD




















ALOE VERA DRYCK - MANGO



fyfasen vad god istället! 

BARA FÖR ATT HAN KAN




OOTD





VI FLYGER FÖRBI DOM ANDRA






Jag, Amalia och Jesper hjälpte till som funktionärer på Procivitasloppet idag, vilket innebar inga lektioner, överfint! 
Var hemma igen vid två och hör och häpna pluggade lite, käkade och drog sen till träningen.
Hagel mitt i huet och motvind halva rundan, tog emot kan man säga. Sen styrka och löp inne samt avslutade med tävlingar, 5 min stolen, 4 min plankan och 3.30 stå rakt ut med armarna, detta efter massa löp och direkt på varandra, kan säga att det ska övermycket i benen...
Men vi fick reda på att vi går på naturgräset nästa vecka, ÖVERFINT!

Nu ska jag duscha och sen somnar jag nog rätt snabbt efter de! 

Haudi

NOVA LUND LEVERERAR





- två par skor och en skinnjacka för 850 kr, det kallar jag klipp! 

Fick sluta tidigare i skolan så åkte hem och tog med mig födelsedagsgrisen (Hampus) till Nova Lund för shopping, köpte en T-shirt till honom och sedan allt ovan till mig själv, man kan nästan tro att det är min födelsedag hahah...
Käkade sedan på Burger King och såklart glass som efterrätt till födelsedagsbarnet, kan härmed utnämna mig själv till världens bästa storasyster!

Så avklarade jag en trög måndag med ett leende på läpparna, så ska snart lägga mig i sängen och dra igång någon film eller kanske börja på någon ny serie. 
Imorgon slipper jag lektionerna för att hjälpa till med Procivitasloppet som ettorna springer, lyxtisdag!

Haudi

HAMPE 8 ÅR!



- bästa lillebror, hela 8 år och jag både älskar och hatar dig på samma gång, gnistan i dina ögon kommer alltid förbli något som får en att le! 

PAKET FRÅN INTERSPORT




- SvFF jacka och linjeflaggor 

PASSION I BLICKEN


söndag kväll smyger sin in nu och jag var uppe redan halv åtta idag och blev hämtad av Pierre tio över åtta, vi tog oss till Torp och genomförde med U-laget en match mot Löddes A-lag, slutade 2-2 men kändes ändå sjukt bra, FICK NÄTA, fyfan vad glad jag blev när jag såg att bollen gick i mål på min frispark och förövrigt får jag ge mig själv en egoboost och säga att jag var bra idag, skulle gjort ett mål till men det handlat lite om självförtroende, våga själv, tro på mig själv, men det kommer, har ju inte spelat så mycket anfall innan!
Blev alltså två 90 minutrare även denna helgen, men fy vad jag älskar denna sporten, finns fan inte mycket som ligger så närma hjärtat som fotbollen gör.

När jag kom hem var det bara att ta fram datorn och fortsätta på min filosofiuppgift, en analys av världens tråkigaste film... Men nu är den i alla fall inskickad och avklarad!

Så nu slår jag äntligen på söndagsmode!

.



- still waiting...

MATCHANDE PERSONKEMI


- världens finaste 

Såja då har vi snart avklarat denna lördagen med utan beskymmer. 
Jobbade bara till tio idag och pallrade mig sedan ner till ip för samling, träningsmatch i Lomma mot GIF Nike, ledde hela matchen med 1-0 som gjordes tidigt i första enda tills 89' minuten, då domaren missar en solklar offside och dom smäller in 1-1 men, men! 
Blir precis som igår en lugn kväll eftersom vi samlas redan 8.15 imorgon för ännu en match, dock denna lite närmre, i Torp mot Lödde, hoppas på ett gott spel även denna matchen!

Känner att festfronten på senare tiden har legat lite åt sidan, men fan tro inte att partydanni har lagt ner, ICKE, på det nästa helg med lagfest, brukar spåra mest då så då hoppas vi verkligen på en överfin kväll med goa lagkamrater men det tvivlar jag inte på👌

Spåra lugnt inatt kompisar, och lite för min del med ;)

NÅGRA GOA LÅTAR SOM GÅR HETT I LURARNA






Verkar er musiksmak likna min? Klicka på länken och kom till mig lista:
http://open.spotify.com/user/daniellakarlssoon/playlist/1exF7RHFCYGbHXkOUPwMoB 


IBLAND ÄR SYSKON BRA TROTS ALLT




FREDAGSFRULLE



INGREDIENSER

10 portioner/st.

2,25 dl mjöl
0,75 dl mjölk
1 st ägg
0,75 dl socker
1 tsk vaniljsocker
0,5 tsk bakpulver
0,25 tsk salt












GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Vispa sönder ägg, häll i mjölk, mjöl och övriga ingredienser och rör till en smet. Häll smeten i ett plättjärn, ca 1cm tjocka, och stek på båda sidor. Lätt stekning ger ett krämigt innehåll, längre stekning blir torrare. Du avgör!

ÅHH VILKEN HÄRLIG DAG




Kort skoldag, bra körlektion, framflyttad omkörningstid (årstidens mörkerkörning), träning ikväll och underbart väder, ÅHH VILKEN HÄRLIG DAG! 

SUMMER - CALVIN HARRIS




OOTD




OOOOPS SHE DID IT AGAIN



Har typ längtat efter glass ända sen i söndags så nu var det dags om man säger så, kommer sitta överfint efter träningen ikväll, Ben&Jerry är ju så in i helvetes gott, usch kommer bli beroende om jag forsätter...

SÖNDAG




 + 10 par strumpor och en svart pösig T-shirt införskaffades från Lager157 idag påväg hem från Borgeby där jag dömde DM! 
Annars har dagen bara spenderats på hemmaplan sådär som en söndag ska se ut, lugn som attan! 

Imorgon går vi på ännu en vecka närmre studenten 81 dagar för att var exakt och 69 dagar kvar till Kroatien, GUD VAD JAG LÄNGTAR!!!

hoppas ni haft en go helg kompisar!

JÄVULUSISKT GOTT



Detta är så sjukligt gott, den italienska dressingmixen är helt gudomlig, den och bara sallad skulle jag kunna äta enorma mängder av, mmmmmmmm!!!

LÖRDAG



Såja då var de lördag på de med, jobb som en annan vanlig lördag följt av dömning U17 BoIS - Värnamo! 
Käk och en promenix med vovven har även hunnits med idag, nu sitter jag i soffan framför Gladiatorerna och ska efter det klicka igång nån go film!

Ha en go lördagskväll kompisar! 

OSCARSGALAN ALA PROCIVITAS























Måste först och främst säga vilka otroligt snygga vänner jag har, helt makalöst! 
Igår så blev det en hektiskt dag med  fysikprov och en mattelektion sen snabba jag mig hem för ut med Nova och sen fixa mig innan det var dags att bege sig till Oscarsgalans första stopp; Röda Kvarn där det bjöds på mingel, fotografering på röda mattan och filmvisning. Så traskade alla bort mot Jacob Hansens hus där det blev 2-rättersmiddag, prisutdelning för filmerna och massa "vem fan vill gå i ettan nu?"-sång!
Tredje stoppet blev bara för oss treor på skolan nämligen förfest på Trappan som ligger i Kärnantrappan! 
Sista stoppet för kvällen blev självklart Picnic och ett hederligt PPP, mycket bra och trevlig kväll må jag säga, runt halv tre landa vi hemma hos Louise kompis där Louise, Amalia ich jag somna gott! 

Idag skippade jag den enda lektionen på dagen och åkte hem till min gossiga vovve istället innan det blev jobb som vanligt 13.15-16.15!

Denna fredagskväll ska jag spendera på ingen annanstans än på soffan, ÖVERGÖTT! 


NY KLOCKA




OOTD





GLASSAR TILL DET I SOLEN





Vilken måndag, började inte förrens 12.15 så hade en lugn morgon, sen kunde man gå med bara T-shirt under vårjackan utan att frysa OCH bära solglasögon för det var för solen har tittat fram hela dagen, inte nog med det så träffa jag nelly och Amelie på tåget så vi bestämde oss för att äta glass, mmmmmm!!!
Precis ätit otroligt god mat och ska om en och en halvtimme ta mig ner till klubben för att vara med på domarkursen för nybörjarna, ska fixa med fika och sånt! 

ÄLSKAR ATT ALLA BLIR SÅ GLADA AV SOLEN, DET BORDE VARA SOL ALLTID!!!

SAVE ME SAVE ME

Lördagens bravader var en garanti på en höjdarkväll innan den ens börjat då det var med brudarna från laget, knäppte inte så många bilder men men! 
Så helgen har bestått av jobb, fotboll och fest, vilken kombination, mycket bra helg! 





GODMORGON FRÅN MIG OCH PUSSGURKAN







DIE FOR MY LOVE

älskade fredag du är nu inne på kvällskvisten och det har varit full rulle hela dagen, skola(9.05-12.25)-jobb(13.15-16.15)-dömning(17.00-19.00)-hem! 
Nu packar jag fotbollsväskan inför morgondagens match direkt efter jobb i Landskrona mot Wormo, sen hem och fixa till sig innan jag åker mot Landskrona igen för lite partajande med några goa brudar från laget och så avslutar vi de med en utgång på Tages! 

Så tänkte drar igång en film nu och gossa ner mig i sängen med Nova, ha en go fredag kompisar!!!





VILKET HÖJDARMAIL!




Att få läsa detta mailet idag gjorde mig så himla glad!!! 
HALMSTAD HERE I COME!

OSCARSGALAN

Fick tag på en av de 140 eftertraktade biljetterna till skolans event Oscarsgalan när det endast var 70 som var kvar till dom som inte gjort filmer eller var med i kommittéerna. 

Oscarsgalan på Procivitas innebär att vi klasserna får göra filmer och skicka in som bidrag sen på torsdag nästa vecka när Oscarsgalan är så först går alla som har fått biljetter till Röda Kvarn och kolla på filmerna, gå på röda mattan osv. och där utdelas priser precis som på riktiga Oscarsgalan, sen traskar alla bort till Jakob Hansens hus där det blir 3-rättersmiddag. Sen för oss som går i trean så blir den förfest på Trappan 22.30 innan vi dansar ut natten med ett PPP på Picnic!
Kommer bli en höjdare!!!



NÅT ANNAT NÅGON ANNANSTANS

Helluuuu! 
Började som sagt denna dagen likadant som igår, med en körlektion, till skillnad från igår så körde jag 5 gånger bättre idag och allt gick bra, åhhh vill ha körkort NUUUUU! Snart där! 
Sen åkte jag till skolan och åt en god lunch, soppa med bröd och till efterträtt pannkakor med sylt och grädde, mmmmm, perfekt uppladdning inför matte 5 provet som avslutade denna skoldag, hahah eller ja för min del första och sista lektionen.
Åkte hem med Matilda och vi tog en McFlurry to go på tåget ännu mer mmmmmm :) 

Nu är jag hemma, gått långrundan med Nova, varit på banken och ska snart käka och sen kolla nya PLL-avsnittet som jag inte hann igår innan träningen!

ÖVERBRA TORSDAG MÅSTE JAG SÄGA, OCH FREDAG PÅ DE IMORGON??!?! GÖTTIT! 



JUST CALL ME A SURVIVOR



Att få byta om från bild ett till bild två är väl det bästa som finns!!!

Började dagen med en körlektion idag och gick helt ok vi ska fortsätta med moment 12 sen mixa lite med 11 påväg in och ut från stan, så känns ändå bra och som jag la upp i ett inlägg innan har jag fått halkan inbokad och satt upp mig på omkörningen (denna årstidens "mörkerkörning"). 
Sen hoppa jag på tåget där Matilda satt, hon kom från Lund och har tagit av sin tandställning, jätteglad för hennes skull, så himla fint leende hon fått, och i slutet av sommaren är det äntligen min tur!!!
Hade psykologi lektion i 2 h men det bästa är att det aldrig blir tråkigt för vår lärare är verkligen helt grym och ämnet är jätteintressant! 

Gått rundan med Nova och käkat, nu lite plugg inför morgondagens prov i matte 5.
Börjar förresten morgondagen på samma sätt som idag med en körlektion 9.05! 

Juste får ju äta av min Ben&Jerry också ikväll!!! Ha de vänner! 

HALKAN BOKAD!




RUN BITCH


Cyklat till träningen på tre minuter som förövrigt ligger på andra sidan byn, slagit personbästa hastighet per kilometer på löpningen, köttat satan på styrkan, cyklat hem, gått fram och tillbaka till Gunnarsson, och innan idag gått en timme samt fått A på mitt tal i svenska, men är jag värd eller är jag värd den där Ben&Jerryn jag köpte eller???

Körskola imorgonbitti 9.05 sen skola 2h sen him och kolla nya PLL-avsnittet kommer nog bli en bra dag imorgon också ska ni se! 

Nä nu är det snart dags att sussa haudi

NEW IN




DAGENS HOROSKOP


intressant, vi får väl la se det va 😌

OOTD


Drog till med världens goaste outfit idag. Det är måndag, jag har en lektion, väla med Matilda och sen fotografering till sbk-bladet, go måndag!

HUR FINT HADE DET INTE VARIT ATT INSKAFFA DESSA!



Hashtag skogalen

HUR BRA ÄR INTE DESSA PÅ EN SKALA?






STUDENTUTGÅNG


















Gjorde beslutet att följa med mina goa vänner ut till picnic igår trots att jag skulle upp och jobba 6.45 idag och sen döma 3 timmar direkt på de, vilket har resulterat i 0 timmars sömn, har alltså varit vaken i över 30 h, knappt trött jag är nu haha...
Men jag hade kul och hade vi bara åkt hem med en tidigare buss så vi sluppit vänta på knutan i 2 h så hade kvällen varit fulländad! 

Vad jag ska göra denna lördag? ABSOLUT SOVA!



RSS 2.0