All those pretty lights

Klagomål gör dålig uppdatering, i'm sorry people, i won't do it again!

Gårdagen var faktiskt helt okej, kunde varit bättre men där också mycket sämre, så det får bli en okejstämpel där!
Alla från procce eller många banga sådär i sista minuten så man kände ju ingen mer än typ 4 st haha
Hade helst velat somna om i Adas säng imorse men vi tog oss upp och igenom skoldagen!
(ps. om du läser detta amalia så ska du veta att jag allt finns för dig även sådana här dagar)

När jag kom hem så fixa jag några saker på "to do" listan, och snart ska jag fixa mat innan jag ska stå i kiosken på cupen idag i ca 2h sen kommer Annika dit så kollar vi tillsammans.
Imorgon är jag domarmentor kl 8.00 så det är tidig uppgång för att hjälpa de nya domare att bli duktiga, what a hero, NOT!

Måste kila, ha det!


Procce/Campeon fest

Imorgon är det anordnat gemensam skolfest för procivitas och campeon, ser fram emot en förhoppningsvis bra kväll UTAN KAOS TACK!
Vilken outfit tycker ni? Vänster eller höger?


Huvudet går på högvarv

Kom hem för nästan två timmar sen efter att ha haft mingelkväll i skolan för oss naturare om typ olika arbeten i framtiden, där kom ett tjugotal olika personer och berättade om sina jobb och sånt, faktiskt ganska intressant!
Men mellan skolans slut och mingelkvällen som började 18.00 så hade vi 2,5 h där man inte hann hem om och det är lång tid att bara sitta i skolan, så jag och Matilda tog en tripp till väla där jag införskaffa en fet tröja samt en keps, de e najzzz, väldigt nöjd!

Har nu sen jag kom hem varit i högvarv med att lösa massa ändrade planer om morgondagen, dock så fixade jag allt som det bra människa jag är, ni märker säkert att min inställning är sjukt mycket bättre idag men problem löser sig och det har det även gjorde för min del, finally, skulle inte pallat en sekund till!

Kommit på att det här med musiklyssnande innan sovdags i mitt rum med bara julbelysningen igång är verkligen min grej och höjdpunkt på dagen, så det fortsätter vi med!

Shit vad långt det blev men nu måste jag lugna ner mig så jag kan somna snart, haj och ivaj!


We have come along since that day

Träningen helade mig lite, fick fram skratt och leende som inte var falska, fotbollen hjälper mig sjukt mycket när det kommer till sånna här svackor!

Ligger just nu i sängen och lyssnar på lugn musik, måste säga att det är det bästa idag, förbereder mig inför imorgon för att ta mig igenom den dagen och förhoppningsvis vända svackan lite.

Godnatt och förlåt för mina överdrivet deppiga inlägg!


Favoritesong for the moment


Hotel Aquamarina, Santa Susana, Barcelona

Det ända jag kan se som ljust ät längtan till träningslägret i Barcelona i mars.
Fått reda på att vi ska bo på ett sjukt fint hotell eller jag tycket det ser ut så och den resan kommer bli oförglömlig!
Hotellet ligger precis vid havet med en fin utsikt. Ja, sen ska vi se FC Barcelona, så sjukligt bra det kommer bli!
Countdown: 107 dagar innan vi sitter på planet mot Spanien!


I don't know where i am

Tagit igenom mig två dagar av denna veckan och det känns än så länge förjävligt. Vill inte gå till skolan, vill inte träffa människor, känner mig pressad och intryckt i ett hörn som jag inte kan ta mig ur.
Vill bara att klockan ska gå snabbare och hoppa över dagarna så man kan drömma bort sig på nätterna till den verklighet man vill va i.
Allt är en tragedi och jag känner mig allmänt dålig och undrar om jag kommer ta mig igenom detta utan att bryta ihop totalt, nu känns det inte så i alla fall.


Here's to the heartbreakers

Bilder från gårdagen i kaos, inget bra avslut men rolig början. Nöjd med min militäroutfit i alla fall!
Vaknade upp vid nio med världens jävligaste baksmälla samt halsont men hann repa upp mig ganska mycket tills jag skulle dömma vid halv två, dock gick jag som en zombie där på planen.
Nu sitter jag med sista redigering på min labbrapport och snart börjar Beck och ska ta fram glass och kränga!


Modern talking

Hellu, hemma efter ett bra avslut på denna fredag!
Gymmande vi fyra en timme och körde ben och mage idag. Sen åkte jag och Annika hem till mig och fixa till håret osv. sen drog vi hem till Philip där vi lagade tacos och käkade, lite över nio drog vi oss ner till hallen och träffa massa annat najz folk och kollade när juniorerna spelade. Det slutade med vinst för Teckomatorp, andraplats till Vallåkra och tredjeplats för Svalöv!

Nu måste jag sova och ladda upp för en hej dundrande bra dag imorgon.
Ska upp lite innan sju för att dra till hallen och sitta i sekretariatet när P02 spelar, ändå kul :)
Sen kommer mina darlings vi halv tre och då öser vi igång inför en fet kväll!

Nu måste jag verkligen sova om jag ens ska vakna av klockan imorgon, natti!


Något hela tiden

Lärarna på skolan var schysta och flytta fram första lektionen 45 min då vi hade håla på andra så fick lite extra sömn, tack gode gud!
Lämnade tillbaka en tröja på en av våra långa raster och sen köpte jag, Amalia, Louise och Matilda var en "bulle" på Fahlmans som vi sedan åt som efterrätt på lunchen.
Fick även köpt biljett till H55 procce+campion festen som är om en vecka!
Pluggade på tåget hem och en timme hemma också innan jag gick till bussen för att åka och kolla HIF-Levante som vi vann biljetter till när vi spela nightcup.
Rätt tråkig match men ändå principen som räknas att åka med några tjejer från laget.
Nu är jag hemma och pluggade lite igen på labbrapporten. Nu har jag satt igång The Lucky One som jag egentligen sett 5 gånger på de senast 2 veckorna haha.

Godnatt!


Save me from darkness

Skoldagens avklarad och därav ett prov borta, gick bra tyckte jag. Började dock med att försova mig en timme imorse pga. att jag gick och la mig vid tolv när jag skulle upp halv sju...
Men allt gick ändå susen och dessutom hade vi håla på biologin och engelskan så mycket tid till labbrapporten som ska vara inne på fredag, sen en lång lunch på det, najzzzz!
Hade min favvisar till jeans på mig idag och en svart stickad tröja, det var typiskt daniellastil :)

Sitter på bussen hem nu och hade tänkt gymma nästan direkt när jag kommer hem, kanske lite käk först men sen så, fit for fight!

Sjukt mörkt det är ute nu, känner verkligen att vintermörkret tar över snart och man hinner inte hem innan det är kolsvart, nästa helg är det ju till och med första advent, shit vad tiden går snabbt och så har mamma såklart började med julpyntandet nu, det är bara snön som väntar sen är det riktigt vinter, både mysigt och tråkigt, har inte bestämt mig för vad jag tycker om vinter än haha


Finally mine!

New in!
Lindex 399:-


Jag är dina drömmar

Fläta i håret och hål i byxorna, dagens detaljer helt enkelt!
Påväg till väla nu för att möta upp Louise och sen kommer Amalia med, käkar där, ska övertala till IKEA-mat haha!
Ha en go dag!


Krabbelurer

Efter att ha gymmat kvart i sju till kvart över åtta så åkte Annika, Erik och Philip med hem till mig och gjorde krabbelurer, thumbs up!
Nu har vi även planerat in tacos käk på fredag efter gymmet och sen drar vi ner till cupen tillsammans också, mera thumbs up!
Nä nu är det snart dags för att somna till någon bra film, sängen kallar!
Puss!


11 saker ni kanske inte visste om mig

1. Ibland tar jag tiden på hur snabbt jag kan duscha (rekordet är på 3.12 min)
2. Jag kan äta hur mycket skit som helst utan att gå upp i vikt
3. Jag gymmar för att jag tycker det är kul och en skön känsla efter, inte för att bränna kalorier
3. Min tatuering är väldigt betydelsefull, jag ger inte upp och kämpar verkligen för det jag vill och strävar efter, jag sätter ofta väldigt höga krav på mig själv och den hjälper mig en del till att försöka uppnå de
4. Jag går upp cirka 20 min före bussen går, då jag hellre tar vara på sömnen än något annat
5. Jag skulle kunna sätta alarm kl. 6.00 även om jag inte ska upp då bara för att få somna om efter att stänga av det, det är så sjukligt skönt
6. För ett tag sen kunde jag alla reklamer på TV4 och när de kom så satt jag och rabbla upp de
7. Jag älskar tävlingar för då presterar jag bättre än annars
8. Jag måste välja kläder dagen innan på vardagar då jag inte kan bestämma mig bara sådär på morgonen vad jag ska ha på mig
9. Jag har förmågan att knarka serier i början men ofta när jag kommer till de sista säsongerna så slutar jag då de ofta blir sämre då
10. Jag äter väldigt mycket, får ofta kommentarer "shit vad mycket du äter", "du äter som en kille" och "hur kan du äta så mycket och fortfarande va så liten". Sen så häller jag ofta i mig när jag dricker, så det tar typ 2 sek för mig att dricka, något min mamma påpekar alltid.
11. Jag går och öppnar kylskåpet när jag har tråkigt


En apa som liknar dig

Det har aldrig varit så skönt att bara ligga i sängen som jag gör nu, myskläderna på, najs musik i öronen, mörkt och kallt ute.

Veckan lättade när jag fick höra att engelskan var nästa vecka och att biologin var flyttad två veckor fram samt att labbrapporten flyttades till måndag, dock så ska jag göra den till fredag för jag har verkligen inte tid i helgen.
Ser faktiskt fruktansvärt framåt helgen; fredag spelar j-laget på cupen och då ska man för en gång skull titta och inte dömma. Sen lördag ska jag sitta i sekretariatet på cupen 7.00-13.00 därefter kommer Matilda, Louise och Amalia. Framåt kvällen är det förkrök hos Sara sen maskeradfest i Kågeröd!
På söndag ska jag vid 13.00 vara i hallen och dömma hela dagen! 👍

Idag ska jag gymma med Annika sen bara ligga framför tvn med mamma och somnar antagligen tidigt då jag inte sov mer än 6 timmar inatt vilket är lite för mig.
Sovmorgon imorgon då jag inte börjar förrens vid två, ska dock dra till väla med Louise och Amalia och strosa runder där innan så det blir upp vid niotiden.

Ciao!


Vill inte vakna upp imorgon...

Zumbade med Annika vid sextiden en timme sen stack vi hem till mig ett tag innan vi drog upp till hälso igen för gym efter stängning (YOLO) med grabbsen, blev ungefär en och en halv timmes, pusha satan hahha.

Imorgon är det en vanlig skolvecka igen och jag vill inte... Har asmycket; engelska boksamtal, historiaprov, labbrapport in, massa mattetal och en biologiuppgift. 👎

Nä nu kallar duschen sen är den somna framför en film, cya!!


Greeeeeat day

Hade en snabb genomgång och redovisning på klasskamraterna idag och sen 10.50 så var det tandläkartid och fixa en platta som gått av.
Därefter ringde Amelie och vi gick en runda på stan; har en komplett outfit till maskeraden nästa lördag, wiiie!!!
Vi mötte även upp Nelly och sedan åkte vi allihopa tåget hem med vars en chailatte, mummmma!

Följde med Amelie hem och hjälpte henne med hennes fotoprojekt och agera modell haha, tog även några bilder utöver det.
Sen stack jag hem och byta om till mina domarkläder och begav mig ner till hallen för att dömma P97, där man gratulerar SBK/TSK till vinsten!

Nu ska jag sova och sen är den ännu en domardag imorgon då P01! Sen lite häng med Amelie!


My love is your love

Shittttttt så duktig man känner sig nu och framför allt nöjd över kvällen prestation.
Jag och Annika kötta och boxa satan i en timme med instruktören Sara, hon är sjukt peppande och visar hur man ska få det bästa slagen. Funderar på att köpa sån linda som man har på handlederna för jag känner av lite smärta i handlederna under passen och nu när vi snart kommer in på fotbollens vinterträning där vi också kör kickboxning.
Blev endast en kort paus innan Zumban börjar och vi bara körde på, så duktiga som vi är.
När vi var påväg ut genom dörren får Annika världens roligaste enligt mig komplimang: "du är sjukt bra på att shaka" och jag kunde verkligen inte hålla mig för ett litet skratt hahah.

Nu kallar dushen och sen sängen :)


Kenzo Amour

Kenzo Amour är en parfym jag gått och suktat efter sjukt länge, och jag bara älskar doften men aldrig köpt den för den går på runt 600-700 spänn.
Men snart får det vara nog, jag ska ha den!


Laddar energi

Tja!
Var ute på kubikskolan idag och redovisa vårt projekt för dem, gick super och alla var förvånansvärt involverade.
Kom hem runt tre men lika snabbt som jag kom in genom dörren försvann jag igen, fixar några saker på byn; va på banken och fixa med mitt kort, tog ut pengar, va på biblioteket och förnya mitt lånekort och förlängde en bok samt var jag på netto och handlade och allt det här på 45 min, hehe.

Nu ska jag vila upp mig och ladda energi inför kvällens pass; först 17.45 box sen 19.10 zumba så jag kommer vara helt död ikväll haha.
Fit for fight!!!


Wantis

Har nu länge tittat på nya löparskor men det har aldrig blivit av att köpa några.
Har ett par hela fungerande hemma men dom är klumpiga och inte så värst snygga.
Så har checkat in dessa tre och tycker alla är sjukt snygga men det blir väll inte av denna gången heller att köpa ett par då jag måste spara till Barcelonaresan i mars.


Militärjeans

Tycker militärjeans är sjukt snyggt, har sett flera personer ha dom och de kan gärna få komma till min garderob också.
Vill ha ett par mörkare inte de från Gina Tricot, dem är helt dassiga i färgen och är inte lika snygga.
Men var kan jag hitta dessa godingar?


Snart Sverige - England

Dagens pass var helt okej, det är ju alltid roligaste på slutet när man sätter ihop alla rörelse och allt flyter på.

En snabb dusch nu innan fotbollen drar igång och man sitter bänkad fram tvn.


Luckiest girl on the planet

Redovisningen idag för Anders gick skitbra och allt känns sjukligt grymt inför
imorgon, nöjd som bara den!

Nu kollar och och syrran The Lucky One vilket är en grymt fin och bra film, ni måste se den!!!
Afro om 40 min och lite pw innan på löpbandet, det var roligt sist så vi hoppas på samma denna gången trots annan instruktör, ha en fin kväll!


Music - some good stuff


Köttttta girl go fit

Lite innan fyra anlände jag på gymmet idag och körde lite cykling som uppvärmning innan jag, Annika och Jonna kötta ett helkroppspass i cirkus 2 timmar, dögött nu efter!
Mot slutet så körde vi stolen (90 grader mot en vägg) och där förvåna jag mig själv då jag orkade 4 MINUTER!!!

Just nu luktar det gott från köket och strax mat sen vid halv åtta så drar jag mot hallen för 1,5 h fotbollsträning!
Imorgon har min grupp bestämt sig för att börja 11.30, sjukt härligt med sovmorgon. Imorgon så ska vi bedömas av lärarna och jag hoppas det går bra :)


Portkod 1321

Portkod 1321 är en webbserie i 10 delar som går på svtplay.
Nytt avsnitt varje tisdag kl 17.00

Portkod 1321 handlar om hur två tonårstjejer, Agnes och Steph, blir påtvingade plastsystrar när deras nykära föräldrar reser iväg över sommaren. De lämnas ensamma i en lägenhet i Stockholm tillsammans med Agnes lillasyster Bill. Agnes och Steph är två helt olika tjejer, med olika historier och olika syn på livet, men i varandras sällskap börjar se på sig själva på ett nytt sätt.

Riktigt grym, enda negativa är att avsnitten endast är 10-15 min långa och att det endast sänds en gång i veckan men annars rekommenderar jag alla att se den, ni kommer känna igen er!


Älskar dig projektvecka!

Jag bara älskar våran projektvecka, man får bestämma vad man ska göra inom det naturvetenskapliga ämnena och sen ska vi på torsdag visa det för en skolan, skitkul då man inte har begränsningar med tider eller så.
Så idag kom jag vid halv tio sen slutade vi runt halv tre, lagom då vi hann med båda skriva teori samt prova ett experiment.
Imorgon börjar vi lite över åtta och kör på sen får vi se när vi slutar.

Projektveckan innehåller heller inga läxor eller prov så då kan man när man kommer hem direkt sticka till gymmet vilket jag gjorde idag eller först blev den en runda om Annika där vi käkade och snackade massa girltalk!
Vi körde en liten runda i gymmet på 45 min innan vi gick upp med Jonna på stepen i en timme, fett kul och vi avslutade med gangnam style!!!
Imorgon bestämde vi tre oss för att vara på gymmet lite innan fem och köra hårdpass, najs här ska det biffas!!!
Sen fotbollsträning på kvällen :)


Grattis älskade pappa på farsdag!


Fars dag utan pappa

Gårdagen var helt klart lyckad och riktigt rolig, i alla fall om man bjuder på sig själv och sedan bara tutar och kör, perfekta exempel på det ät Annika och jag.
Dagen har endast bestått av fotboll, dömt P98 idag på cupen, har aldrig varit med om fler hetstränare på en och samma cup och då var det bara 6 lag med. Allt slutade med att jag visade ut en tränare när han gick för långt med att skrikande och klagande.

Nu är jag hemma och ligger jäkligt skönt på soffan, mitt huvud spänner som satan och det ska bli skönt att somna sen ikväll innan jag går in på en projektvecka i skolan.


Jag tog en sax och skar mig över axeln

Hemkommen från cupen som gick sådär, vi spelade helt ok (förrutom sista)men helt ok räcker inte.
Match 1 mot Teckomatorp; 1-0 till oss och målet av mig.
Match 2 mot BK Olympic; 2-1 till dom och målet av Cale
Match 3 mot Billesholm; 2-1 till dom och målet av Tiffe
Match 4 mot Wormo; 5-0 till dom

besviken och arg nu för allt inte gick hundra samt irriterad på vissa beslut och människor som spelar för att skada!

Cupen slutade i alla fall såhär:
1. BK Olympic
2. Wormo IK
3. Svalövs BK 2

Nu ska jag sova, sova bort min ilska, och sen kör jag ett pass zumba kl 10 imorgon!


Go so loud

Kände mig lite swag idag med tanke på vilka kläder jag valde eller mest med tröjorna haha, har en vit tshirt med tryck sen en grå munkjacka i storlek large och till det jeans och gråa converse.

Sitter just nu på bussen och snart på tåget mot skolan, börjar inte förrens 10.40 så gott men har som sagt fysikprov idag som gör att jag inte slutar förrens vid tre, sen blir det snabba puckar hem och byta väska samt äta innan jag dra ner mot hallen och taggar cup!

Ha en fin dag och känn dig stolt över vem du är!


Hey don't go

Shit pluggat i en timme nu och fy för vad snabbt den timmen gick, har fysikprov imorgon och som vanligt sitter jag sista dagen...
Ska snart byta om och dra mig upp mot Hälsomagasinet för ett Afro-pass, något nytt så vi hoppas på positivt omdöme sen. Men det är alltid det passet som är fullbokat flera dagar innan så det ska nog inte vara några problem.

Fredag imorgon och jag går in för en superfull helg, spelar Svalövscupen imorgon, zumba jobb och fest på lördag sen dömning och till pappa på söndag då det är fars dag. Shit ingen vila där inte.
Nu måste jag rusa, hoppas vi ses i idrottshallen imorgon kl. 18.00 för då börjar det!


Musik


OH-MY-GOOD

Shit, dreamsoccershoes!!!!!!
Jag måste bara ha dessa till nästa säsong, pleaseeeeeeeeee mum!


Jag står med knutna nävar framför spegeln

Efter träningen igårkväll tog jag bussen mot Landskrona och min fina Matilda där jag slaggade.
Idag började vi inte förrens vid två så vi fick verkligen sova ut, men vi hann även med att käka frukost, kolla klart filmen vi börja på igår (twilight) och äta lunch framför Project Runaway det kallar jag mycket!
Det var alltså bara två lektioner idag och jag skulle verkligen kunna fortsätta med det schemat varje dag :)

Ikväll är det träning och då får vi äntligen reda på lagen till på fredag då det är Svalövscupen! Alltid lika roligt att spela vår egen cup på hemmaplan :D

Dagens outfit:


At least i tried

Min helg:

I fredags så åkte jag på kvällen hem till Nelly där Ebba också va och så käka vi tacos, godis och bara mös.
Sen i lördags (igår) så var det kalas för Kevin och därefter blev det tjejkväll hemma hos Sara, vi käkade chokladfondue och spela spel sen vid 12 drog alla hem.
Idag vaknade jag vid 8 av att det dunsade konstant i taket på mitt rum, låg tålmodig i cirka 5 min innan jag gick argt upp och sa till mina småbröder att sluta hoppa och springa, riktigt piss va jag för där stod dom och dansa gangnamstyle kl 8.00 på morgonen!!!!???!!!
I alla fall så har jag jobbat idag som alla andra söndagar och har bestämt mig nu för att gå och lägga mig tidigt idag så jag orkar gå upp imorgon då tyvärr lovet är slut och skolan börjar igen...


Skakis av slagen

Shit vad utmattande boxen är, hade Robban H idag och han var ju ännu värre än Anna, Malin och Sara. Haha men man kan väll ändå säga att man blev skönt trött och sen är det sjukt kul.
Man behöver inte komma dit som par, visst det underlättar men där är alltid någon som är över och kommer själv precis som jag gjorde idag. Sen går man runt i paren i alla fall.

Nu ska jag äta våfflor och kolla tv, härligt avslut på en dag utan massa planer. Sånna måste man också ha nu när lovet snart är slut!


Late, late, late

Avslutade gårdagen hos Sebbe med tjejerna, Oskar och Felix med filmtittande.
Det blev rätt sent och det tog emot vid 7 imorse att gå upp och sjunga för min lilla krabat Kevin som nu är 8 år.
Slängde mig i sängen direkt och somna om dock till lite över tolv så jag fick rusa upp och ta på mig och cykla upp till tandläkaren då jag skulle vara där 12 egentligen, men allt såg bra ut i alla fall.

Tills nu har jag hunnit baka scones och fika på de med syskonen och ju nu kollar jag på oth!
Ikväll 17.45 är det box på gymmet, let's go!


RSS 2.0