Dag 365

Oj shit nu har 364 dagar av 2012 passerat och vi är inne på den sista på hela året.

Sammanfattning av hela året!

Januari: Jag dansade in året med mina vänner och hade en sjuhelvets bra nyår med fin middag innan hemma hos mig. Hade fotodag med mina barndomsvänner Emma och Hanna. Maggie och Matilda förgyllade mina skoldagar. Överraskade Matilda dagen innan hennes födelsedag med mat på Haket med tjejerna från klassen, glömmer aldrig hur förvånad och glad hon blev av det. Lyssnade på musik som Tröjan du hatar, Young Wild & Free, Mirror och Svalkar Vinden. Började kolla på Gossip Girl. Och sist så skaffade jag ett jobb som reklamutdelare.

Februari: Lyssnade på musik som Liv och död, Wild Ones och Äckligt. Åkte skridskor och spela hockey med Nelly på deras damm. Gick på HD-galan med Nellys familj där Måns Zelmerlöw var värd. Spenderade en heldag med Rebecka på väla. Spelade bowling med de närmsta vännerna i Lund.

Mars: Började lyssna på min favoritlåt Somebody that i used to know. Hade projektvecka i skolan om biogas. Träningsmatcher började dra igång för fotbollen och jag minns att vi slog Jonstorp med 9-0. Hade 80-tals kväll hos Melinda. Åkte på träningsläger i Magnarp. Våren och blommorna kom med stora steg.

April: Spelade årets första grästräningsmatch i Tågarp. Drog aprilskämt. Åkte till väla med Madde. Lyssnade på musikhitsen Dansa Pausa. Skaffade Instagram. Sprang Procivitasloppet och placerade mig som första tjej på 7km med tiden 31.26. Serien drog igång med fotbollen. Gick på PPP. Serverade på stundenternas maskeradfest på Jakob Hansens hus. Gick på lokalfest och partaja hela natten. Och självklart firade jag Valborg!

Maj: Slog in maj med mat på Viggos med Felicia i Lund. Jag började tjata ut låtarna som kom; Flytta på dej, Jag vill ut, Silhouettes och Whistle. Fotbollen kom igång och jag spenderade många timmar på gräsplanen. Pappa fyllde år. Tog första doppet i vår gigantiska pool. Åt calippo shots. Min kusin konfirmerades. Den 16 maj var verkligen fett awesome för det var då jag och mina underbara vänner drog och såg Avicii!!! Spenderade dagar ute på Gråen hos moster. Körde moppe med Felicia till Borstahusen och tog första doppet i havet.

Juni: Anordnade en överraskningsfest för min underbara Nelly som blev lyckad. Spelade OV BeachHandboll med klassen. Jag anordnade en förfest för klasskamraterna innan PPP, gud vad roligt vi hade. Skolan slutade och jag gjorde världens fail genom att försova mig så jag missa hela avslutningen. Jojo Sommarkort kom. EM 2012 började. Åt årets första jordgubbar. Firade Nathalie på studenten. Var på Liseberg med tjejerna. Badade i poolen i mängder. Låg på stranden. Och anordnade midsommar som verkligen ägde sönder!

Juli: Började med en grym lagfest. Köpte longboard och gled runder. Födelsedagsfira Maggie på stranden bara hon och jag. Åkte in till Helsingborg med gänget och chilla på gröningen sen hemma hos mig. Dagen efter så körde vi frukost med bullar ute i solen. Hade fotodag med Amelie. Var på lokalfest på folkan med temat masker. Hade en fin sommardag med Annika på trädäcket här hemma. Var ute och sprang i skogen. Maroon 5 släppte sitt grymma nya album; Overexposed. Landskrona karnevalen började och gänget tälta på Borstahusens camping. Hade en supermysig dag med Nelly ute vid Ålabodarna. Avslutade juli på det fucking bästa sättet genom att boka en sista minuten resa med Felicia till ALANYA!

Juli: Spenderade mer och mer tid på brädan. Hade tjejmys en kväll. Annika skaffade en moppebil och vi åkte i den. Färgade håret blont. Firade Amelie pappa och han tjej med fest. Hade spelkväll/tacoskväll med Sara och Annika hemma hos Annika. Växlade pengar. ÅKTE TILL ALANYA OCH UPPLEVDE ALLT, VÄRLDENS GRYMMASTE VECKA! Dop för Love. Malmöfestivalen. Fick tandställning. Skolan började. Färgade håret tillbaka till brunt. Augusti avslutade med att brorsan fick körkort.

Augusti: Började kolla på bästa serien; One Three Hill. Fyllde 17, tjejerna i klassen fixa fikamys innan skolan. Nelly hade varit här och lämnat present på mitt rum så blev jätteglad när jag gick in på rummet och såg allt. Kollade Sverige-Kina med Nathalie. Mamma fyllde år. Var på kräftskiva i Benarp. Var på ännu ett PPP. Shoppade med mamma på Center Syd. Fotografering i skolan. Var på fest i Kävlinge. Månaden försvann ganska snabbt här.

Oktober: Bestämde mig för att börja gymma på Hälsomagasinet, så köpte gymkort. Lillsyrran Stephanie fyllde 11 år. Lagfestade. Lokalfestade. Fick en blåklocka. Tog sista gardasilsprutan. Sverige vände från ett underläge med 0-4 mot Tyskland till 4-4! Bakade lussebullar. Spelade fotboll väldigt väldigt mycket, dubblade, fick alltså hoppa in i B-laget också. Halloween festade på PPP och mös med kvartetten innan hos mig. Kollade på Paranormal Activity på bio. Sportlovet kom. Spelade och placerade oss 2:a i Nightcup. Gymmade en hel del den här månaden.

November: Lillebror Kevin fyllde 8 år. Spelade Svalövscupen. Festade i Billeberga. Fars dag kom. Började komma på Portkod 1321. Hjälpte Amelie med sitt fotoprojekt till skolan ocj agerade modell. Kollade HIF-Levante med några tjejer från laget. Hade tacoskväll hos Philip med han, Annika och Erik. Var på maskeradfest i Kågeröd. Var på Procce/Campeon fest. Och måste säga att i mellan allt detta så spenderade jag mycket mycket tid i hallen med dämmande, hjälpa mamma i kiosken och sitta i sekretariatet.

December: Gjorde en snöängel bara för att skjuta in decemberkänslan. Lärde mig göra vattenfallsflätor och tvistade sådana. Gjorde dipdye på Amelie. Blev förälskade i Tomorrowland(housefestival jag vill åka till). Köpte glitterskorna jag ska ha på mig idag. Lucia passerade. Julgranen kom in i huset. Filminspelning i skolan till Historian. Filmkväll med klassen i skolan då vi såg Hungergames och Ted. Följde med Amalia hem dagen innan julavslutningen och färgade håret, gjorde mat och sov där. Julavslutning. Kröka i Kågeröd med Annika väldigt spontant. Julafton hos Pappa. Mellandagsrean. Såg Mamma Pojkar på bio. Mös med mina kusinbarn Olivia och Tindra.

Och nu är är det sista dagen på detta året, tackar vänner, familj och släkt för hela året, det har varit ett grymt år, särskilt sommaren!

Bye 2012!


One more night

Guuuuuuud så rolig kväll med underbara vänner!
Vi lagade tacos (endast tjejerna, but what to do?) sen käkade vi alla tillsammans. Efter det drog vi igång spelandet av alla olika slag, dreamteam jag och Nelly var i Musikjakten, grymma tjajooooor!!!
Nu har alla gått hem och familjen har kommit hem så jag och Annika har vår tysta stund i form av telefontime då hon slaggar här inatt :)
Nä men det är sjuk kul att ha vänner som är så spontana när jag skrev vid två innan idag och nästan alla kom, love u guys <3
Imorgon blir det jobb en liten stund tror det blir gymmet också sen och mer planering inför nyår!!!

Måste säga att mitt lov har varit grymt än sålänge och då har den bästa dagen ändå inte kommit (nyår)!
Tack vänner, familj och alla andra!


Få dina urtvättade svarta jeans svarta

Som rubriken lyder så kan man få sina urtvättade svarta jeans riktigt svarta igen, bara genom att köpa textilfärg sen gör tvättmaskinen resten.
Jag använde mig av "Back to Black" som jag hittade på Panduro som gick på under hundralappen.
Jag rekommenderar verkligen den då man slipper köpa nya jeans för 300-400 spänn och jag lovar att nu blir nöjda om ni följer instruktionerna på baksidan, det blev jag!

TIPS!
Förövrigt ska man egentligen inte tvätta svarta jeans då det lätt blir "dassiga" i färgen så man ska endast göra det sällan om man vi behålla dom svart :)


LÖRDAG 29 DECEMBER

Mamma och Co. ska iväg på cup och sen basta hos min moster idag så jag tog tillfället i akt och bjuda in några vänner på en tacoskväll hemma hos mig, nästan allihopa kunde så det blir ju mysigt!
Dom kommer vid halv sju så innan det ska jag fixa undan lite, duscha och jobba. Hoppas iallafall på en go kväll med härliga vänner :)


SVERIGE MÅSTE BÄTTRA PÅ STRAFFEN

Läste idag i tidningen att Dan Jönsson som slog ihjäl min klasskamrat/lagkamrat/väns mamma, Zenia för 5 år sedan i Teckomatorp när min familj bodde där är frigiven och allt.
Man kan bli då jäkla besviken med samtidigt arg på Sveriges straffsystem; han dömdes bara för dråp och skulle egentligen sitta inne i 6 år men kom ut efter 3 år. Och för den delen så tycker jag han skulle bli dömd för mord och sitta inne minst 10 år, mannen la ju henne i en oljetank, han behöver just fan psykisk vård!
Usch, tycker sjukt synd om hela familjen, särskilt dig Malin! <3


Blocket.se

Nu ligger min systemkamera ute på blocket, då jag knappt använder den. Vet ni någon som är intresserad så bara hör av er till mig :)


FREDAG 28 DECEMBER

TRE DAGAR TILL NYÅR, WIHIIIOO!
Går runder i mina glitterskor och låssas att det är nyår och jag har den bästa dagen på året!
Än sålänge är det dock inte bestämt var jag ska va men som Timbuktu säger; det löser sig, det gör det alltid!

Men idag har jag inte gjort ett piss, bara fördröjt tiden typ. Men ska i alla fall iväg ikväll och ha filmkväll med Emma&Hanna, gud så längesen det var sist vi hittade på något, så då tar jag tillfället i akt och avslutar denna fredagen bra.
Så nu får jag fixa något att äta innan jag tar mig mot Teckomatorp, funderar faktiskt på att cykla, haha visst är jag sjuk? :)
Ha en go fredag, ciao!


Bara älskar den här lilla tösen!


I'll pick you up if you fall

Nellsan kom hit igårkväll precis innan Bonde söker fru började så det kollade vi på sen gjorde vi verkligen ingenting mer än sitta framför tvn och fjönta oss, vi drog en sväng till Oskar och fjönta vidare där såklart, but that's how we do it!
Härligt att ha en vän som håller kvar trots att man är hur konstig som helst och när man har fem olika sidor men hon älskar allihopa på sitt sätt ändå, that's my best friend!

Somnade som vanligt till andra avenyn och otroligt nog så vaknade jag inte förrens lite innan ett idag. Skulle egentligen på teater med Nellys familj och Oskar idag men så blev det inte för min del. Zumba är inbokat ikväll med enligt mig bästa instruktören i det; Ann-Sofie!


Voxer

Voxer är en app som kan laddas ner både på Market för Android och på AppStore för iPhone/iPad där man snackar med andra som en walkie-talkie.
Mina småbröder har laddar ner det på sina surfplattor skicka konstant hela tiden men dom är inte bara jobbiga utan även hur gulliga som helst när man får sådana här saker:


Mammas pojkar

Filmen var tyvärr ingen höjdare men jag här har ni omdömet från min familjs synvinkel:
Jag: 2/5 mackor
Mamma: 2/5 mackor
Chrille: 2/5 mackor
Stephanie: 5/5 mackor
Kevin: 5/5 mackor
Hampus: 5/5 mackor


Biotime!!!

Nu sätt filmen igång på Biografen i Svalöv, jag och familjen ska se Mammas pojkar :D


New in!

Från väla och mellandagsrean fick jag med mig det ni ser på bilden;
Tröja, New Yorker, 139:-
Halsband, Ur&Penn, 47:-
Pärlörhänge små, Ur&Penn, 15:-
Pärlörhänge stora, Ur&Penn, 20:-
BH, H&M, 50:-
Parfym, Zara, 99:-

Sen åt jag orientaliska kycklingspett med jättegoda pommes från Tre Spett på restuarangtorget, mumma!


25 DECEMBER

Världens jävla äckligaste dag, usch fy fan, mått skit hela dagen. Hatar när jag hela tiden ska må dåligt och tappa all energi.

För att bortse från det så ligger jag nu i habibis säng och myser framför en film och imorgon ska vi upp tidigt så vi är på väla när dom slår upp portarna för årets mellandagsrea!!!


LYCKLIGASTE UNGEN I VÄRLDEN

för sin julklapp i form av en surfplatta, (bortskämda ungjävel ;))


Julafton


24 DECEMBER

Börjar med att säga GOD JUL!
Julafton idag och jag ligger för tillfället i stugan på världens mysigaste soffa med täcket och datorn framför mig, har precis kollat julkalendern och nu ska jag kolla andra avenyn.
Igår så var det världens snökaos ute så när jag och pappa körde hem låg vi i 65 på motorvägen, så mycket kaos var det, man såg knapp var man körde men vi kom hem oskadda som tur var.
Vi käkade tortellini som vi båda bara älskar och Lena tyckte att det var typiskt att vi åt det haha, sen kollade vi på film innan vi redan gick och la oss vid elva då vi nästan alla tre somnade på soffan.

Men som sagt ha en otroligt bra julafton och hoppas att alla ni får vad ni vill ha annars har ni säkert världens bästa familj att trösta er med!


YOLO-runda

Igår kom Annika till mig och vi bestämde oss för att dra på chillkrök i Kågeröd, ändå rätt kul :)
Sen käkade vi frulle hos Annika innan jag åkte hem och hon drog vidare till gymmet, var meningen att jag också skulle gymma men jag pallade verkligen. Så jag har bara tagit det lugnt hela dagen och ska snart bli hämtad av pappa där jag och min bror ska fira jul med mat, julklappsspelet, kalle anka och lite mys!
God Jul allihopa!


Julavslutning 2012


all your little things

Efter julavslutningen igår väntade jag på Nelly då vi sen åkte till väla för att hon skulle handla lite julklappar, skulle egentligen inte handla något men det blev julklapp till pappa, Lena, mamma och sen textilfärg svart för att färga mina jeans som är lite dassiga i färgen.
Vi åkte i alla fall hem vid fyra så vid fem kom jag hem och käkade sen kom Nelly och Oskar för att hämta spel jag lånat samt Nellys kvarglömda vantar, var på ett sånt humör där man ville gå att dö eller kunde bryta ihop bara något pytte skulle gå fel. Som tur var så såg Nelly och Oskar det och drog med mig hem till Oskar för lite fredagsmys, vilket jag verkligen behövde, ni är bäst!
Idag vaknade jag upp vid tolv och sen jobbade jag den mesta delen av den här dagen, snart kommer Annika såhär lite spontant, får se vad vi hittar på :)


LOVE YOU HABIBI


DAGENS OUTFIT


TORSDAG 20 DECEMBER

Började inte förrens 11.15 idag så när jag kom in halv elva till knutan tog jag en sväng på stan och fick med mig en svart klänning från rean på h&m innan jag gick till skolan för en helt oseriös dag.
Efter sista lektionen vid två tog jag ännu en sväng på stan och köpte två klappar till julklappsspelet på julafton, sjukt nöjd med dom, nästan så jag vill ha dom själv, haha men även en kofta från Gina Tricot (liknande hunky dory koftan) i brun färg.
Sen åkte jag och Amalia mot Munka Ljungby till henne. Sen vi kom hem har vi hunnit med att: slå in julklappar, färga håret, laga mat, äta massa godis och bara mysa med hennes familj.
Nu ska vi bara ta det lugnt och sen laddar vi inför julavslutningen imorgon :)


tears in heaven

Hemkommen från en jättemysig filmkväll med klassen, riktigt lyckat, ätit så mycket godis så jag kommer rulla fram imorgon haha.
Ska ha sleepover hos Amalia imorgon så vi ska fixa oss innan avslutning och på fredag, kommer bli finfint!
Har packat nu och ligger framför andra avenyn, börjar inte förrens 11.15 imorgon så det blir 10-tåget för min del, skönt med sovmorgon.
Laddar systemkameran också så att det blir några fina avslutningsbilder här till bloggen!
Ska även se om jag hinner innan skolan gå på stan och se om jag hittar något att ha på mig till julafton hos pappa.


ONSDAG 19 DECEMBER

sitter på bussen tillbaka till skolan efter en vistelse på 15 min hemma där jag hämtade min onepiece och en mysig filt, det är filmkväll med klassen på skolan där jag som filmansvarig tagit fram filmförslagen som det sedan röstades om och det blev: "Ted" och "The Hunger Games" som ska visas!
dock så börjar inte det förrens kl 18.00 så jag ska käka i stan med Amalia först sen ska vi fixa i salen med Louise och Matilda med soffor och sådant :)


TISDAG 18 DECEMBER

varit på sjukt bra humör sedan jag fick bra kritik på min ventenskapliga artikel i skolan, sedan dess flöt allt på.
spelade innan skolan börja in massa scener till historian, ahhhh som vi skrattade!!!
fick efter allt detta sluta 40 min tidigare på sista lektionen, vilket innebar 2 tåg tidigare hemåt!
träffade Freddy, Amelie och Saga på tåget så höll vi på med den här appen som kallar sig "Zaaap!" det är typ en piska när du skakar telefonen, skitkul underhållning!
gymmade med min habibi Annika när jag kom hem cirkus 1,5 h sen stack jag hem, åt och drog iväg upp till fotbollsträningen!
nu är det sängen som kallar till några avsnitt andra avenyn, ciao!


HAHAHHA!


If you let me see

tja!
alldeles strax klar för läggdags men andra avenyn men först hade jag tänkt blogga om min dag!
började med att jag snoozade säkert 20 gånger innan jag gick upp 20 min innan bussen avgick, satte snabbt upp håret i en boll sen på med kläderna som jag lagt fram igår; en vit långärmad tröja ocj ett bara blåa jeans, as simple as that!
skolan rullade på ovanligt enkelt och jag tog mig igenom tyskaprovet som denna måndag hade fokus på.
vid hemkomst så tog jag och steffi plats i köket för pepparkaksbak, gjorde ett gott försök till ett pepparkakshus men det sket sig totalt när en bit ramla ner på golvet och jag satte mig på den andra, smart Daniella!
lite innan sju fick jag skjuts upp till gymmet där jag kötta ett medelpass på spinningen! fick gå hem, men det var lugnt då jag hade mina älskade gummistövlar som skyddade mig från regnet. och när jag gick förbi fridhem (musikhögskolan som ligger bara några meter från mig) så hörde jag några killar sjunga förvånansvärt bra, då de flesta eleverna oftast bara brukar spela instrument så det enda man hör är massa tjut och tut!

imorgon är det tisdag och sovmorgon, dock inte lika länge som vanligtvis utan vi ska fixa med historiafilmen som jag snackat om redan vi halv tio, så niotåget it is!
natti!


julgran, check!

mamma har fixat julgranen och den står nu på sin plats, fin och grann!
pluggat klart och nu väntas en kebabtallrik innan jag ska komma i säng, astrött!


Fall seven times, stand up eight!


workmode off, studdymode on

Precis jobbat klart och nu ska jag köra igång med plugget; har ett tyskaprov samt en vetenskaplig artikel som ska in.
Har satt igång spotifylista nu så då kör vi!


all I want is for you to kiss my lips


tänk vad en Ipren och en dusch kan göra

Har mått skit hela dagen så vid fyra tog jag en ipren, åt mat och sen efter det en dusch och nu mår jag bättre i alla fall.
Är just nu hemma själv och kollar film, det ser ut som att det blir så hela kvällen med.
Hoppas ni har en trevlig kväll alla läsare!


varför vill du stå med mig i regnet

stannade kvar hemma hos Annika igårkväll och sov där.
vi hittade på massa nya danser till olika låtar då hon funderar på att bli dansinstruktör på gymmet.
kvällen avslutades i alla fall med film men natten var förjävlig; jag vaknade flera gånger då jag knappt kunde andas då jag var jättetäppt i näsan.
tog tåget hem imorse och följde sedan med upp till Hampus träning då föräldrar/syskon fick vara med idag.

är sjukt trött och ligger just nu på soffan fram en film :)


make some noice

Gud så mätt jag är nu, jag gjorde mat till mig och annika som jag sa att jag skulle och det blev en asgod grönsallad men isbergssallad, tomat, gurka, paprika och melon till det blev det bbq-pommes och kycklingspett, skiiiiitgottttt!
Plus så fick jag min gladhet tillbaka direkt när hon hämta mig på stationen!
Vi har inte bara gjort onödiga saker utan jag har även hjälpt henne med en svenska uppgift om att skriva ett cv och ett personligt brev, sjukt roligt att kunna hjälpa till och om hon använder det sen så kommer hon få vilket jobb som helst :)
Vi har planerat att vi ska vara hela dagen men vad vi ska göra det kommer väll spontant, som vanligt haha

TGIF, ciao!


i hear you heartbeat to the beat of the frun

Sitter på tåget hem från skolan efter ett prov idag, sen sa dom att vi skulle sitta kvar och jobba med en historiafilm som vi ska göra, men nu är jag påväg hem eller hem och hem, bort från skolan och hem till min habibi annika!
Ska göra någon god lunch och sen väll bara ta det lugnt tror jag :)
Behöver verkligen lite gladhet just nu i min närhet då jag har ont i huvudet och mest hört på negg idag, och sånt pallar inte jag.

Hade träningsbyxor i skolan idag, YOLO!!!


TORSDAG 13 NOVEMBER

kom nästa precis hem från gymmet och ett pass spinning därefter zumba, så idag har jag verkligen rört på mig.

Förövrigt är det ju Lucia idag, vi hade luciatåg i skolan och dom sjöng riktigt fint allihopa! Dagen började med kemiprov kl 8.00 och vi får väll se hur det gick, nu ska jag ta en dusch och sen ta en snabb titt i matteboken inför provet 8.20-10.20 sen slutar jag :D
ska försöka somna tidigt idag så jag får ordentligt med sömn så jag gör bra ifrån mig.
Ps. tycker synd om mig själv då jag fick två blodblåsor när jag klämde handen i spinningcykeln...


Running out of time

Lagade mat till mig själv idag och prioriterade plugget sen valde att hoppa gymmet för all träningsvärk samt dubbelpass inbokat imorgon.
Blev grahamspannkakor och min gurk- och tomatsallad med soltorkadsås, mums!!!
Nu lite mer plugg, haaauuudi!


KUNG MED STEKPANNAN

...vänder pannkakor som ingenting!


ONSDAG 12 NOVEMBER

blää vad människor är tråkiga, var fett pepp på att hitta på något idag nu efter skolan trots att jag har kemiprov imorgon men nä då ska alla göra något annat eller blablabla.
så jag får väll plugga i alla fall och gymma istället, gymmet säger aldrig nej jag kan inte i alla fall!

jorden ska ju gå under idag eller nä, sånt mög tror jag inte på i alla fall för det är bara nonsens och uppmärksamheten som snackar precis som om allt tjat om att pepparkakor inte ska få ätas, att hästar inte finns utan är frukter och blabla, ska ni ha 3 miljoner likes på facebook innan ni håller truten eller?!

shit så hetsig jag blev haha, nu ska jag gå och äta en nutellamackan, den säger heller aldrig nej jag kan inte, haha (;


Tonight we drinking from the bottle

Blev alltså som sagt en timmes medelpass spinning med Ellen som instruktör!
Eftersom jag redan börjat på benen så fortsatte jag inne i gymmet med ett benpass samt mage som alltid på en timme, flitigt må jag säga :)
Så imorgon har jag väll träningsvärk i hela kroppen, börjar dock att bli ledsen på det här med att träna själv... ANNIKA BLI FRISK!
Nu är American Pie: Beta House igång på 6:an sen är det läggdags, hoppas ni haft en bra dag!


TISDAG 11 NOVEMBER

tja, precis hemkommen men ska snart iväg upp mot gymmet för där väntas ett spinningpass!
sovmorgon idag som varenda tisdag, valde att ha tights, en lång kofta och en jeansväst samt mammas stövlar till det, riktigt mysig outfit må jag säga.

matte (jag vet att du älskar när jag kallar dig det Matilda) hade färgat håret idag till brunt, och förresten så glömde jag säga att hon kom tillbaka till skolan igår efter en vecka i England, det är verkligen tummar upp!

nu måste jag laga klart maten, och bjuder på en lagom seriös bild på mig och matte, ciao!


it's time!

Sitter nu framför dam-handbollen mellan Serbien och Sverige efter att ha spenderat 2 h på gymmet; zumba med Annelie (bästa instruktören någonsin) och stryka i överkroppen. träffade Poppe och Daniel men såklart babblar killarna mest än vad dom tränar hahha!

träningstips för magen: djupa situps dvs. så ryggen blir helt rakt när du går ner (lägg dig alltså högre upp en var golvet/marken är) så hela magen spänts, både rakt fram och på sidorna. detta tillsammans med plankan både rakt och på sidorna ger dig din drömmage, i promise you!


NEW IN!

mina nya älsklingar!!!


min helg

blogg.se-appen har klabbat som för många andra även för mig. men nu funkar den, thumbs up!
i lördag så kom först Nelly och Annika hem till mig och vi fjönta bara runder, förutom då dom hjälpte mig med reklamen, senare på kvällen då åkte Nelly hem och jag och Annika handlar dippa och grönsaker på Ica sen mötte vi upp Erik och Philip för en spelkväll hemma hos moii!
i söndags så fixade jag jobb ganska tidigt då det var värsta snöstormen påväg, sen resten av dagen hjälpte jag mamma och baka julgodis samt kolla andra avenyn :)


Tomorrowland

Tomorrowland är en sjuk housefestival i Belgien som varar mellan 26-28 Juli, där är 18-årsgräns men man kommer in det året man fyller 18 också. 
Bara genom att kolla på aftervideos gör en stum, sjukaste jag sett någonsin, jag ska dit, INGEN TVEKAN ALLS! 
 
In och kolla deras hemsida här, där står allt!
http://www.tomorrowland.be/
 

High Heels

någon av dessa ska bäras till nyår, vilka är snyggast?


the winner takes it all

ligger just nu i sängen istället för att sitta i skolan, fick ett sms från skolan imorse att vår lärare Anders är sjuk idag som har två av tre lektioner idag, sen den sista lektionen var arbete på valfri plats, wiinnnnnnnnnn, bästa morgonen någonsin!!!

just nu kollar jag andra avenyn, ska göra någon god frukost snart eller den måste vara mjuk då jag har jätteont i tänderna sen jag bytte tråd i tandställningen och satte in en fjäder som ska göra plats för en tand som sitter bakom dom andra, sen idag får vi se vad som kommer an.

TGIF, ha en bra dag!


almost every night

Hellu!!!
sitter på bussen med amelie och ska hem till henne och fixa fotoprojekt nu när det är ljust!
ikväll är det dubbelpass på gymmet som gäller; box och zumba here i come!
kommer få ännu mer träningsvärk än vad jag redan har, sjukt jobbigt med det men tanken av att man köttat satan och det kommer visa sig är underbar.

i'm out of here bitches!


dip dye pink

färgade dipdye på Amelie igår men det fick bli en hemlis till idag, jag tycker det blev skitsnyggt, ellerhur?


oneness dress

want this one, please santa claus give me one!


not giving in

började dagen med en försovning, fml inte igen, men imorgon är jag väl förberedd: 3 alarm och har bytt signal, mamma kommer ner och väcker mig och sen ringer Amelie mig, hahha!

hade redovisning om hjärnhinneinflammation på hela förmiddagen med fika, vilket var bra då jag inte hann med frukosten imorse.
efter skolan så följde jag med Amelie hem med en snabbt sväng inom mig imellan, skulle egentligen hjälpa henne med ett fotoprojekt men det var för mörkt så vi ska ta det imorgon istället.
men vi laga krabbelurer, fixa med hennes hår som ni ser i förra inlägget och lyssna på massa musik, helt enkelt en bra dag (-försovandet)

nu andra avenyn och lite sömn!


twisted waterfalls braid

gjorde denna flätan för första gången på Amelie idag, sjukt stolt för att den blev så bra, ett wihioooo för mig!!!


folk i stan talar snett

+ sovmorgon, check!
+ ätit fattiga riddare till frulle, check!
+ kollat dagens avsnitt av julkalendern, check!
+ börjat om på säsong ett av andra avenyn, check!

bra checkar idag!
är snart i Helsingborg med tåget som inte var försenat idag, bra skånetrafiken!

3 lektioner idag sen hem igen, träning ikväll :)


beneath your beautiful

fungerade inte att uppdatera imorse men försov mig i alla fall alldeles för länge, sen var ju tåget sen osv osv. men missa bara två lektioner då den tredje var självständig.
annars har det varit en bra dag, snacka med Felix på bussen hem och försökte övertyga honom att det bästa
med hela veckan var att åka samma buss som mig men det gick inte så bra, undrar varför?
var hemma en stund innan jag stack till gymmet där jag var på aerobic en timme sen gymma två timmar, tre fucking effektiva timmar på gymmet, grymt Daniella, i'm proud of myself!
nu sitter jag och käkar och hör duschen kalla.

sovmorgon imorgon, börjar inte förrens ett, YEEEEEEES!!!!!


förstår inte vad Annika menar med denna, kan någon förklara varför hon skicka den till mig?


only hate the road when you missing home

fixade jobb galant, trotsade snön med mitt glada humör efter den perfekta starten.
åkte till gunnarsson där mamma stod på julskyltningen och sålde korv för sbk, hjälpte till en stund där innan vi handlade där vi även fick med oss bingolotter med hem.
när vi kom hem så skrev jag klart och layoutade min debattartikel, sen spelade mamma, jag och chrille bingolotto med glögg- och pepparkaksmys.

samtidigt som jag kolla beck så skickade jag iväg mitt cv till några jobbansökan som jag hittade på arbetsförmedlingen.
nu ligger jag i sängen med blöt hår efter den snabba duschen bland allt detta och lyssnar på fin sovmusik, skolan imorgon - thumbs DOWN!


1:a advent

Helt klart en perfekt morgon med mysig frukost, julmusik och vit snö på gatan.
Jag och mamma gjorde fattiga riddare, kokte ägg och plockade fram mackor och pålägg sen åt hela familjen (-Rasmus +moster och Gunnar) medan julmusik spelades i bakgrunden och första ljuset i adventsljusstaken brann, underbart!

igår åkte familjen hem till Hans och Cecilia för middag, jacuzzi och trevligt sällskap, blev en mysig kväll och vi kom hem vid tolv då jag somnade bums

mamma överraskade mig idag och visade mig att hon köpt en chokladjulkalender till mig då jag tjatat om att jag också vill ha en då jag tycker det hör till hehe :)


sen nedgång och tidig uppgång

stod i kiosken igårkväll på cupen en stund sen satte jag mig och kolla med dom andra som va där, blev därmed sent igår för min del då jag gick upp kvart i åtta idag, för att stötta de nya ungdomsdomarna som domarmentor, sjukt duktiga är allihopa, det ska dom ha creads för. sen spelar ju lillebrosan också :)

tur jag inte planerat in något annat idag, då kan man bara ta det lugnt och vila, vilket jag verkligen behöver just nu.
imorgon är det julskyltning i byn så ska nog ner där med familjen en sväng efter jag jobbat.

en timme kvar fast här i hallen sen är det dags att dra sig hem, skönt!


RSS 2.0