Måste vara fler än jag som någon gång slagit denna tanken


Kaosbilder sen igår


TGIF

Helgrym partylåt!


Jag påstår inte att vi är normala men jag är säker på att vi är världens roligaste människor


Nothing can change this

Har hunnit med överdrivet mycket nu sen jag kom hem var först och handla sen kom jag igång med att baka birkor där jag emellan också skrev min labbrapport sen åt jag mat och därefter fortsatte med bakandet, när det var klart så blev det ett zumba-pass, lite kickboxning och styrketräning här hemma och nu ska jag borsta tänderna och tacka för mig idag när jag somnar till ett avsnitt oth, tack och hej leverpastej!


Kellogg's Rice Krispies Squares

I'm in love


Vissa saker kanske dödar mig men det är sånt man får leva med

Lite bilder från gårdagens fotografering till klassfotot


The way i do it

Skoltimmarna flutit på ganska smidigt idag och när jag kommer hem så ska jag skriva klart min labbrapport i Fysik så man får den överstökad. Eftersom jag har träning tisdag och torsdag så är måndag och onsdag pluggdagar.

Rotade fram höstjackan igår då jag tycker min tunna tygjacka är alldeles för kall sen på det en mysig mössa och en stor halsduk, höstkläder ❤


Who do you wanna mess with?

Fallit riktigt för denna låten sedan Malcom i X-Factor körde ett eget beat till denna igår, vilken kung!
Kolla in hand klipp på TV4play, ni kommer inte ångra er.


Duktig vän

Bilden gjord av Amelie och jag var bara tvungen att visa er den för jag tycker den är fett grym!
Kolla in hennes blogg: http://ameliethell.devote.se


En jävel på kärlek

Sitter på bussen påväg till skolan just nu då vi har skolfoto 11.40 och för min del blev det en ganska ljus outfit med vita byxor, beige topp och bruna höga skor sen lite silvriga smycken till det. Men jag har förmågan att bli extremt kass på skolfoton så vi får väll se hur det blir den här gången.
Igårkväll blev det lite zumba och styrketräning i källaren med mamma och Carola då vi körde sån video zumba och sen träna i vår hemmagym, härligt!

Ikväll står dömning och träning på schemat, låter som en bra dag idag!


La familia

Gjorde frukost imorse till familjen, våfflor och mackor blev det, supergott!
Därefter låg slöfocken på soffan och kolla tv innan jag samlades till match.
Matchen blev 1-1 och efter den blev det jobb. Kom hem lagom till x-factor och nu började precis Wallander, perfekta tv-program/filmer på söndagar!
Har även precis delat en kebabtallrik med mojjan, gott minsann och da!

Imorgon är det skola och äntligen får jag träffa min saknade Matilda som varit utomlands, skolan har varit "pain in the ass" rent ut sagt utan min solstråle!


Trevlig dag med mamma och carola

Spenderat min eftermiddag och kväll med mamma och carola på center syd med shopping till festen dom ska på imorgon med temat "reggae" så det blev färgerna gul, röd, grön och svart.
Fick en bandeu och värmesprej till håret, superb!
Nu ska jag bädda ner mig och min förkylning tillsammans med massa paket näsdukar och oth.
Imorgon är det dömning, match med b-laget och hjälpa mamma och co. innan festen. Ska även passa småskitarna där på kvällen och det överlever jag väll med massa godis/snacks och oth.
nattinatt!


Espresso House

Fikar med några klassisar, välförtjänt efter ett fysikprov i 2 h!


Dagens inköp


.


Hero of the day!

När vi imorse kom till stationen i billeberga hittade Saga en telefon pch vi kollade bilder och förstod sedan att det var en som heter Moa så Amelie ringde och fick tag i henne genom hennes kompis och sen tog jag hand om den och ska överlämna den om 20 min, duktiga tjejer må jag säga!

Nu sitter jag på bussen och käkar godis (ja, jag jobbar på att blir tjock, haha) ska bara hem och äta innan jag drar mig upp mot ip och samling, möter Hittarps IK vilket är serieledarna och jag inte för att vara negativ men tror att vi förlora ikväll tyvärr men vi ska kämpa såklart!

Får lite halvt ångest över att jag har Fysikprov på fredag och jag har inte börjat plugga pga. massa annat som att jag mått dåligt och sen träningen osv. men får ta tag i det imorgon, trots att det är lite sent :|

Ha en fortsatt bra dag allesammans


Mer än vad du tror

Tisdag vilket innebär lång sovmorgon då jag inte börjar från 12.35 så idag bestämde jag mig för att äta en ordentlig frukost till skillnad från vad jag brukar, hinner oftast bara slänga i mig ett glas fil/yoghurt. Så åt risifrutti, mackor och frukt, nektarinerna var jag tvungen att dela så som man delar äpplebitar haha, tandställningen ställer till det ibland men man hittar sina knep.

Andra dagen med ryggvärken och det klandrar vi röda veckan för. Men jag ska bita ihop och ta mig till träningen som jag måste stressa till då jag är hemma om 17.00 och den börjar 18.00 men cyklar hemifrån 17.30.
Sånt är livet, right?!

Over n' out!


Our voices

Zombie-Daniella kan vara mitt namn idag, trött och fruktansvärt ont i ryggen, sådär så att man inte vet vad man ska ta sig till, typ aj.

Gick en runda på stan med Amalia och Louise på en håla vi fick pga av lärare sjuk och hittade en sjukt snygg pälsväst och den var inte överdrivet dyr så på torsdag eller fredag inhandlas förmodligen den, ska vara lite sneaky och låter er vänta till då innan ni får se den.

Nu ska jag städa sen gå och dö, ciao!


Minut för minut

Åkte med mamma och smågrabbarna till Torp för att kolla bror spela match, den vann dom med 4-0. Stig sa nog 10 gånger att jag var välkommen tillbaka och börja träna med damerna där men jag tackade nej till det för jag har det bra här i Svalöv!
Markus, Sandra, Tindra, Olivia och Love kom upp en sväng och kollade.
När vi kom hem så blev det jobb och därefter kom Sandra och Co. igen så då blev det bak med favvvistjejer, mumma!
Nu sitter jag framför tvn med godis, perfect match!


Partypeople rule the world


Välförtjänt fika efter skolan med Matilda

Hatar att denna tjejen ska bort en vecka till Spanien, vem ska då skratta och förgylla skoldagarna med mig, foreveralone... Haha nä men ha så kul älskling, sola och bada för mig med, love u!


Floorfiller

Denna måste alla känna till sedan man var liten, mitt favvoband (men även miio) när jag gick i 4:an, nostalgi på hög nivå, sjukt att man kan sjunga med och kan hela låten fortfarande! :D


MUSIKGODIS!


Själen av en vän

KLAR!!!!!!!
Äntligen klar med det förbannade äckliga labbrapporten i biologi, tanken av att en ny ska skrivas i fysik vill jag inte ha med att göra...
Sitter i mina allmänt fulsnyggsköna kläder och ska nu njuta av att det är helg, soooooooooova och kolla massa oth-avsnitt, lovely!

Måste även meddela er som inte märkt det att Don't you worry child - Swedish House Mafia kommit ut på spotify wihio!!!


All the crazy shit we did last night

PPP- det säger det mesta!
Kom 15 min sent till skolan idag efter att ha sovit hos Clara med Matilda och Maggie, påväg upp till skolan köpte vi med oss godis och cola för att överleva matten, vi klarade oss, jag lovar!

Annars knappt trött idag (ellor?), helt kaputt, nu står käk och träning på schemat, ciao!


Utan tid

Trött därav mitt val av spotifylista :

http://open.spotify.com/user/carolawinsa/playlist/7hcMZNOG43cWbtsOeUOq1U


Från gårdagens match mot Glumslöv

Jag har förmågan att fastna på fotbollsbilder andra tar och lägger ut på instagram så här är en som Wille tog igår.
Matchen slutade 2-1 till glumslöv men som vi rullade i andra halvlek, stolt över er lagkamrater!


Kräftskiva 8/9


When the stars go blue

10 år sedan du försvann ur mitt liv, den 11 september 2002 brast jag och mamma tillsammans ut i gråt när du lämnade oss och cancern vann.
Vila i frid älskade du!


Gårdagen i bilder

Tackar Nelly och Felicia för kräftskivan igår men även alla andra som va där, trevlig kväll!


When the stars go blue

Dissade chillkrök hos Sara för att vara hemma och kolla oth dels, men också för att jag ska upp tidigt och det blir en hektisk dag imorgon istället med dömning, jobb, kalas och kräftskiva, så man kan säga att jag sparar mig för att köra för fullt imorgon.


Hamnmys med bästavän


Sverige vs. Kina


5 gradiga svar eller bara heta känslor?

Är rubriken till min krönika som ska handla om ovanan att öppna kylskåpet när man har tråkigt, tyckte jag själv var lite finurlig där :)
Sneakpeak på dagens outfit!


Help me out

Funderar starkt på att klippa mitt hår kort, vad tycker ni?


Du sa att jag sa

Müsli med jordgubbs- och yoghurtsbitar sen lite fil på det, mumma!


Feeling so blue

Hemkommen från skolan nu och ligger på soffan med tvn igång.
Supergod mat i skolan idag; Cesarsallad med pasta, mmmm men blev lite tajt med endast 30 min lunch då vi var lite sena och lektionen efter var i andra byggnaden, så nu när jag satt på bussen kände jag magen ropa efter mat, så kastade snabbt i mig lite yoghurt och en riskaka då jag kände mig lite yr, men ska snart käka mat för att stilla hungern helt.


On my way to school

Ska snart kliva på tåget i Landskrona mot skolan för en hyfsat lång skoldag 9.00-15.30.
Tackar alla som gjorde min födelsedag till den bästa igår, verkligen lycklig för jag har er!
Här kommer två sneakpeaksbilder


Guldkorn av dagen


It's maa birthday!!!!

Wihio att vakna upp med ett leende på läpparna när mamma och syskonen står och sjunger för en med en bricka frukost är en härlig känsla.
Att sen kolla på alla sms man fått och få ett samtal från pappan min eller att se att grattisinlägg på facebook!
När man tror att det är bra blir det bara bättre, mina fina klassisar Amalia, Matilda och Louise överraskar mig med födelsedagsfika på Ebbas Fik och inte nog med det får dom alla att sjunga med dem, snacka om att jag blev generad sen får man till och med present, en ursnygg klänning, har man underbara vänner eller har man?
När vi kommer till skolan sjunger hela klassen för mig på engelskalektionen och jag bara älskar min klass när alla sitter och småsjunger till några fina låtar som vi spelar genom högtalarna i klassrummet!
Kan vara världens bästa dag och den har inte ens slutat? Tacos och träning står på schemat, looooove Daniella!


Direkt från äppleträden i trädgården


Paniken som uppstår

När man läser detta i HD och inser att det är ens egna gata. Sa till Minela på bussen "är det något hemma hos mig, kommer jag börja böla" och sen lugna det sig när det visa sig vara längre ner på gatan.

Förövrigt så har jag klarat mig igenom skoldagen, sista lektionen tillsammans med brandbilstutande ljud var 10:e min men jaja. Imorgon börjar vi 12.35 och inte minst det så är det min födelsedag, wihiiiiio!!!!
Nu ska jag och min energiminister karamellkungen ta tag i lite plugg, buhuu...


The first cut is the deepest

Ligger i sängen vilket jag gjort hela dagen om man bortser från 2h jobb imorse, självklart så har jag oth framför mig med tårarna i ögonen.
Är just nu på nästsista avsnittet på säsong 1 och är redo för nästkommande 8 säsongerna.


Med hjärta och smärta kan vi slå ut en tand för laget kommer alltid i första hand!

Lagkamrater ni alla ska veta att ni är guld värda och när vi kämpar för varandra och hjälper varandra tills vi inte orkar mer själva så som vi gjorde idag, jag vet inte en enda som inte hade ont någonstans och ändå står vi upp och spelar denna match lika. Dom var tuffa och starka fysiskt men när vi väl satte till låg dom ner på marken och böna och bad till domaren. Men han stod upp och sa att man fick tåla lite annars kunde man gå och spela schack eller virka, som jag garvade, vilket kung!

Så nu sitter jag här och har fruktansvärt ont i min fot där jag fick en spark, sen knockade en tjej sin knytnäve rakt i mitt vänstra öga och inte nog med det fick jag fan i mig en smäll på nosen och munnen så jag blev yr, usch vilken kamp!


RSS 2.0