turn the tide

Tillbaka på hemmaplan och hade tänkt skriva om filmen!
Kan börja med att det är den bästa film jag någonsin sett!

Den handlar om ett par enäggstvillingar, Cilla och Tina. Dom är bra vänner men bråkar precis som alla andra syskon. Cilla älskar teater och brinner för det är helt naturlig, inget smink, snäll mot alla, föräldrarnas favorti. Medans Tina är det snygga tjejen på skolan som inte kan gå utan smink, bråkar mycket med sina föräldrar, nonchalant osv.
På deras mammas födelsedag försover dom sig och får springa snabbt till bussen, Tina är sur över att hon inte hittar sitt smink fast Cilla tycker att hon är lika fin i alla fall. När dom är påväg till bussen blir Cilla påkörd av en bil, i bilen sitter en kille som dom båda är bra vän med, Martin. Cilla dör, och hela familjen blir förkrossad, mest Tina som slutar bry sig om utseende och vad andra ska tycka. Fortsätter på Cillas teater som hon höll på att skriva innan hon dog, åker på ett filmläger som Cilla förslagit innan. Blir sommarförälskad i Stefan som efter lägret inte tar dte på allvar och Tina blir krossad en gång till.
Ailu är en artist i filmen som Cilla innan hon dog var kär i, han hjälpte henne med teatermusiken och fick känslor för henne med. Efter Cillas död hjälper Tina, Ailu med en låt (som är sjukt bra), hon gör dte för Cilla.

Resten får ni se själva, filmen hade premiär idag och var 2 timmar och 5 minuter lång, men man blir verkligen inte uttråkad!


ska även låna boken inom snarast


AiluCrash

Riktigt bra låt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0